MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Florida di Amerika Syarikat 2019

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

Pendapatan ijazah lanjutan seperti Master yang menawarkan keupayaan untuk meningkatkan set kemahiran anda dan mungkin meningkatkan peluang pekerjaan anda pada masa yang sama. program Master boleh ditawarkan dalam talian atau separuh masa, jadi pelajar boleh melanjutkan pelajaran mereka dalam cara yang mudah untuk mereka.

 

Amerika Syarikat kekal destinasi di dunia yang paling popular untuk pelajar antarabangsa. Universiti di Amerika Syarikat menguasai ranking dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi kajian yang menarik. Sistem universiti negeri sebahagiannya subsidi oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus merebak di seluruh negeri ini, dengan ratusan ribu pelajar.

Ijazah Sarjanav di Amerika Florida di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Sarjana Teologi

Trinity International University
Campus Sepenuh masa 3 - 4  September 2019 Amerika Syarikat Deerfield Dolton Davie Santa Ana + 3 lagi

Semua orang Kristian dipanggil untuk menjadi menteri Injil, tetapi terdapat banyak kerjaya yang berbeza di mana orang yang beriman boleh menjawab panggilan itu. MDiv kami direka untuk memberi latihan alkitabiah, teologi, budaya, dan praktikal menyeluruh kepada mereka yang berhasrat persediaan untuk beberapa bentuk menteri Kristian atau kepimpinan akademik, semua dalam konteks etos meluas evangelis Trinity ini.

Master dalam perniagaan dan pemasaran

UTH Florida University
Online Sepenuh masa Sambilan 14 - 16  Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Tampa + 1 lagi

The Master dalam program Business & Marketing membangun khususnya dalam bidang pengurusan am dan pemasaran. Penekanan khas diletakkan di dalam pemasaran dan komponen yang diperlukan untuk membangunkan satu strategi pasaran seperti pembangunan produk, harga, analisis pasaran, pengiklanan, promosi, pengurusan tenaga jualan dan pengurusan jenama.

Master dalam perniagaan & kewangan

UTH Florida University
Online Sepenuh masa Sambilan 14 - 16  Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Tampa + 1 lagi

The Master dalam program Perniagaan & Kewangan membangun khususnya dalam bidang pengurusan am dan kewangan. Penekanan khusus diletakkan dalam pengurusan fungsi kewangan seperti pengetahuan perakaunan kewangan, undang-undang kewangan, pasaran kewangan dan alat-alat membuat keputusan.

Master dalam pengurusan dan perniagaan antarabangsa

UTH Florida University
Online Sepenuh masa Sambilan 14 - 16  Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Tampa + 1 lagi

The Master dalam program Pengurusan & Perniagaan Antarabangsa membangun khususnya dalam bidang pengurusan am dan perniagaan antarabangsa. Penekanan khusus diberikan kepada perniagaan dan perdagangan antarabangsa dengan mengembangkan pengetahuan undang-undang dan peraturan-peraturan di luar negara tertentu. Selain itu, kemahiran untuk menganalisis dan menguruskan logistik perdagangan dan kewangan antarabangsa juga dibangunkan.

Master dalam pentadbiran perniagaan - pengurusan perniagaan sukan

Webber International University
Campus Sepenuh masa 19  August 2019 Amerika Syarikat Orlando

Master dalam pentadbiran perniagaan - perniagaan antarabangsa

Webber International University
Online Sepenuh masa Sambilan 19 - 38  August 2019 Amerika Syarikat Orlando + 1 lagi

Kepekatan Webber Universiti Perniagaan Antarabangsa bertujuan untuk menyediakan graduan dengan kemahiran penting untuk kerjaya dalam pelbagai latar belakang perniagaan antarabangsa. Fokus pembangunan pelajar adalah pada konsep teori dan digunakan berkaitan dengan perniagaan yang beroperasi di arena multinasional.

Sarjana Pendidikan

Florida Southern College
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Lakeland Tampa

Sarjana Pendidikan dalam Pengajaran dan Pembelajaran Kolaboratif menyediakan tahap kemahiran dan kepercayaan yang seterusnya yang dimiliki guru-guru yang berjaya untuk memajukan kerjaya dalam pendidikan.

Sarjana Perakaunan

Florida Southern College
Online & Campus Combined Sambilan September 2019 Amerika Syarikat Lakeland Tampa

Program MAcc 16-bulan kami menyediakan pelajar untuk peperiksaan Perakaunan Awam Bertauliah dan kerjaya yang menarik dalam perakaunan.

Sarjana dalam pengurusan pembangunan tempatan ISEAD / Pfu

ISEAD Business School
Online & Campus Combined 16 - 16  September 2019 Sepanyol Madrid Colombia Bogotá Amerika Syarikat Miami + 3 lagi

Dalam perjanjian dengan Francisco de Paula Santander, Colombia Daftar Kementerian Berkelayakan Pendidikan Nasional Colombia University.Resolusi No. 4668 dari 7 Mei 2012 Bermula September 15, 2012

MBA dan pengurusan perniagaan ISEAD / UPTC

ISEAD Business School
Online & Campus Combined Sambilan 14  September 2019 Sepanyol Madrid Colombia Bogotá Amerika Syarikat Miami + 4 lagi

The Master dalam Pengurusan dan Pentadbiran Perniagaan membangunkan pengetahuan, kemahiran dan kecekapan untuk menjalankan ke jawatan pengurusan dan tanggungjawab eksekutif. Tuan kita terbentuk dalam peserta keusahawanan berorientasikan untuk mencari peluang-peluang perniagaan yang menambah nilai kepada syarikat. Pendaftaran yang berkelayakan daripada Kementerian Pendidikan Nasional Colombia.Resolusi No. 3863 dari 11 Mei 2011

MDL - master dalam pengurusan dan kepimpinan pembangunan

ISEAD Business School
Online & Campus Combined Sambilan 13  October 2019 Sepanyol Madrid Colombia Bogotá Amerika Syarikat Miami + 4 lagi

Objektif program ini adalah untuk memberi pengarah dan juruteknik, kemahiran dan kemahiran pengurusan yang diperlukan untuk menghadapi cabaran banyak ..

gmcm - master dalam pengurusan perniagaan dan pemasaran

ISEAD Business School
Online Sambilan 13  October 2019 Colombia Bogotá Sepanyol Madrid Amerika Syarikat Miami + 4 lagi

Program ini menyediakan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk membangunkan perniagaan dan pemasaran usaha yang memerlukan syarikat-syarikat dengan berkesan.

MDF - master dalam pengurusan kewangan

ISEAD Business School
Online Sepenuh masa 13  October 2019 Sepanyol Madrid Colombia Bogotá Amerika Syarikat Miami + 4 lagi

Evolusi perniagaan memerlukan profesional khusus dalam pengurusan kewangan dan ekonomi dengan penguasaan menyeluruh terhadap semua aspek di kawasan ini.

penyelesaian pendidikan

Center for Creative Leadership
Campus Sambilan September 2019 Amerika Syarikat Greensboro Switzerland Davos Colorado Springs Belgium Brussels Saint Petersburg College Park Australia Mount Eliza San Diego + 9 lagi

Penyelesaian adat Pusat 's adalah tentang masa depan pembangunan kepimpinan. Kami memenuhi keperluan pembangunan pemimpin individu manakala mewujudkan sistematik, amalan pembangunan kepimpinan yang bersepadu dalam organisasi.

Sarjana dalam Pengurusan Hospitaliti dan Pelancongan

ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa
Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Portugal Lisbon Amerika Syarikat Orlando + 2 lagi

Sarjana Pengurusan Hospitaliti dan Pelancongan Perniagaan adalah program dua tahun penuh inovasi yang menyediakan kepakaran pengurusan dan perhotelan dengan visi antarabangsa.