MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Milledgeville di Amerika Syarikat 2019

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Selepas memperoleh ijazah sarjana muda, ramai pelajar membuat keputusan untuk meningkatkan pengalaman dan pendidikan mereka dengan mengejar seorang Master. Sarjana boleh mengambil kira-kira dua tahun untuk mendapatkan, dan terdapat program yang ditawarkan dalam pelbagai bidang supaya pelajar dapat mencari penekanan yang bekerja untuk mereka dan matlamat mereka.

 

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Milledgeville adalah kerusi daerah Baldwin County, Georgia, Amerika Syarikat. Lockerly Arboretum, Bartram Hutan dan lama Gabenor Manson adalah juga tempat-tempat yang diketahui di bandar ini. Oleh kerana sejarah yang kaya terdapat banyak kemudahan pendidikan tinggi sejarah terdapat di dalam bandar.

Ijazah Sarjanav di Amerika Milledgeville di Amerika Syarikat

Hasil Filter

web master pentadbiran perniagaan

Georgia College & State University-- J. Whitney Bunting School of Business
Online Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat Milledgeville

Objektif WebMBA adalah untuk menyediakan secara eksklusif dalam talian, pengurusan kualiti tinggi berasaskan, pendidikan perniagaan untuk profesional perniagaan bekerja.

master perakaunan

Georgia College & State University-- J. Whitney Bunting School of Business
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Milledgeville

Program ini memberi penekanan topik perakaunan siswazah peringkat dan kemahiran perniagaan di kawasan yang dikenal pasti oleh profesion seperti yang kritikal bagi kejayaan, komited untuk menyediakan pelajar dengan pengajian siswazah di perakaunan dengan seni perspektif liberal.

pakar kepada sistem maklumat pengurusan (MMIS)

Georgia College & State University-- J. Whitney Bunting School of Business
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Milledgeville

Sarjana Pengurusan Sistem Maklumat (MMIS) Ijazah direka untuk menyediakan graduan untuk jawatan-jawatan dan tanggungjawab dalam merancang, melaksana, dan menguruskan sumber maklumat korporat.