MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Grayslake di Amerika Syarikat 2019

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Pendapatan Master yang memerlukan dua tahun pendidikan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Ini ijazah lanjutan boleh membantu pelajar untuk mencapai matlamat pendidikan dan profesional mereka, kerana kekangan untuk pelajar kereta api program bantuan Sarjana dalam kemahiran dan pengetahuan yang perlu mendarat kerjaya impian mereka.

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Ijazah Sarjanav di Amerika Grayslake di Amerika Syarikat

Hasil Filter

MSW dalam Kerja Sosial

Northeastern Illinois University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 4 tahun Og 2019 Amerika Syarikat Chicago Grayslake + 2 lagi

Master of Social Work (MSW) dirancang untuk menyediakan pelajar untuk amalan kerja sosial profesional dengan individu, keluarga, dan masyarakat. Terdapat dua peringkat dalam ijazah sarjana - asas dan maju. Kurikulum asas menyediakan pelajar dengan pengetahuan, nilai, dan kemahiran seorang pekerja sosial umum yang serupa dengannya dalam ijazah sarjana muda dalam Kerja Sosial, dan direka untuk mereka yang memasuki program ini tanpa ijazah sarjana muda dalam Kerja Sosial.

Sarjana Pekerjaan Sosial (MSW)

Dominican University
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 2 - 3 tahun Og 2019 Amerika Syarikat River Forest Grayslake + 3 lagi

Sama ada anda menukar karier atau sudah menjadi pekerja sosial, program MSW fleksibel kami akan meningkatkan keupayaan anda untuk membuat perubahan dalam dunia yang pesat berubah. Sama ada anda memilih untuk belajar bersama kami secara langsung atau melalui program Master of Social Work online kami, anda akan mengalami kurikulum yang berpusatkan di kalangan keluarga, berpusatkan keluarga dan secara global yang memisahkan Dominikan.