MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Kennesaw di Amerika Syarikat 2019

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Pendapatan Master yang memerlukan dua tahun pendidikan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Ini ijazah lanjutan boleh membantu pelajar untuk mencapai matlamat pendidikan dan profesional mereka, kerana kekangan untuk pelajar kereta api program bantuan Sarjana dalam kemahiran dan pengetahuan yang perlu mendarat kerjaya impian mereka.

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Bandar Kennesaw, Georgia sering disenaraikan sebagai salah satu tempat yang terbaik untuk meningkatkan dan tinggal bersama keluarga. Rumah untuk 30,000 penduduk, bandar yang terkenal dengan taman internet wayarles dan The Southern Muzium Perang Saudara dan Sejarah Locomotive. Ia mempunyai sebuah universiti negeri di dalam sempadannya yang menawarkan pelbagai program.

Ijazah Sarjanav di Amerika Kennesaw di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Sarjana Sarjana Pekerjaan Sosial / Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MSW / MBA)

Kennesaw State University
Kampus Sepenuh masa Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Kennesaw

Program Sarjana Pekerjaan Sosial dan Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MSW / MBA) adalah sarjana dua yang ditawarkan oleh Kolej Kesihatan dan Perkhidmatan Manusia WellStar dan Coles College of Business Administration untuk memenuhi keperluan ini.

Dwi Sarjana Pentadbiran Perniagaan / Sarjana Pentadbiran Awam (MBA / MPA)

Kennesaw State University
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Kennesaw

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan / Sarjana Pentadbiran Awam (MBA / MPA) adalah sarjana dua yang ditawarkan oleh Coles College of Business Administration dan College of Humanities and Social Sciences. Objektif program ini adalah untuk membolehkan pelajar yang berminat dalam sektor awam dan swasta untuk mendaftar secara serentak dalam program MBA dan MPA.

Sarjana Kerja Sosial

Kennesaw State University
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Kennesaw

Sarjana Perakaunan

Kennesaw State University
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Kennesaw Marietta + 1 lagi

Sarjana Perakaunan (SPRM) program ijazah adalah ijazah sarjana profesional yang direka untuk membantu individu menghadapi cabaran kerjaya dalam bidang perakaunan, sama ada awam, swasta, atau kerajaan.

Sarjana Pentadbiran Awam

Kennesaw State University
Kampus Sepenuh masa Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Kennesaw

Sarjana Pentadbiran Awam (MPA) adalah ijazah profesional yang menyediakan orang yang berminat dalam perkhidmatan awam untuk jawatan pentadbiran dan kepimpinan di agensi-agensi kerajaan dan organisasi bukan untung.