MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika New Haven di Amerika Syarikat 2019

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

A Master, yang mengambil masa satu hingga dua tahun persekolahan untuk menerima, boleh membantu pelajar meningkatkan kemahiran profesional mereka dan menimba ilmu pengetahuan dalam bidang yang mereka pilih. Peningkatan dalam kemahiran dan pengetahuan boleh membawa kepada kerjaya yang berkemahiran tinggi dengan peluang-peluang untuk kemajuan.

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

New Haven merupakan sebuah bandar yang terletak di Connecticut, New England, Amerika Syarikat. Bandar ini telah ditubuhkan pada 1638. Pada masa ini New Haven terkenal kerana pendidikan tinggi sebagai bandar yang menempatkan beberapa universiti terkenal dunia. Kehidupan di bandar ini penuh dengan peluang rekreasi dan profesional.

Ijazah Sarjanav di Amerika New Haven di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Mba / mdiv atau mar dengan sekolah ketuhanan yale

Yale School of Management
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat New Haven New York + 1 lagi

Keperluan ini mencerminkan niat Sekolah untuk menyediakan pendidikan yang secara teologi dimaklumkan, profesional yang berwibawa, akademik yang ketat, dan berorientasikan kepada kehidupan gereja.

mba / MFA dengan sekolah yale drama

Yale School of Management
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat New Haven New York + 1 lagi

The mfais dianugerahkan dalam bidang pengajian berikut: Pemangku, Design, Design Sound, Dramaturgy dan Kritikan dramatik, Mengarahkan, Playwriting, Pengurusan Stage, Design Teknikal dan Pengeluaran dan Pengurusan Theater.

Mba / berarak dengan sekolah seni bina yale

Yale School of Management
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat New Haven New York + 1 lagi

Program ini amat berorientasi kepada individu yang ingin mengintegrasikan rekabentuk, pembangunan bandar, dan pengurusan profesion dalam mengejar kerjaya dalam kerajaan atau sektor swasta.

Mba / mem atau mf dengan sekolah yale kehutanan dan kajian alam sekitar

Yale School of Management
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat New Haven New York + 1 lagi

Kurikulum yang ketat memberi peluang kepada pelajar untuk bekerjasama dan belajar daripada fakulti terkenal di dunia di dua sekolah siswazah utama, serta profesional terkemuka dalam perniagaan dan pengurusan alam sekitar.