MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav in Quad Cities di Amerika Syarikat 2019

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

A Master, yang mengambil masa satu hingga dua tahun persekolahan untuk menerima, boleh membantu pelajar meningkatkan kemahiran profesional mereka dan menimba ilmu pengetahuan dalam bidang yang mereka pilih. Peningkatan dalam kemahiran dan pengetahuan boleh membawa kepada kerjaya yang berkemahiran tinggi dengan peluang-peluang untuk kemajuan.

 

Amerika Syarikat kekal destinasi di dunia yang paling popular untuk pelajar antarabangsa. Universiti di Amerika Syarikat menguasai ranking dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi kajian yang menarik. Sistem universiti negeri sebahagiannya subsidi oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus merebak di seluruh negeri ini, dengan ratusan ribu pelajar.

Quad Cities adalah lima bandar-bandar iaitu Davenport, Bettendorf, Pulau Rock dan East Moline. Kumpulan ini dibangunkan kerana sejarah panjang umat ini lima bandar-bandar. Quad Cities dihidangkan oleh institusi pengajian tinggi moden yang menawarkan pendidikan yang lebih tinggi dalam hampir semua mata pelajaran kontemporari dan kuno.

Ijazah Sarjanav in Quad Cities di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Sarjana dalam Kepimpinan Teknologi Kejuruteraan

Western Illinois University College of Business and Technology
Campus Sepenuh masa August 2019 Amerika Syarikat Macomb Bettendorf

Program Sarjana Sains dalam Kepimpinan Teknologi Kejuruteraan menyediakan kursus lanjutan dalam strategi pembuatan, agenda, dan kawalan kualiti serta alamat prinsip organisasi bertaraf dunia.

Sarjana dalam Sains Komputer

Western Illinois University College of Business and Technology
Campus Sepenuh masa August 2019 Amerika Syarikat Macomb Bettendorf

Di Western Illinois University, kajian lepasan dalam sains komputer menawarkan peluang menarik untuk bekerja dengan fakulti dalam penyelidikan mereka dalam kecerdasan buatan; seni bina, pangkalan data, grafik, bahasa, rangkaian, dan reka bentuk sistem. Anda juga akan dapat mengakses pelbagai perkakasan komputer dan perisian terbaik yang ada sekarang.

master ekonomi

Western Illinois University College of Business and Technology
Campus Sepenuh masa August 2019 Amerika Syarikat Macomb Bettendorf + 1 lagi

MA dalam bidang Ekonomi di Western Illinois University adalah program khusus menyediakan pelajar untuk pelbagai jawatan dalam perniagaan dan kerajaan, atau berhasrat untuk mengajar di kolej dua tahun, atau berhasrat untuk maju ke pengajian doktor falsafah dalam bidang perniagaan, ekonomi dan undang-undang.

master perakaunan

Western Illinois University College of Business and Technology
Campus Sepenuh masa 1 - 5  August 2019 Amerika Syarikat Bettendorf Macomb + 1 lagi

Sarjana Muda Perakaunan, ditawarkan di kampus Macomb WIU 's, direka sebagai