MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika District of Columbia di Amerika Syarikat 2019

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Selepas memperoleh ijazah sarjana muda, ramai pelajar membuat keputusan untuk meningkatkan pengalaman dan pendidikan mereka dengan mengejar seorang Master. Sarjana boleh mengambil kira-kira dua tahun untuk mendapatkan, dan terdapat program yang ditawarkan dalam pelbagai bidang supaya pelajar dapat mencari penekanan yang bekerja untuk mereka dan matlamat mereka.

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Ijazah Sarjanav di Amerika District of Columbia di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Mpa dalam pengurusan mampan, san francisco hibrid

Presidio Graduate School
Online & Campus Combined Sepenuh masa Sambilan 2 - 4  September 2019 Amerika Syarikat Seattle San Francisco + 2 lagi

MPA MPA adalah satu-satunya kelestarian MPA yang seumpamanya - para pelajar kami berpengaruh di seluruh sektor dengan cara MPA lain tidak semestinya. Sila ambil perhatian: Oleh kerana kursus kursus hibrid (campuran dalam talian / bulanan dalam kursus), program ini tidak dibuka untuk pelajar antarabangsa yang memerlukan visa pelajar. Sila lihat MBA kami dalam Perniagaan Lestari, program Seattle Metro jika visa pelajar diperlukan.

Master dasar awam antarabangsa (mipp)

The Johns Hopkins University School of Advanced International Studies – SAIS Europe
Campus Sepenuh masa September 2019 Itali Bologna Amerika Syarikat Washington + 2 lagi

The MIPP selesai dalam satu tahun akademik. Ia direka untuk profesional yang berpengalaman yang ingin membangunkan kemahiran analitikal dan kepimpinan maju. Pelajar tailor kursus mereka untuk memberi tumpuan kepada bidang-bidang penting terbesar kepada kerjaya mereka. pelajar MIPP mewakili sektor pekerjaan yang pelbagai dan membawa pengalaman praktikal yang besar ke perbincangan bilik darjah.

Talian master sains dalam teknologi maklumat

Boutique Universities Consortium
Online Sambilan September 2019 Amerika Syarikat USA Online Switzerland Switzerland Online San Diego Washington United Kingdom London Geneva + 6 lagi

The University of the Potomac berada di kedudukan # 2 di Amerika Syarikat untuk "Kolej kecil yang kos paling kurang tetapi Reap Maha Pendapatan" menurut The Street, majalah kewangan. Potomac menawarkan kurikulum ijazah MBA penuh di dua lokasi yang mudah. Pelajar juga boleh memilih untuk mengambil kursus-kursus mereka di tengah-tengah Washington DC atau di kampus Vienna, Virginia. Potomac fakulti dan kakitangan bekerja secara individu ...

tuan program perakaunan profesional (mpacc) - Cukai

University of Washington Foster School of Business
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Seattle Korea Selatan Seoul San Francisco + 3 lagi

The MPAcc di UW bertindak balas dengan menyediakan profesional perakaunan dengan pendidikan yang berkualiti, etika yang kukuh, pemikiran inovatif, dan kemahiran komunikasi lisan dan bertulis yang sangat baik.

master perakaunan profesional (mpacc) program - pengauditan dan jaminan

University of Washington Foster School of Business
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Seattle Korea Selatan Seoul San Francisco + 3 lagi

The MPAcc di UW bertindak balas dengan menyediakan profesional perakaunan dengan pendidikan yang berkualiti, etika yang kukuh, pemikiran inovatif, dan kemahiran komunikasi lisan dan bertulis yang sangat baik.

mba pengurusan teknologi (tmmba)

University of Washington Foster School of Business
Campus Sambilan 18  September 2019 Amerika Syarikat Seattle Korea Selatan Seoul San Francisco + 3 lagi

Program TMMBA menawarkan kurikulum pengurusan perniagaan yang ketat dengan fokus teknologi dan membina rangkaian profesional mengalami semasa anda belajar dengan fakulti berpengetahuan di sebuah sekolah perniagaan di peringkat kebangsaan kedudukan.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Seattle Pacific University School of Business and Economics
Campus Sambilan March 2020 Amerika Syarikat Seattle

Program ini bertujuan terutamanya untuk profesional yang bekerja yang telah mencapai tahap yang bermakna terhadap kejayaan kerjaya berikut ijazah sarjana muda ini.Bakal pelajar menyedari keperluan untuk membangunkan dan mengembangkan pengetahuan dan kepakaran mereka untuk meluaskan kemahiran profesional dan membuka pintu kepada peluang baru

Master Majalah Ekonomi Politik

Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles
Campus Sepenuh masa May 2020 Belgium Brussels Amerika Syarikat Georgetown + 2 lagi

Ijazah bersama Brussels-Washington dalam Ekonomi Politik adalah program satu tahun inovatif yang menggabungkan kekuatan dua institusi terkenal di peringkat antarabangsa. Apabila berjaya menyelesaikan program, dua darjah dianugerahkan, satu oleh Solvay Brussels School dan satu oleh Universiti Georgetown.

Sarjana Kewangan

Howard University
Campus Sepenuh masa July 2019 Amerika Syarikat Washington

Program Sarjana Sains dalam Kewangan [MSF] akan menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam perniagaan dan memajukan karier Kewangan.

Sarjana Seni Liberal

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Online Sambilan 1 - 5  September 2019 Amerika Syarikat Washington

Ditubuhkan pada tahun 1962, Program Johns Hopkins Master of Arts Liberal (MLA) telah mendapat pengiktirafan kebangsaan untuk kualiti pengajarannya dan keluasan penawaran kursus. The Johns Hopkins Master of Arts Liberal (MLA) adalah gelaran sarjana yang unik dan bukan tradisional. Manakala kebanyakan program siswazah meminta anda untuk menjadi lebih dan lebih khusus, MLA mengharapkan anda untuk memperluaskan dan memperdalam pengalaman pendidikan anda.

Sarjana Industri dan Keusahawanan Bioteknologi

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Online Sambilan 1 - 5  September 2019 Amerika Syarikat Washington

Program Johns Hopkins Master of Biotechnology Enterprise dan Keusahawanan bertujuan untuk para profesional bioteknologi yang menginginkan karier di luar makmal dalam organisasi bioteknologi yang ada atau bagi mereka yang bermimpi untuk memulakan perusahaan bioteknologi baru.

Sarjana Kejuruteraan dalam Dasar Keselamatan Siber

George Washington University
Campus Online Sambilan September 2019 Amerika Syarikat Washington + 1 lagi

Tuan kejuruteraan dalam dasar dan kepatuhan cybersecurity adalah program interdisipliner yang menarik kursus dari tiga bidang pengajian merentasi SEAS: sains komputer, kejuruteraan elektrik dan komputer, dan pengurusan kejuruteraan dan kejuruteraan sistem. Tujuan ijazah M.Eng. (CPC) dalam talian adalah untuk menangkap trend terkini dan isu-isu dari bidang keselamatan siber untuk menyediakan pelajar alat dan kemahiran yang diperlukan untuk kekal di barisan hadapan disiplin yang cepat berubah ini. Program ini dijangka menarik para pelajar yang berpengalaman dengan ijazah teknikal, serta mereka yang mempunyai ijazah teknikal yang ingin mengkaji isu-isu kompleks mengenai keselamatan dan keselamatan siber.

Sarjana Pentadbiran Awam dan Dasar

American University Online
Online Sambilan 24  September 2019 Amerika Syarikat Washington

Program Sarjana Pentadbiran Awam dan Dasar (MPAP) dalam talian Universiti Amerika Syarikat menggabungkan pengajaran peringkat tinggi, yang diiktiraf secara nasional dan program MPA dan MPP yang terakreditasi NASPAA ke dalam satu kredensial asas dan sangat berpatutan.

Eksekutif Eksekutif Kepimpinan Dasar (EMPL)

Georgetown University - McCourt School of Public Policy
Online & Campus Combined Sepenuh masa 16  August 2019 Amerika Syarikat Washington

Master Eksekutif dalam Kepimpinan Dasar (EMPL) melengkapkan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk memimpin dengan efektif dalam persekitaran dasar yang kompleks dan dinamik hari ini.

master dalam dasar awam

Georgetown University - McCourt School of Public Policy
Campus Sepenuh masa Sambilan 2 - 3  September 2019 Amerika Syarikat Washington + 1 lagi

Sarjana dalam Dasar Awam memberi pemimpin dasar esok tentang kemahiran yang mereka perlukan untuk menyelesaikan cabaran yang paling kompleks di masyarakat.