Filter
Ijazah Sarjana
Amerika Syarikat Illinois Joliet Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Joliet di Amerika Syarikat 2019

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Pendapatan ijazah lanjutan seperti Master yang menawarkan keupayaan untuk meningkatkan set kemahiran anda dan mungkin meningkatkan peluang pekerjaan anda pada masa yang sama. program Master boleh ditawarkan dalam talian atau separuh masa, jadi pelajar boleh melanjutkan pelajaran mereka dalam cara yang mudah untuk mereka.

 

Amerika Syarikat kekal destinasi di dunia yang paling popular untuk pelajar antarabangsa. Universiti di Amerika Syarikat menguasai ranking dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi kajian yang menarik. Sistem universiti negeri sebahagiannya subsidi oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus merebak di seluruh negeri ini, dengan ratusan ribu pelajar.

Ijazah Sarjanav di Amerika Joliet di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Illinois
Joliet
Jenis pengajian
Secara
University of St. Francis

program MSW USF ini direka untuk profesional yang bekerja kerana ia menawarkan mudah kelas Jumaat / Sabtu. pelajar sepenuh masa menghadiri kelas pada hari Jumaat dan Sabt ... [+]

Sekarang lebih daripada biasa, Ijazah Sarjana Kerja Sosial (MSW) adalah kritikal kepada kejayaan profesional dalam bidang kerja sosial. Mereka yang berpendapatan ijazah MSW telah peningkatan kompetensi profesional dan kepuasan kerja, bersama-sama dengan peluang-peluang untuk kemajuan kerjaya. Bidang yang telah menunjukkan permintaan yang meningkat untuk individu dengan tahap MSW, menjadikannya satu kemestian?

program MSW USF ini direka untuk profesional yang bekerja kerana ia menawarkan mudah kelas Jumaat / Sabtu. pelajar sepenuh masa menghadiri kelas pada hari Jumaat dan Sabtu boleh mengharapkan untuk melengkapkan ijazah dalam tempoh dua tahun atau empat semester. Advance berdiri pelajar (mereka yang mempunyai BSW dari suatu program bertauliah) perlu menjangka satu tahun akademik siap. pelajar separuh masa adalah dialu-alukan.... [-]

Amerika Syarikat Joliet
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu