MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Miami di Amerika Syarikat 2019

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

A Master, yang mengambil masa satu hingga dua tahun persekolahan untuk menerima, boleh membantu pelajar meningkatkan kemahiran profesional mereka dan menimba ilmu pengetahuan dalam bidang yang mereka pilih. Peningkatan dalam kemahiran dan pengetahuan boleh membawa kepada kerjaya yang berkemahiran tinggi dengan peluang-peluang untuk kemajuan.

 

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Miami adalah kerusi daerah Miami-Dade County, terletak di Pantai Atlantik di selatan Florida. Miami menduduki tempat ketujuh di seluruh Amerika Syarikat apabila kita bercakap mengenai enrolmen pelajar per kapita. Miami juga dikenali program profesional bukan keuntungan dan keuntungan.

Ijazah Sarjanav di Amerika Miami di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Sarjana dalam pengurusan pembangunan tempatan ISEAD / Pfu

ISEAD Business School
Dalam Talian & Kampus Digabungkan 16 - 16 bulan Sept. 2019 Sepanyol Madrid Colombia Bogotá Amerika Syarikat Miami + 3 lagi

Dalam perjanjian dengan Francisco de Paula Santander, Colombia Daftar Kementerian Berkelayakan Pendidikan Nasional Colombia University.Resolusi No. 4668 dari 7 Mei 2012 Bermula September 15, 2012

MBA dan pengurusan perniagaan ISEAD / UPTC

ISEAD Business School
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 14 cari doktor jurisprudens anda Sept. 2019 Sepanyol Madrid Colombia Bogotá Amerika Syarikat Miami + 4 lagi

The Master dalam Pengurusan dan Pentadbiran Perniagaan membangunkan pengetahuan, kemahiran dan kecekapan untuk menjalankan ke jawatan pengurusan dan tanggungjawab eksekutif. Tuan kita terbentuk dalam peserta keusahawanan berorientasikan untuk mencari peluang-peluang perniagaan yang menambah nilai kepada syarikat. Pendaftaran yang berkelayakan daripada Kementerian Pendidikan Nasional Colombia.Resolusi No. 3863 dari 11 Mei 2011

MDL - master dalam pengurusan dan kepimpinan pembangunan

ISEAD Business School
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 13 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Madrid Colombia Bogotá Amerika Syarikat Miami + 4 lagi

Objektif program ini adalah untuk memberi pengarah dan juruteknik, kemahiran dan kemahiran pengurusan yang diperlukan untuk menghadapi cabaran banyak ..

gmcm - master dalam pengurusan perniagaan dan pemasaran

ISEAD Business School
Online Sambilan 13 bulan Permintaan Maklumat Colombia Bogotá Sepanyol Madrid Amerika Syarikat Miami + 4 lagi

Program ini menyediakan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk membangunkan perniagaan dan pemasaran usaha yang memerlukan syarikat-syarikat dengan berkesan.

MDF - master dalam pengurusan kewangan

ISEAD Business School
Online Sepenuh masa 13 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Madrid Colombia Bogotá Amerika Syarikat Miami + 4 lagi

Evolusi perniagaan memerlukan profesional khusus dalam pengurusan kewangan dan ekonomi dengan penguasaan menyeluruh terhadap semua aspek di kawasan ini.

Ijazah Sarjana dalam Kepimpinan Pendidikan, Pengurusan dan Teknologi Baru

Marconi International University - Miami
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 18 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Miami + 2 lagi

Program Kepemimpinan dan Pengurusan Master dalam Pendidikan direka untuk pelajar yang mencari peranan sebagai pemimpin dalam bidang pendidikan, mendedahkan mereka kepada penyelidikan dan amalan inovatif dalam kepemimpinan, pengurusan, dan pentadbiran institusi pendidikan.

Sarjana Pentadbiran Awam

University of Miami College of Arts and Sciences
Kampus Sepenuh masa Sambilan Og 2019 Amerika Syarikat Miami

Program Sarjana Pentadbiran Awam bertujuan menyediakan pendidikan siswazah berkualiti tinggi untuk para pegawai semasa dan calon dalam ketiga-tiga bidang perkhidmatan awam: agensi kerajaan, pertubuhan bukan untung dan vendor swasta. Program ini berusaha untuk mencapai keunggulan tempatan, negeri dan kebangsaan melalui kurikulum kontemporari, arahan inovatif, penyelidikan ilmiah dan penggunaan, dan perkhidmatan kepada pihak berkepentingan utama. Program ini ditawarkan secara langsung dan dalam talian.