MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Evanston di Amerika Syarikat 2019

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

Pendapatan Master yang memerlukan dua tahun pendidikan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Ini ijazah lanjutan boleh membantu pelajar untuk mencapai matlamat pendidikan dan profesional mereka, kerana kekangan untuk pelajar kereta api program bantuan Sarjana dalam kemahiran dan pengetahuan yang perlu mendarat kerjaya impian mereka.

 

Amerika Syarikat kekal destinasi di dunia yang paling popular untuk pelajar antarabangsa. Universiti di Amerika Syarikat menguasai ranking dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi kajian yang menarik. Sistem universiti negeri sebahagiannya subsidi oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus merebak di seluruh negeri ini, dengan ratusan ribu pelajar.

Evanston adalah bandar yang terletak di negeri Illinois. Ia dikenali kerana usaha kerajaannya mengenai kemampanan. Datuk Bandar dan penduduk di bandar ini telah dikenali untuk mengambil bahagian dalam program yang bertujuan untuk mengurangkan jejak karbon di bandar ini.

Ijazah Sarjanav di Amerika Evanston di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Tuan: program pembangunan eksekutif (edp)

Kellogg School of Management at Northwestern University
Campus Sepenuh masa Sambilan 19  June 2019 Amerika Syarikat Evanston Midland + 2 lagi

Di sini di Sekolah Kellogg, kami memberi tumpuan kepada hasil. Kami menawarkan pengetahuan yang berasaskan teori dan strategi konkrit untuk mencapai hasil terbaik. Kami merancang program kami untuk memenuhi keperluan pelbagai industri.

tuan pengurusan dan pembuatan

Kellogg School of Management at Northwestern University
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Evanston Midland + 1 lagi

Pasaran global hari 's memerlukan jenis baru pengurus-pemimpin: satu mampu untuk menggabungkan amalan perniagaan strategik dengan teknologi canggih.MMM adalah program ijazah berkembar dua tahun daripada Kellogg School of Management dan McCormick Pengajian Kejuruteraan di Universiti Northwestern

Sarjana Pengurusan Rekabentuk dan Pembangunan Produk

Northwestern University Master of Product Design and Development Management
Campus Sepenuh masa Sambilan 9 - 24  September 2019 Amerika Syarikat Evanston + 1 lagi

Master of Design Product