MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Evanston di Amerika Syarikat 2019

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

Pendapatan Master yang memerlukan dua tahun pendidikan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Ini ijazah lanjutan boleh membantu pelajar untuk mencapai matlamat pendidikan dan profesional mereka, kerana kekangan untuk pelajar kereta api program bantuan Sarjana dalam kemahiran dan pengetahuan yang perlu mendarat kerjaya impian mereka.

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Evanston adalah bandar yang terletak di negeri Illinois. Ia dikenali kerana usaha kerajaannya mengenai kemampanan. Datuk Bandar dan penduduk di bandar ini telah dikenali untuk mengambil bahagian dalam program yang bertujuan untuk mengurangkan jejak karbon di bandar ini.

Ijazah Sarjanav di Amerika Evanston di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Tuan: program pembangunan eksekutif (edp)

Kellogg School of Management at Northwestern University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 19 hari Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Evanston Midland + 2 lagi

Di sini di Sekolah Kellogg, kami memberi tumpuan kepada hasil. Kami menawarkan pengetahuan yang berasaskan teori dan strategi konkrit untuk mencapai hasil terbaik. Kami merancang program kami untuk memenuhi keperluan pelbagai industri.

tuan pengurusan dan pembuatan

Kellogg School of Management at Northwestern University
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Evanston Midland + 1 lagi

Pasaran global hari 's memerlukan jenis baru pengurus-pemimpin: satu mampu untuk menggabungkan amalan perniagaan strategik dengan teknologi canggih.MMM adalah program ijazah berkembar dua tahun daripada Kellogg School of Management dan McCormick Pengajian Kejuruteraan di Universiti Northwestern

Sarjana Pengurusan Rekabentuk dan Pembangunan Produk

Northwestern University Master of Product Design and Development Management
Kampus Sepenuh masa Sambilan 9 - 24 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Evanston + 1 lagi

Master of Design Product