MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika District of Columbia di Amerika Syarikat 2019

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Selepas memperoleh ijazah sarjana muda, ramai pelajar membuat keputusan untuk meningkatkan pengalaman dan pendidikan mereka dengan mengejar seorang Master. Sarjana boleh mengambil kira-kira dua tahun untuk mendapatkan, dan terdapat program yang ditawarkan dalam pelbagai bidang supaya pelajar dapat mencari penekanan yang bekerja untuk mereka dan matlamat mereka.

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Ijazah Sarjanav di Amerika District of Columbia di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Mpa dalam pengurusan mampan, san francisco hibrid

Presidio Graduate School
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 2 - 4 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Seattle San Francisco + 2 lagi

MPA MPA adalah satu-satunya kelestarian MPA yang seumpamanya - para pelajar kami berpengaruh di seluruh sektor dengan cara MPA lain tidak semestinya. Sila ambil perhatian: Oleh kerana kursus kursus hibrid (campuran dalam talian / bulanan dalam kursus), program ini tidak dibuka untuk pelajar antarabangsa yang memerlukan visa pelajar. Sila lihat MBA kami dalam Perniagaan Lestari, program Seattle Metro jika visa pelajar diperlukan.

Master dasar awam antarabangsa (mipp)

The Johns Hopkins University School of Advanced International Studies – SAIS Europe
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Itali Bologna Amerika Syarikat Washington + 2 lagi

The MIPP selesai dalam satu tahun akademik. Ia direka untuk profesional yang berpengalaman yang ingin membangunkan kemahiran analitikal dan kepimpinan maju. Pelajar tailor kursus mereka untuk memberi tumpuan kepada bidang-bidang penting terbesar kepada kerjaya mereka. pelajar MIPP mewakili sektor pekerjaan yang pelbagai dan membawa pengalaman praktikal yang besar ke perbincangan bilik darjah.

Talian master sains dalam teknologi maklumat

Boutique Universities Consortium
Online Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat USA Online Switzerland Switzerland Online San Diego Washington United Kingdom London Geneva + 6 lagi

The University of the Potomac berada di kedudukan # 2 di Amerika Syarikat untuk "Kolej kecil yang kos paling kurang tetapi Reap Maha Pendapatan" menurut The Street, majalah kewangan. Potomac menawarkan kurikulum ijazah MBA penuh di dua lokasi yang mudah. Pelajar juga boleh memilih untuk mengambil kursus-kursus mereka di tengah-tengah Washington DC atau di kampus Vienna, Virginia. Potomac fakulti dan kakitangan bekerja secara individu ...

tuan program perakaunan profesional (mpacc) - Cukai

University of Washington Foster School of Business
Kampus Sepenuh masa 9 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Seattle Korea Selatan Seoul San Francisco + 3 lagi

The MPAcc di UW bertindak balas dengan menyediakan profesional perakaunan dengan pendidikan yang berkualiti, etika yang kukuh, pemikiran inovatif, dan kemahiran komunikasi lisan dan bertulis yang sangat baik.

master perakaunan profesional (mpacc) program - pengauditan dan jaminan

University of Washington Foster School of Business
Kampus Sepenuh masa 9 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Seattle Korea Selatan Seoul San Francisco + 3 lagi

The MPAcc di UW bertindak balas dengan menyediakan profesional perakaunan dengan pendidikan yang berkualiti, etika yang kukuh, pemikiran inovatif, dan kemahiran komunikasi lisan dan bertulis yang sangat baik.

mba pengurusan teknologi (tmmba)

University of Washington Foster School of Business
Kampus Sambilan 18 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Seattle Korea Selatan Seoul San Francisco + 3 lagi

Program TMMBA menawarkan kurikulum pengurusan perniagaan yang ketat dengan fokus teknologi dan membina rangkaian profesional mengalami semasa anda belajar dengan fakulti berpengetahuan di sebuah sekolah perniagaan di peringkat kebangsaan kedudukan.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Seattle Pacific University School of Business and Economics
Kampus Sambilan 1 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Seattle

Program ini bertujuan terutamanya untuk profesional yang bekerja yang telah mencapai tahap yang bermakna terhadap kejayaan kerjaya berikut ijazah sarjana muda ini.Bakal pelajar menyedari keperluan untuk membangunkan dan mengembangkan pengetahuan dan kepakaran mereka untuk meluaskan kemahiran profesional dan membuka pintu kepada peluang baru

Master Majalah Ekonomi Politik

Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Mei 2020 Belgium Brussels Amerika Syarikat Georgetown + 2 lagi

Ijazah bersama Brussels-Washington dalam Ekonomi Politik adalah program satu tahun inovatif yang menggabungkan kekuatan dua institusi terkenal di peringkat antarabangsa. Apabila berjaya menyelesaikan program, dua darjah dianugerahkan, satu oleh Solvay Brussels School dan satu oleh Universiti Georgetown.

Sarjana Kewangan

Howard University
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Julai 2020 Amerika Syarikat Washington

Program Sarjana Sains dalam Kewangan [MSF] akan menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam perniagaan dan memajukan karier Kewangan.

Sarjana Seni Liberal

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Online Sambilan 1 - 5 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Washington

Ditubuhkan pada tahun 1962, Program Johns Hopkins Master of Arts Liberal (MLA) telah mendapat pengiktirafan kebangsaan untuk kualiti pengajarannya dan keluasan penawaran kursus. The Johns Hopkins Master of Arts Liberal (MLA) adalah gelaran sarjana yang unik dan bukan tradisional. Manakala kebanyakan program siswazah meminta anda untuk menjadi lebih dan lebih khusus, MLA mengharapkan anda untuk memperluaskan dan memperdalam pengalaman pendidikan anda.

Sarjana Industri dan Keusahawanan Bioteknologi

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Online Sambilan 1 - 5 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Washington

Program Johns Hopkins Master of Biotechnology Enterprise dan Keusahawanan bertujuan untuk para profesional bioteknologi yang menginginkan karier di luar makmal dalam organisasi bioteknologi yang ada atau bagi mereka yang bermimpi untuk memulakan perusahaan bioteknologi baru.

Sarjana Pentadbiran Awam dan Dasar

American University Online
Online Sambilan 24 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Washington

Program Sarjana Pentadbiran Awam dan Dasar (MPAP) dalam talian Universiti Amerika Syarikat menggabungkan pengajaran peringkat tinggi, yang diiktiraf secara nasional dan program MPA dan MPP yang terakreditasi NASPAA ke dalam satu kredensial asas dan sangat berpatutan.

Sarjana Pengajian Profesional dalam Pengurusan Teknologi

Georgetown University Online
Online Sambilan 2 tahun Og 2019 Amerika Syarikat Georgetown

Pengajian Sarjana Pengajian Profesional dalam Pengurusan Teknologi Georgetown menyediakan pelajar untuk berjaya menerajui inisiatif teknologi, membangunkan penyelesaian perniagaan yang canggih, dan memaksimumkan peluang menerusi inovasi teknologi. Ditunjuk oleh fakulti profesional teknologi di barisan hadapan industri, program ini memusnahkan teknologi dengan perniagaan, komunikasi, dan amalan terbaik pengurusan untuk mengubah profesional mahir ke dalam pemimpin dan eksekutif yang berpandangan ke hadapan.

Sarjana Pengajian Profesional dalam Pengurusan Industri Sukan

Georgetown University Online
Online Sambilan 2 tahun Og 2019 Amerika Syarikat Georgetown

Diiktiraf sebagai salah satu program teratas di dunia, Sarjana Pengajian Profesional Universiti Georgetown dalam Pengurusan Industri Sukan boleh didapati dalam format dalam talian. Program ini, yang ditawarkan melalui Sekolah Pengajian Berterusan, menyediakan pelajar dengan kemahiran pengurusan dan kepimpinan perniagaan yang diperlukan untuk melancarkan kerjaya yang berjaya dan berkesan dalam industri sukan.

Sarjana Pengajian Profesional dalam Harta Tanah

Georgetown University Online
Online Sambilan 2 tahun Og 2019 Amerika Syarikat Georgetown

Universiti Georgetown membentangkan Sarjana Pengajian Profesional dalam Harta Tanah dalam format dalam talian. menyediakan laluan yang fleksibel untuk para pemimpin industri masa depan untuk memajukan pengetahuan mereka dan mempercepat kerjaya mereka. Program ini, yang ditawarkan melalui Georgetown University School of Continuing Studies, mengembangkan kemahiran hartanah kritikal di peringkat akademik tertinggi.