MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Garden City di Amerika Syarikat 2019

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Seni digunakan adalah penting untuk membuat reka bentuk menyenangkan dalam semua bidang kehidupan. Tanpa mereka, dunia akan menjadi sangat membosankan. A Sarjana Seni Gunaan memberi anda pemahaman yang lebih mendalam mengenai penggunaan seni dalam bidang-bidang praktikal.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Garden City, New York adalah sebuah perkampungan kecil yang menjadi tuan rumah lebih daripada 20,000 penduduk dan diasaskan oleh Scott yang kaya pada lewat 1860-an. Ia mempunyai beberapa mercu tanda yang unik seperti Field Roosevelt yang merupakan antara pusat terbesar di seluruh dunia. Ia juga menjadi tuan rumah Universiti Adelphi yang dipindahkan dari Brooklyn.

Ijazah Sarjanav di Amerika Garden City di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Sarjana Pekerjaan Sosial

Adelphi University
Kampus Online Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat Garden City

Program Master Kerja Sosial Paruh waktu (MSW) yang ditawarkan oleh Adelphi University School of Social Work menggabungkan kajian teoretikal dan latihan dunia nyata untuk mempersiapkan para pelajar untuk pelbagai peluang dan kerjaya yang bermanfaat dalam bidang yang penting dan berkembang.