MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav in Tampa di Amerika Syarikat 2019

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

Selepas memperoleh ijazah sarjana muda, ramai pelajar membuat keputusan untuk meningkatkan pengalaman dan pendidikan mereka dengan mengejar seorang Master. Sarjana boleh mengambil kira-kira dua tahun untuk mendapatkan, dan terdapat program yang ditawarkan dalam pelbagai bidang supaya pelajar dapat mencari penekanan yang bekerja untuk mereka dan matlamat mereka.

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Florida merupakan sebuah bandar yang terletak di negeri Florida yang lebih besar. Bandar ini adalah rumah kepada lebih 7,000 penduduk dan dikenali kerana menjadi bandar paling selatan di Amerika. Terdapat beberapa sekolah-sekolah awam dan swasta di sini dengan pelbagai universiti yang berhampiran.

Ijazah Sarjanav in Tampa di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Master dalam perniagaan dan pemasaran

UTH Florida University
Online Sepenuh masa Sambilan 14 - 16 bulan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Tampa + 1 lagi

The Master dalam program Business & Marketing membangun khususnya dalam bidang pengurusan am dan pemasaran. Penekanan khas diletakkan di dalam pemasaran dan komponen yang diperlukan untuk membangunkan satu strategi pasaran seperti pembangunan produk, harga, analisis pasaran, pengiklanan, promosi, pengurusan tenaga jualan dan pengurusan jenama.

Master dalam perniagaan & kewangan

UTH Florida University
Online Sepenuh masa Sambilan 14 - 16 bulan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Tampa + 1 lagi

The Master dalam program Perniagaan & Kewangan membangun khususnya dalam bidang pengurusan am dan kewangan. Penekanan khusus diletakkan dalam pengurusan fungsi kewangan seperti pengetahuan perakaunan kewangan, undang-undang kewangan, pasaran kewangan dan alat-alat membuat keputusan.

Master dalam pengurusan dan perniagaan antarabangsa

UTH Florida University
Online Sepenuh masa Sambilan 14 - 16 bulan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Tampa + 1 lagi

The Master dalam program Pengurusan & Perniagaan Antarabangsa membangun khususnya dalam bidang pengurusan am dan perniagaan antarabangsa. Penekanan khusus diberikan kepada perniagaan dan perdagangan antarabangsa dengan mengembangkan pengetahuan undang-undang dan peraturan-peraturan di luar negara tertentu. Selain itu, kemahiran untuk menganalisis dan menguruskan logistik perdagangan dan kewangan antarabangsa juga dibangunkan.

Sarjana Pendidikan

Florida Southern College
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Lakeland Tampa

Sarjana Pendidikan dalam Pengajaran dan Pembelajaran Kolaboratif menyediakan tahap kemahiran dan kepercayaan yang seterusnya yang dimiliki guru-guru yang berjaya untuk memajukan kerjaya dalam pendidikan.

Sarjana Perakaunan

Florida Southern College
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat Lakeland Tampa

Program MAcc 16-bulan kami menyediakan pelajar untuk peperiksaan Perakaunan Awam Bertauliah dan kerjaya yang menarik dalam perakaunan.

Sarjana Pengurusan Antarabangsa (MIM) ONLINE

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Online Sepenuh masa 10 - 12 bulan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Tampa Perancis Paris + 2 lagi

Program MIMM Pengurusan Antarabangsa MIM direka untuk menyediakan pelajar yang telah menamatkan kursus pengajian dalam bidang yang berkaitan dengan perniagaan.

Sarjana dalam Hubungan Antarabangsa dan Diplomasi

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Perancis Paris Jerman Heidelberg Amerika Syarikat Tampa + 3 lagi

Sarjana Schiller International University dalam Hubungan Antarabangsa dan Diplomasi menawarkan peluang kepada para pelajar untuk menjadi agen perubahan dalam hubungan antarabangsa. Program taktik yang ketat ini, yang dianjurkan di Kampus-Kampus Jarak Jauh Heidelberg, Paris, Tampa Bay, dan Kursus Jarak Jauh, mencabar pelajar untuk membangunkan pemahaman mendalam mengenai hal ehwal antarabangsa dan diplomasi antarabangsa. Graduan boleh beralih kepada kerjaya dalam kerajaan, perniagaan, kewartawanan, dan banyak lagi.

Sarjana Pengurusan Antarabangsa

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Kampus Online Sepenuh masa Sept. 2019 Jerman Heidelberg Amerika Syarikat Tampa + 2 lagi

Program MIM telah dirancang untuk menyediakan pelajar yang telah menyiapkan kursus pengajian di bidang bukan perniagaan khusus untuk jawatan dalam pengurusan antarabangsa. Kursus ini merangkumi pelbagai topik yang berkaitan dengan pentadbiran perniagaan, termasuk pengurusan, pemasaran, komunikasi perakaunan, undang-undang perniagaan, dan ekonomi.