Filter
Ijazah Sarjana
Amerika Syarikat Georgia Savannah Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Savannah di Amerika Syarikat 2019

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Pendapatan Master yang memerlukan dua tahun pendidikan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Ini ijazah lanjutan boleh membantu pelajar untuk mencapai matlamat pendidikan dan profesional mereka, kerana kekangan untuk pelajar kereta api program bantuan Sarjana dalam kemahiran dan pengetahuan yang perlu mendarat kerjaya impian mereka.

 

Amerika Syarikat kekal destinasi di dunia yang paling popular untuk pelajar antarabangsa. Universiti di Amerika Syarikat menguasai ranking dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi kajian yang menarik. Sistem universiti negeri sebahagiannya subsidi oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus merebak di seluruh negeri ini, dengan ratusan ribu pelajar.

Savannah merupakan sebuah bandar yang bersejarah dan ia dianggap sebagai bandar yang tertua Georgia, Amerika Syarikat. Hampir semua jenis kemudahan pendidikan tinggi kontemporari boleh didapati di bandar.

Ijazah Sarjanav di Amerika Savannah di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Georgia
Savannah
Jenis pengajian
Secara
Savannah State University

Diakreditasi oleh Majlis Pendidikan Kerja Sosial, Program Sarjana Pekerjaan Sosial (MSW) Savannah State University adalah sebuah trek pentadbiran yang menyediakan pelajar ... [+]

Diakreditasi oleh Majlis Pendidikan Kerja Sosial, Program Sarjana Pekerjaan Sosial (MSW) Savannah State University adalah sebuah trek pentadbiran yang menyediakan pelajar menjadi arsitek untuk perubahan sosial. Sepanjang taraf mereka, pelajar belajar dasar awam, dan campur tangan krisis kajian dalam tradisi pendidikan kaya yang berakar dalam keadilan sosial dan perubahan sosial.

Untuk menampung pelbagai pelajar yang berbakat dan profesional yang bekerja mencari ijazah MSW, SSU menawarkan dua laluan darjah yang berbeza: kepekatan kerja sosial klinikal dan kepekatan sosial pentadbiran.

Peraturan Perlesenan Baru Georgia (Peraturan dan Ujian Peraturan Lembaga 135-12)

Menurut peraturan perlesenan New Georgia {135-12-.02 (2)}, individu yang ingin mendapatkan lesen atau pembaharuan mesti melengkapkan "kursus peringkat sarjana, seperti psikopatologi, DSM atau kursus lain dengan kandungan yang sama, oleh universiti yang diiktiraf secara serantau atau program latihan teratur yang diiktiraf dan / atau diluluskan oleh Lembaga dalam gangguan mental dan mendiagnosis gangguan mental yang terdiri daripada sekurang-kurangnya tiga jam semester atau lima jam perempat (jam empat puluh jam) dapat memenuhi kehendak ini. "... [-]

Amerika Syarikat Savannah
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu