MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Cleveland di Amerika Syarikat 2019

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

Selepas memperoleh ijazah sarjana muda, ramai pelajar membuat keputusan untuk meningkatkan pengalaman dan pendidikan mereka dengan mengejar seorang Master. Sarjana boleh mengambil kira-kira dua tahun untuk mendapatkan, dan terdapat program yang ditawarkan dalam pelbagai bidang supaya pelajar dapat mencari penekanan yang bekerja untuk mereka dan matlamat mereka.

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Cleveland, Ohio bermula sebagai pusat pembuatan dan hari ini adalah paling dikenali untuk perumahan Rock dan Roll Hall of Fame. Ia mempunyai agak beberapa kolej, universiti dan pusat penyelidikan.

Ijazah Sarjanav di Amerika Cleveland di Amerika Syarikat

Hasil Filter

master pengurusan dalam pemasaran media sosial

Chancellor University
Online Sepenuh masa Sambilan 12 - 18 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Cleveland + 1 lagi

Canselor Universiti menawarkan Sarjana Pengurusan dalam Pemasaran Sosial Media. Program ini direka untuk memberi kerja yang baik peluang kepada yang fleksibel, pendidikan sebenar.

Sarjana Sains dalam Pembangunan dan Perubahan Organisasi Positif

Case Western Reserve University, Weatherhead School of Management
Kampus Sepenuh masa Sambilan 21 bulan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Cleveland + 1 lagi

The Weatherhead Master of Science dalam Pembangunan Organisasi Positif

Sarjana Sains dalam Penyelidikan Pengurusan-Operasi dan Pengurusan Rantaian Pembekalan

Case Western Reserve University, Weatherhead School of Management
Kampus Sepenuh masa 3 semester Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Cleveland

Ijazah Sarjana Sains Pengurusan Penyelidikan dan Pengurusan Rantaian Pembekalan (MSM-OR / SC) direka untuk individu yang mempunyai latihan kuantitatif yang berusaha mendapatkan kedudukan dalam pengurusan operasi atau kedudukan pengurusan dalam pembuatan, perkhidmatan atau firma perunding yang sebahagian daripada rantaian bekalan nasional atau global yang canggih.