Filter
Ijazah Sarjana
Amerika Syarikat California Irvine Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Irvine di Amerika Syarikat 2019

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Pendapatan ijazah lanjutan seperti Master yang menawarkan keupayaan untuk meningkatkan set kemahiran anda dan mungkin meningkatkan peluang pekerjaan anda pada masa yang sama. program Master boleh ditawarkan dalam talian atau separuh masa, jadi pelajar boleh melanjutkan pelajaran mereka dalam cara yang mudah untuk mereka.

 

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Bandar Irvine telah dirancang dan ditubuhkan oleh Syarikat Irvine dalam tahun 1960-an. Ia telah berkembang untuk menyimpan lebih daripada 200,000 penduduk di dalam sempadannya. Bandar ini berada di kedudukan antara lima tempat yang terbaik untuk hidup yang terhutang kepada kemudahan yang berkualiti dan sekolah-sekolah yang termasuk pelbagai universiti dan kolej.

Ijazah Sarjanav di Amerika Irvine di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

The Graziadio School of Business and Management, Pepperdine University

Menyediakan pelajar dalam keupayaan pengurusan, kualiti kepimpinan, dan menggunakan alat-alat analisis dan reka bentuk dasar untuk melaksanakan kejayaan pelaksanaan dan p ... [+]

Pepperdine 's tiga tahun Sarjana Pentadbiran Perniagaan / Program Sarjana Dasar Awam menyediakan pelajar dalam keupayaan pengurusan, kualiti kepimpinan, dan menggunakan alat-alat analisis dan reka bentuk dasar untuk melaksanakan kejayaan pelaksanaan dan perubahan institusi. Ditawarkan sebagai ijazah bersama di Pepperdine 's Graziadio Sekolah Perniagaan dan Pengurusan dan Sekolah Dasar Awam, program MBA / MPP bertujuan pelajar yang sanggup berusaha untuk mencapai kecemerlangan akademik dan ketegasan moral dan inspirasi untuk menyelidiki ke dalam masyarakat, komuniti, dan isu-isu global pengurusan dan kepimpinan. Manakala Sekolah Graziadio menyampaikan pemahaman yang menyeluruh pengurusan global, Sekolah Dasar Awam membangunkan kemahiran analisis ekonomi politik.... [-]

Amerika Syarikat Malibu Los Angeles Long Beach Pasadena Westlake Village Irvine  + 3 Lagi
August 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad Europea

Anda akan belajar di tempat interaksi dan hubungan mata budaya yang berbeza melalui pameran, acara, program pengajaran dan kerja profesional. Ruang yang berbeza di dalam ... [+]

Anda akan belajar di tempat interaksi dan hubungan mata budaya yang berbeza melalui pameran, acara, program pengajaran dan kerja profesional. Ruang yang berbeza di dalam Espai Alfaro (Valencia), membolehkan menghasilkan suasana dan situasi yang berbeza untuk membuat, menukar dan menyebarkan reka bentuk.

Latihan ini dibangunkan melalui aktiviti praktikal yang membolehkan sistematis dan penerapan pengetahuan teknikal untuk pembangunan fasa yang berbeza dalam aktiviti kerja.

Memperluaskan pengetahuan ini dengan pengalaman langsung profesional prestij yang diiktiraf yang menyertai Master.

Program Seni Bina kami mempunyai nama-nama berprestij seperti:

ÁLVARO SIZAEDUARDO SOUTO DE MOURAMANUEL AIRES MATEUSOAB · CARLOS FERRATERFRAN SILVESTREJUAN DOMINGO SANTOSSarjana Seni Bina, Reka Bentuk dan Inovasi Advanced - MArch II... [-]
Amerika Syarikat San Diego Irvine
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu