MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Indiana di Amerika Syarikat 2019

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Selepas memperoleh ijazah sarjana muda, ramai pelajar membuat keputusan untuk meningkatkan pengalaman dan pendidikan mereka dengan mengejar seorang Master. Sarjana boleh mengambil kira-kira dua tahun untuk mendapatkan, dan terdapat program yang ditawarkan dalam pelbagai bidang supaya pelajar dapat mencari penekanan yang bekerja untuk mereka dan matlamat mereka.

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Ijazah Sarjanav di Amerika Indiana di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Master dalam pentadbiran bukan keuntungan

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 14 - 48 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Notre Dame

Sarjana Pentadbiran Kebajikan (MNA) Ijazah di Kolej Mendoza Perniagaan menyampaikan pendidikan yang pada tahun 2011 telah kedudukan ke-4 dalam etika oleh Aspen Institute-Beyond Grey pinstripes. Program kami, yang menarik pelajar dari pelbagai jurusan ijazah dan latar belakang kerja yang berbeza-beza, direka untuk individu yang mempunyai sekurang-kurangnya dua tahun selepas ijazah kerja bukan keuntungan atau pengalaman sukarela, dan kami amat menggalakkan yang ...

Sarjana Sains dalam Pentadbiran Perniagaan

University of Saint Francis School of Business
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Fort Wayne + 1 lagi

Program MBA membolehkan pelajar memperoleh asas yang kukuh pengetahuan mengenai pelbagai bidang fungsional untuk meningkatkan pemahaman mereka mengenai isu-isu perniagaan yang rumit.

Sarjana Pendidikan (M.Ed.) Dalam talian

Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies
Online Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Marion Lexington Cincinnati Dayton + 2 lagi

Sarjana Pendidikan (M.Ed.) Program Online direka untuk guru kelas yang ingin mendapatkan ijazah lanjutan dengan penekanan kepada kurikulum dan pengajaran.

tuan program ijazah pendidikan

Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Marion Lexington Cincinnati Dayton + 2 lagi

Program ini direka untuk membangunkan lagi kemahiran guru-guru kelas. Pembangunan pendekatan praktikal untuk cabaran pendidikan adalah matlamat utama program ini.

master perakaunan profesional (mpacc)

Butler University College of Business Administration
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Indianapolis

Graduan akan mendapat Sarjana Perakaunan Profesional selepas melengkapkan 30 jam kredit siswazah. Pelajar juga mungkin dikehendaki untuk melengkapkan kursus pra-syarat bergantung kepada gred dan mata wang perakaunan dan kursus perniagaan lain dalam kurikulum sarjana muda mereka.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Butler University College of Business Administration
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Indianapolis + 1 lagi

Satu program khas boleh membuat semua perbezaan dalam kejayaan anda sebagai seorang pelajar MBA. Manfaat utama Butler MBA adalah fleksibiliti. Kelas diadakan pada waktu malam dan ada yang ditawarkan pada hari Sabtu.

Talian master urusan awam (online mpa)

Indiana University Bloomington - School of Public and Environmental Affairs (SPEA Connect)
Online Sambilan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Bloomington

MPA adalah salah satu darjah yang paling serba boleh dan berharga sedia gabungan Sarjana Pentadbiran Awam dan Sarjana Dasar Awam.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Pengurusan

Salem University
Kampus Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 12 bulan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Carmel + 3 lagi

MBA dalam Pengurusan di Salem International University meningkatkan dan memperluaskan keupayaan pengurusan anda ke peringkat lanjutan.

Sarjana Pendidikan Kepimpinan Pendidikan

Salem University
Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 11 - 15 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Carmel + 2 lagi

Pemimpin guru yang berpengalaman, berlesen yang bersedia untuk meneruskan peranan kepimpinan di luar bilik darjah mereka perlu memenuhi syarat untuk mendapatkan sijil perlesenan tambahan. Master of Education dalam Kepemimpinan Pendidikan Salem adalah program gelaran yang mempercepatkan pelajar-pelajar untuk mendapatkan lesen sebagai pengetua, penyelia daerah, dan penguasa di semua peringkat pendidikan (Pra-K hingga Dewasa). Program Sarjana Pendidikan dalam program Kepimpinan Pendidikan menawarkan dua laluan untuk lesen.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Pengurusan Jualan

Salem University
Kampus Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 12 bulan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Carmel + 3 lagi

MBA 12-bulan, 36 kredit dalam Pengurusan Jualan di Salem International University menyediakan anda untuk peranan yang lebih maju yang memberi tumpuan kepada membangunkan pasukan jualan yang berkesan melalui penerapan pengetahuan strategik.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Pengurusan Runcit

Salem University
Kampus Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 12 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Carmel + 3 lagi

Program ini menyediakan pelajar untuk laluan dan tugas kerjaya sebagai Penganalisis Perniagaan Runcit; Penyelia atau Pengurus Operasi; Pembeli Ejen / Pembeli; Pengurus Khidmat Pelanggan; Pengurus Perkhidmatan Makanan; Pengurus Kedai, Pengurus Daerah atau Wilayah; Pengurus Besar; Pemilik perniagaan

Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Pengurusan Projek

Salem University
Kampus Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 12 bulan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Carmel + 3 lagi

Program ini menyediakan pelajar untuk laluan kerjaya dan tugas sebagai Pengurus Projek - Menyediakan dan melaksanakan rancangan projek terperinci untuk membangunkan produk dan perkhidmatan baru; Pengurus Risiko - Menganalisis dan merancang tindak balas kepada risiko yang diketahui dan berpotensi; Pengurus Jaminan Kualiti - Memastikan ketepatan teknikal dan penerimaan pelanggan untuk menggunakan produk kerja pasukan; Pengurus Program - Menyelaras portfolio projek yang mungkin bebas atau saling bergantung, serentak atau bersiri; Pengurus Besar - Mengawasi semua aspek pengurusan perniagaan.

Sarjana Pendidikan M.Ed dalam Kurikulum

Salem University
Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Carmel + 2 lagi

Program Sarjana Pendidikan dalam program Kurikulum dan Pengajaran ditubuhkan di atas asas dalam kursus lanjutan dalam pendidikan dengan kursus yang memberi tumpuan kepada pengkhususan dalam pengajaran dan pembelajaran dalam pelbagai tetapan. Program-program ini direka bentuk untuk membina kepakaran pelajar dalam seni pengajaran dan pembelajaran di seluruh tetapan, khalayak, dan generasi. Penonton sasaran untuk program ini termasuk pendidik yang ingin memperbaharui lesen (atau kelayakan lain) atau mengembangkan kemahiran kepemimpinan instruksional baru, serta profesional yang bertanggung jawab untuk latihan dan pengembangan profesional dalam pengaturan lain.

MPS dalam Pembangunan Harta Tanah

University of Indianapolis, School of Business
Kampus Sepenuh masa 5 semester Og 2019 Amerika Syarikat Indianapolis

Perkembangan hartanah telah menyaksikan peningkatan dramatik dalam permintaan pekerjaan serantau. Sama ada anda mempertimbangkan perubahan kerjaya atau ingin memperluaskan kedudukan hartanah semasa anda, induk pengajian profesional UIndy dalam pembangunan hartanah akan memberi anda pengalaman praktikal yang anda perlukan untuk berjaya. Apa pembelaan mecca, menara perniagaan, pusat rekreasi, atau destinasi penginapan yang boleh membantu anda buat? Anda akan tahu sebaik sahaja anda mengejar MPS anda.