MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Georgia di Amerika Syarikat 2019

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

A Master ialah program akademik siswazah peringkat yang mengambil masa selama dua tahun di luar ijazah sarjana muda menerima. Sarjana ditawarkan dalam banyak kepakaran yang berbeza, dan bergantung kepada sekolah, mereka juga boleh ditawarkan dalam talian atau secara peribadi. Pendapatan Master yang boleh membawa kepada peluang pekerjaan yang meningkat bagi graduan.

 

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Ijazah Sarjanav di Amerika Georgia di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Sarjana dalam Pakar Pendidikan

Albany State University
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Albany

Program Pakar Pendidikan dalam Administrasi Pendidikan dan Pengawasan mengarah ke Ijazah Spesialis Pendidikan (Ed.S.) dan sertifikasi berasaskan kinerja Tier II di negara bagian Georgia. Tahap II, atau pensijilan peringkat lanjutan, dalam bidang kepemimpinan pendidikan, menyediakan calon-calon untuk kedudukan kepimpinan yang maju yang termasuk pengetua peringkat sekolah P-12 atau yang setara, penguasa, atau kakitangan LUA yang mengawasi para pengetua. Program ini merangkumi bidang medan dan pengalaman klinikal yang direka khas untuk membantu para pelajar dalam membangunkan pengetahuan, kemahiran dan kemahiran yang tinggi seperti pengetua sekolah, pengarah kurikulum, penyelia bidang subjek, pentadbir daerah sekolah pusat dan ahli-ahli kakitangan penyelia.

Sarjana dalam Keadilan Jenayah

Albany State University
Online Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Albany

Program Ijazah Keadilan Jenayah direka untuk pelajar yang berminat untuk meneroka dan mengejar topik yang berkaitan dengan jenayah dan keadilan sosial. Pelajar yang mendaftar dalam program kami biasanya ingin meneruskan pilihan kerjaya keadilan jenayah.

Sarjana Pekerjaan Sosial

Albany State University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 - 4 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Albany + 1 lagi

Ijazah MSW ditawarkan oleh Kolej Kesenian dan Kemanusiaan untuk menyediakan pelajar untuk amalan klinikal dengan kanak-kanak, keluarga dan orang dewasa yang terdedah sepanjang hayat. Pelajar boleh mengambil kursus tambahan yang akan menyediakan mereka secara akademik untuk pemeriksaan perlesenan klinikal negeri untuk pekerja sosial (LCSW).

Sarjana Pentadbiran Awam

Albany State University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 - 3 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Albany + 1 lagi

Sejak penubuhannya pada tahun 1987, program MPA yang diakreditasi NASPAA Albany State University telah menghasilkan lebih daripada tiga ratus lulusan yang bekerja di organisasi tempatan, negeri, persekutuan dan bukan keuntungan di seluruh Amerika Syarikat dan agensi-agensi Antarabangsa di seluruh dunia. Pencapaian sedemikian boleh dikaitkan, secara besar-besaran, kepada institusi, alumni dan lembaga Penasihat yang menyokong program ini selama bertahun-tahun.

Sarjana Pendidikan

Albany State University
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Albany

Selamat datang ke Kolej Pendidikan di Albany State University , di mana matlamat kami adalah untuk meningkatkan pencapaian pendidikan pihak berkepentingan di rantau Georgia Barat Daya dan seterusnya melalui inisiatif pendidikan transformatif kami ...

Program Sarjana Pekerjaan Sosial (MSW)

Savannah State University
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Savannah

Diakreditasi oleh Majlis Pendidikan Kerja Sosial, Program Sarjana Pekerjaan Sosial (MSW) Savannah State University adalah sebuah trek pentadbiran yang menyediakan pelajar menjadi arsitek untuk perubahan sosial.

Sarjana Sarjana Pekerjaan Sosial / Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MSW / MBA)

Kennesaw State University
Kampus Sepenuh masa Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Kennesaw

Program Sarjana Pekerjaan Sosial dan Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MSW / MBA) adalah sarjana dua yang ditawarkan oleh Kolej Kesihatan dan Perkhidmatan Manusia WellStar dan Coles College of Business Administration untuk memenuhi keperluan ini.

Dwi Sarjana Pentadbiran Perniagaan / Sarjana Pentadbiran Awam (MBA / MPA)

Kennesaw State University
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Kennesaw

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan / Sarjana Pentadbiran Awam (MBA / MPA) adalah sarjana dua yang ditawarkan oleh Coles College of Business Administration dan College of Humanities and Social Sciences. Objektif program ini adalah untuk membolehkan pelajar yang berminat dalam sektor awam dan swasta untuk mendaftar secara serentak dalam program MBA dan MPA.

Sarjana Kerja Sosial

Kennesaw State University
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Kennesaw

Sarjana Perakaunan

Kennesaw State University
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Kennesaw Marietta + 1 lagi

Sarjana Perakaunan (SPRM) program ijazah adalah ijazah sarjana profesional yang direka untuk membantu individu menghadapi cabaran kerjaya dalam bidang perakaunan, sama ada awam, swasta, atau kerajaan.

Sarjana Pentadbiran Awam

Kennesaw State University
Kampus Sepenuh masa Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Kennesaw

Sarjana Pentadbiran Awam (MPA) adalah ijazah profesional yang menyediakan orang yang berminat dalam perkhidmatan awam untuk jawatan pentadbiran dan kepimpinan di agensi-agensi kerajaan dan organisasi bukan untung.

web master pentadbiran perniagaan

Georgia College & State University-- J. Whitney Bunting School of Business
Online Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat Milledgeville

Objektif WebMBA adalah untuk menyediakan secara eksklusif dalam talian, pengurusan kualiti tinggi berasaskan, pendidikan perniagaan untuk profesional perniagaan bekerja.

master perakaunan

Georgia College & State University-- J. Whitney Bunting School of Business
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Milledgeville

Program ini memberi penekanan topik perakaunan siswazah peringkat dan kemahiran perniagaan di kawasan yang dikenal pasti oleh profesion seperti yang kritikal bagi kejayaan, komited untuk menyediakan pelajar dengan pengajian siswazah di perakaunan dengan seni perspektif liberal.

pakar kepada sistem maklumat pengurusan (MMIS)

Georgia College & State University-- J. Whitney Bunting School of Business
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Milledgeville

Sarjana Pengurusan Sistem Maklumat (MMIS) Ijazah direka untuk menyediakan graduan untuk jawatan-jawatan dan tanggungjawab dalam merancang, melaksana, dan menguruskan sumber maklumat korporat.

Sarjana dalam kedermawanan dan pembangunan (online)

LaGrange College
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa 25 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat LaGrange USA Online + 1 lagi

Ijazah sarjana dalam Kedermawanan dan Pembangunan akan membantu anda bergerak ke hadapan sebagai peneraju dalam pengumpulan dana dan kedermawanan. program selama 25 bulan LaGrange College menggabungkan dua minggu pengalaman rendaman di kampus pada musim panas dengan fleksibiliti kursus dalam talian akan siap pada musim gugur dan musim bunga semester.