MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav in Washington di Amerika Syarikat 2019

Washington DC merupakan sebuah bandar yang menarik untuk pelajar antarabangsa. Sebagai ibu negara, tidak ada bandar lain di mana pelajar boleh belajar lebih lanjut mengenai sejarah dan politik Amerika Syarikat. Dengan begitu banyak untuk menawarkan; banyak muzium, restoran, seni, dan tugu-tugu, ini adalah sebuah bandar rangsangan intelektual dan kebudayaan. Pelajar yang belajar untuk Ijazah Sarjana Washington akan mempunyai pengalaman yang menyeronokkan dengan orang mengalu-alukan dan hangat.

Sarjana dalam program Washington adalah antara yang terbaik di negara ini. Jumlah pelajar adalah antarabangsa, fakulti adalah profesional dan pakar-pakar dalam bidang, dan kemudahan adalah berteknologi tinggi dan inovatif. Pelajar boleh memilih daripada Master dalam program Washington seperti perniagaan, perancangan bandar, kepimpinan, cukai, dan pengurusan, antara yang lain. Pelajar mencari Sarjana Washington juga mempunyai fleksibiliti untuk memilih opsyen sepenuh masa, separuh masa, talian, atau pembelajaran jarak jauh.

Mengambil melihat melalui Master dalam program Washington bawah dan mencari pendidikan yang anda telah mencari!

Hasil Filter

Master dasar awam antarabangsa (mipp)

The Johns Hopkins University School of Advanced International Studies – SAIS Europe
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Itali Bologna Amerika Syarikat Washington + 2 lagi

The MIPP selesai dalam satu tahun akademik. Ia direka untuk profesional yang berpengalaman yang ingin membangunkan kemahiran analitikal dan kepimpinan maju. Pelajar tailor kursus mereka untuk memberi tumpuan kepada bidang-bidang penting terbesar kepada kerjaya mereka. pelajar MIPP mewakili sektor pekerjaan yang pelbagai dan membawa pengalaman praktikal yang besar ke perbincangan bilik darjah.

Talian master sains dalam teknologi maklumat

Boutique Universities Consortium
Online Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat USA Online Switzerland Switzerland Online San Diego Washington United Kingdom London Geneva + 6 lagi

The University of the Potomac berada di kedudukan # 2 di Amerika Syarikat untuk "Kolej kecil yang kos paling kurang tetapi Reap Maha Pendapatan" menurut The Street, majalah kewangan. Potomac menawarkan kurikulum ijazah MBA penuh di dua lokasi yang mudah. Pelajar juga boleh memilih untuk mengambil kursus-kursus mereka di tengah-tengah Washington DC atau di kampus Vienna, Virginia. Potomac fakulti dan kakitangan bekerja secara individu ...

Sarjana Kewangan

Howard University
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Julai 2020 Amerika Syarikat Washington

Program Sarjana Sains dalam Kewangan [MSF] akan menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam perniagaan dan memajukan karier Kewangan.

Sarjana Pentadbiran Awam dan Dasar

American University Online
Online Sambilan 24 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Washington

Program Sarjana Pentadbiran Awam dan Dasar (MPAP) dalam talian Universiti Amerika Syarikat menggabungkan pengajaran peringkat tinggi, yang diiktiraf secara nasional dan program MPA dan MPP yang terakreditasi NASPAA ke dalam satu kredensial asas dan sangat berpatutan.

Sarjana Seni Liberal

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Online Sambilan 1 - 5 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Washington

Ditubuhkan pada tahun 1962, Program Johns Hopkins Master of Arts Liberal (MLA) telah mendapat pengiktirafan kebangsaan untuk kualiti pengajarannya dan keluasan penawaran kursus. The Johns Hopkins Master of Arts Liberal (MLA) adalah gelaran sarjana yang unik dan bukan tradisional. Manakala kebanyakan program siswazah meminta anda untuk menjadi lebih dan lebih khusus, MLA mengharapkan anda untuk memperluaskan dan memperdalam pengalaman pendidikan anda.

Sarjana Industri dan Keusahawanan Bioteknologi

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Online Sambilan 1 - 5 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Washington

Program Johns Hopkins Master of Biotechnology Enterprise dan Keusahawanan bertujuan untuk para profesional bioteknologi yang menginginkan karier di luar makmal dalam organisasi bioteknologi yang ada atau bagi mereka yang bermimpi untuk memulakan perusahaan bioteknologi baru.

Sarjana Kejuruteraan dalam Dasar Keselamatan Siber

George Washington University
Kampus Online Sambilan 3 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Washington + 1 lagi

Tuan kejuruteraan dalam dasar dan kepatuhan cybersecurity adalah program interdisipliner yang menarik kursus dari tiga bidang pengajian merentasi SEAS: sains komputer, kejuruteraan elektrik dan komputer, dan pengurusan kejuruteraan dan kejuruteraan sistem. Tujuan ijazah M.Eng. (CPC) dalam talian adalah untuk menangkap trend terkini dan isu-isu dari bidang keselamatan siber untuk menyediakan pelajar alat dan kemahiran yang diperlukan untuk kekal di barisan hadapan disiplin yang cepat berubah ini. Program ini dijangka menarik para pelajar yang berpengalaman dengan ijazah teknikal, serta mereka yang mempunyai ijazah teknikal yang ingin mengkaji isu-isu kompleks mengenai keselamatan dan keselamatan siber.

Eksekutif Eksekutif Kepimpinan Dasar (EMPL)

Georgetown University - McCourt School of Public Policy
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa 16 bulan Og 2019 Amerika Syarikat Washington

Master Eksekutif dalam Kepimpinan Dasar (EMPL) melengkapkan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk memimpin dengan efektif dalam persekitaran dasar yang kompleks dan dinamik hari ini.

master dalam dasar awam

Georgetown University - McCourt School of Public Policy
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 - 3 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Washington + 1 lagi

Sarjana dalam Dasar Awam memberi pemimpin dasar esok tentang kemahiran yang mereka perlukan untuk menyelesaikan cabaran yang paling kompleks di masyarakat.

Sarjana dalam Pengurusan Polisi

Georgetown University - McCourt School of Public Policy
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Og 2019 Amerika Syarikat Washington + 1 lagi

Sarjana dalam Pengurusan Dasar melengkapkan pemimpin dasar semasa dan muncul dengan kemahiran pengurusan dan analisis penting untuk memajukan kerjaya mereka.

Sarjana dalam Dasar Pembangunan Antarabangsa

Georgetown University - McCourt School of Public Policy
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Washington

Sarjana dalam Dasar Pembangunan Antarabangsa memberikan generasi pemimpin pemimpin antarabangsa keahlian yang mereka perlukan untuk mengubah dunia.

Tuan sains dalam sains data untuk dasar awam (ms-dspp)

Georgetown University - McCourt School of Public Policy
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Washington

Sarjana Sains dalam Sains Data untuk Dasar Awam (MS-DSPP) adalah ijazah bersama yang ditawarkan oleh McCourt School of Public Policy Georgetown dan program Analitis Siswa Georgetown yang menggabungkan kekuatan bersejarah kurikulum analisis dasar McCourt dengan matematik yang rumit, matematik , latihan kaedah statistik program Analitik Georgetown.

Tuan seni halus dalam seni bina dalaman

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Washington

Satu-satunya program dalam modal negara yang diakreditasi oleh Majlis Akreditasi Rekabentuk Interior, MFA dalam Seni Bina Interior memberikan pelajar akses kepada sumber bandar, seni bina atas dan firma reka bentuk dalaman di DC, dan kurikulum berorientasikan studio yang mencipta inovatif, reka bentuk pemikir.

MFA dalam seni halus

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Washington

Program MFA di GW terdiri komitmen dua tahun untuk artis baru muncul yang ingin mengembangkan bahan dan dimensi intelek kerja mereka. Sifat disiplin program mewujudkan persekitaran di mana pendebungaan silang antara bidang berkembang.

Tuan dasar awam (MPP)

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Washington

The Sarjana Dasar Awam (MPP) adalah ijazah profesional yang diiktiraf dalam bidang analisis dasar awam. Tahap MPP menyediakan pelajar dengan pendidikan dan latihan yang menyediakan mereka untuk peluang di jawatan profesional dalam pelbagai organisasi, termasuk persekutuan, negeri, dan kerajaan tempatan, perniagaan swasta, institusi penyelidikan, pemikir, organisasi bukan untung, kumpulan penyokong masyarakat, asas-asas dan profesional dan persatuan perdagangan.