MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Claremont di Amerika Syarikat 2019

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Pendapatan ijazah lanjutan seperti Master yang menawarkan keupayaan untuk meningkatkan set kemahiran anda dan mungkin meningkatkan peluang pekerjaan anda pada masa yang sama. program Master boleh ditawarkan dalam talian atau separuh masa, jadi pelajar boleh melanjutkan pelajaran mereka dalam cara yang mudah untuk mereka.

 

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Claremont terkenal dengan institusi pendidikan yang banyak yang menjadikannya tempat yang hebat untuk graduan ijazah yang bercita-cita dunia. Ia juga digelar "Kota Pokok dan PhD ini".

Ijazah Sarjanav di Amerika Claremont di Amerika Syarikat

Hasil Filter

program induk 's dalam kewangan

Claremont McKenna College
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Claremont

Robert Day School Master 's Program Kewangan adalah tidak seperti mana-mana program lain. Malah, ia 's yang berbeza dengan reka bentuk: daripada pelajar-pelajar kita mengambil, kurikulum kohort kami dipercepatkan, program kokurikulum yang kaya kami. Kami juga unik dan bernasib baik kerana kita ada pembiayaan sangat murah hati untuk biasiswa berasaskan merit.

program pengurusan eksekutif

Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management, Claremont Graduate University
Kampus Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat Claremont

Adalah menjadi hasrat kami bahawa graduan kami mengembangkan pemahaman yang sukar ditandingi topik yang berkaitan dengan pengurusan