Filter
Ijazah Sarjana
Amerika Syarikat New York Ithaca Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Ithaca di Amerika Syarikat 2019

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

A Master, yang mengambil masa satu hingga dua tahun persekolahan untuk menerima, boleh membantu pelajar meningkatkan kemahiran profesional mereka dan menimba ilmu pengetahuan dalam bidang yang mereka pilih. Peningkatan dalam kemahiran dan pengetahuan boleh membawa kepada kerjaya yang berkemahiran tinggi dengan peluang-peluang untuk kemajuan.

 

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Terletak di pusat bandar New York adalah kota Ithaca. Ia mempunyai reputasi tuan rumah kepada universiti Ivy League dalam nama Universiti Cornell yang mempunyai hampir 20,000 pelajar. Ia juga merupakan rumah kepada beberapa kolej dan institusi yang menawarkan pelbagai program dalam profesion yang berbeza.

Ijazah Sarjanav di Amerika Ithaca di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
New York
Ithaca
Jenis pengajian
Secara
Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University

The Johnson MPS in Management adalah program satu tahun yang menyediakan pelajar yang mempunyai ijazah sarjana muda bukan perniagaan dan perniagaan kecil, atau setara, de ... [+]

The Johnson MPS in Management adalah program satu tahun yang menyediakan pelajar yang mempunyai ijazah sarjana muda bukan perniagaan dan perniagaan kecil, atau setara, dengan pendidikan pengurusan perniagaan yang ketat yang anda harapkan dapat dicari dalam program MBA teratas.

Format Program

MPS dalam Pengurusan - Program Pengkhususan Perakaunan bermula pada bulan Ogos. Program ini adalah dua semester dan 30 jam kredit panjang.

Tarikh mula: Ogos 2019 Tempoh: 1 tahun Harga: $ 52,612 / tahun Tarikh akhir: Lokasi: Dewan Statler

[-]
Amerika Syarikat Ithaca
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University

Sarjana Pengajian Profesional (MPS) Cornell dalam Ekonomi dan Pengurusan Gunaan (AEM) adalah satu tahun program yang direka untuk membina pengalaman siswazah anda dan mel ... [+]

Sarjana Pengajian Profesional (MPS) Cornell dalam Ekonomi dan Pengurusan Gunaan (AEM) adalah satu tahun program yang direka untuk membina pengalaman siswazah anda dan melancarkan kerjaya anda dengan tumpuan khusus industri dalam salah satu daripada lima kepekatan khusus.

Format Program

MPS dalam Ekonomi dan Pengurusan Gunaan bermula pada bulan Ogos. Program ini adalah dua semester dan 30 jam kredit panjang. Pelajar dalam program ini memilih satu daripada lima kepekatan dan menyelesaikan satu projek penyelesaian masalah.

Tarikh akhir permohonan untuk MPS dalam program AEM:

Pemohon perlu mengemukakan semua komponen aplikasi mengikut tarikh akhir permohonan yang disenaraikan untuk setiap pusingan untuk dipertimbangkan dalam pusingan itu. Permohonan tidak lengkap tidak akan dikaji semula.... [-]

Amerika Syarikat Ithaca
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University

The MPS Johnson dalam Pengurusan - Pengkhususan Perakaunan adalah program satu tahun yang dipercepatkan yang menyediakan pelajar untuk mengambil peperiksaan CPA dan menja ... [+]

The MPS Johnson dalam Pengurusan - Pengkhususan Perakaunan adalah program satu tahun yang dipercepatkan yang menyediakan pelajar untuk mengambil peperiksaan CPA dan menjadi pemimpin dan pengurus yang berjaya dalam bidang perakaunan. Ditawarkan melalui College of Business Cornell SC Johnson, salah satu daripada Ivy League Universities yang terbesar, program ini dibezakan oleh fleksibiliti dan kurikulum uniknya yang terdiri daripada gabungan teras dan elektif, yang membolehkan para pelajar untuk melengkapi teras perakaunan teknikal yang lengkap dan ketat dengan kedalaman dan pelbagai pilihan sarjana dari salah satu program MBA terkemuka di dunia.

Format Program

MPS dalam Pengurusan - Program Pengkhususan Perakaunan bermula pada bulan Ogos. Program ini adalah dua semester dan 30 jam kredit panjang.... [-]

Amerika Syarikat Ithaca
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu