MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Fulton di Amerika Syarikat 2019

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

A Master, yang mengambil masa satu hingga dua tahun persekolahan untuk menerima, boleh membantu pelajar meningkatkan kemahiran profesional mereka dan menimba ilmu pengetahuan dalam bidang yang mereka pilih. Peningkatan dalam kemahiran dan pengetahuan boleh membawa kepada kerjaya yang berkemahiran tinggi dengan peluang-peluang untuk kemajuan.

 

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Ijazah Sarjanav di Amerika Fulton di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Sarjana Pentadbiran Kesihatan

William Woods University
Online Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Fulton

Sediakan untuk peranan kepimpinan dalam bidang penjagaan kesihatan yang semakin meningkat melalui pengalaman dunia nyata dan kursus praktikal.

Master pendidikan di batang

William Woods University
Online Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Fulton

Pelajar setiap zaman mesti bersedia untuk berfikir secara mendalam mengenai menyelesaikan masalah yang paling mendesak di dunia - mereka yang berada di tangan, dan orang-orang di masa hadapan. ey adalah esok penyelidik, pemimpin, inovator dan pendidik. Malangnya, terlalu sedikit guru bersedia untuk mengajar c nuansa dengan khusus Sains, Teknologi, Kejuruteraan dan Matematik (STEM).

Sarjana Pendidikan (med) dalam olahraga / Aktiviti pentadbiran

William Woods University
Kampus Sepenuh masa 30 jam Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Fulton

Mengetuai berprofil tinggi program olahraga / aktiviti sekolah memerlukan kemahiran dalam pengurusan kemudahan, merekrut, publisiti, undang-undang dan banyak lagi. The William Woods Universiti Sarjana Pendidikan Olahraga / Aktiviti Pentadbiran adalah salah satu daripada segelintir program di negara ini yang melatih anda dalam kemahiran ini di semua peringkat, dari sekolah menengah melalui sekolah tinggi dan kolej. Kursus akan menyediakan anda untuk merumuskan amalan berkesan untuk merekrut ahli sukan, jurulatih, dan pegawai-pegawai; Pengurusan masa; mengekalkan amatir; undang-undang sukan; pengurusan kemudahan dan penjadualan; pengurusan fiskal, dan perhubungan awam dan pemasaran.

Sarjana Pendidikan Dalam Talian (MEd) dalam Kurikulum dan Arahan

William Woods University
Online Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat Fulton

Ijazah ini menyediakan anda untuk memberi respons kepada budaya, demografi, teknologi dan kuasa lain yang membentuk pendidikan hari ini dengan merancang dan membangunkan kurikulum untuk kelas anda dan menilai keberkesanannya. Anda

Master of Education (MEd) dalam Pendidikan Equestrian

William Woods University
Online Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat Fulton

Masukkan pasaran pendidikan ekuestrian yang baru dan berkembang dengan memperoleh gelar Master of Education dalam gelaran Pendidikan Equestrian dalam talian dari William Woods University . Program ini akan membantu anda memperoleh kemahiran pedagogi bidang yang anda perlukan untuk membuat peralihan dari profesional ekuestrian kepada pendidik ekuestrian.

Sarjana Pendidikan Dalam Talian (MEd) dalam Pengajaran dan Teknologi

William Woods University
Online Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat Fulton

Teknologi dan media memandu revolusi dalam pembelajaran, pengajaran dan latihan di dalam bilik darjah tradisional dan pusat pembelajaran korporat. Teknologi menggalakkan cara pembelajaran baru yang memupuk kerjasama, kerjasama, penyelesaian masalah dan kemahiran berfikir pesanan yang lebih tinggi sepanjang hayat.