MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Cambridge di Amerika Syarikat 2019

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Pendapatan Master yang memerlukan dua tahun pendidikan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Ini ijazah lanjutan boleh membantu pelajar untuk mencapai matlamat pendidikan dan profesional mereka, kerana kekangan untuk pelajar kereta api program bantuan Sarjana dalam kemahiran dan pengetahuan yang perlu mendarat kerjaya impian mereka.

 

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Bandar Cambridge di Massachusetts dinamakan selepas Universiti Cambridge di England. Ia mempunyai 2 universiti di dunia yang paling diiktiraf. Ia sangat terkenal dengan usaha akademik dengan banyak kolej dan universiti.

Ijazah Sarjanav di Amerika Cambridge di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Program MicroMasters dalam Kemahiran Profesional: Rundingan dan Kepimpinan (Tecnológico de Monterrey)

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 24 weeks Feb. 2020 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

Program MicroMasters: Kemahiran profesional: perundingan dan kepimpinan Tecnológico de Monterrey, terdiri daripada kursus pascasiswazah profesional, bersamaan dengan 25% kerja dalam Master Full-Time dalam Pengurusan Perniagaan. Sijil program MicroMasters akan membolehkan anda menyatukan kemahiran profesional yang akan memulakan kerjaya anda seperti rundingan, kepimpinan, komunikasi dan pemikiran kritikal.

Program Mikro Pelajar Statistik dan Sains Data (Massachusetts Institute of Technology)

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 60 weeks Sept. 2019 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

Program MicroMasters ini dalam Statistik dan Ilmu Data terdiri daripada empat kursus dalam talian dan peperiksaan yang hampir dipenuhi yang akan memberi anda pengetahuan asas untuk memahami kaedah dan alat yang digunakan dalam sains data, dan latihan tangan dalam analisis data dan pembelajaran mesin . Anda akan menyelami asas kebarangkalian dan statistik, serta mempelajari, melaksanakan, dan bereksperimen dengan teknik analisis data dan algoritma pembelajaran mesin. Program ini akan menyediakan anda untuk menjadi seorang saintis data yang berpengetahuan dan berkesan yang menambah nilai kepada organisasi. Kredensial boleh digunakan, untuk pelajar yang diakui, ke arah Ph.D. dalam Sistem Sosial dan Kejuruteraan (SES) melalui Institut MIT untuk Data, Sistem dan Masyarakat (IDSS) atau boleh mempercepatkan laluan anda ke peringkat Ijazah Sarjana di universiti lain di seluruh dunia.

Program MicroMasters dalam Kurikulum Teras MBA (Sistem Universiti Maryland, Universiti Maryland, Kolej Park)

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 49 weeks Mac 2020 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

Dengan program MicroMasters dalam Kurikulum Teras MBA, anda akan mengembangkan pemahaman perniagaan dan belajar untuk memimpin orang lain untuk mencapai matlamat strategik. Anda akan mempelajari bidang fungsian yang berlainan firma, bagaimana setiap kawasan mentakrifkan kejayaan, dan bagaimana fungsi berfungsi bersama untuk mencipta kejayaan di pasaran. Anda akan dapat membina dan memimpin pasukan yang berjaya, mempengaruhi orang lain, dan memberikan hasil yang berkualiti tinggi tepat pada masanya dan dalam anggaran. Program MicroMasters dalam Kurikulum Teras MBA juga telah dirancang untuk mengembangkan jaringan profesional dan sosial anda. Kami akan membantu anda mencari orang seperti anda, di rantau anda dan di seluruh dunia, yang ingin memajukan kerjaya mereka. Sebagai tambahan kepada perbincangan yang difasilitasi dalam kelas anda, anda akan digalakkan untuk berinteraksi dengan rakan sekerja secara real time dengan membentuk kumpulan kajian kecil, mengadakan jam kopi maya, dan membincangkan artikel dan trend perniagaan semasa.

Program MicroMasters dalam Sistem Maklumat (Indiana University)

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 36 weeks Apr. 2020 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

Sistem dan teknologi maklumat menjadi semakin penting bagi kejayaan apabila perniagaan mengubah diri menjadi organisasi yang didayakan secara digital. Program MicroMasters® dalam sistem maklumat direka untuk memberikan gambaran tentang keupayaan asas yang membentuk teras digital bersama-sama dengan strategi teknologi digital yang memberi tumpuan kepada penciptaan nilai di sempadan perniagaan dan teknologi. Belajar dari profesor sistem maklumat terkenal dan pengarang buku teks terkemuka di Kelley School of Business - sekolah ranking # 1 untuk program siswazah perniagaan dalam talian.

Program Mikrogram dalam Pentadbiran Penjagaan Kesihatan (Doane University)

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 8 - 40 weeks Jun 2019 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

Program Pentadbiran Kesihatan MicroMasters akan memperkenalkan pelajar kepada kerangka kerja pengurusan dan kepemimpinan, teori dan kajian kes, khusus untuk organisasi penjagaan kesihatan. Ia juga akan menyediakan pelajar dengan kemahiran untuk menguruskan isu-isu kompleks yang wujud dalam sistem penjagaan kesihatan dan membawa kepada sektor kesihatan awam.

Program MicroMasters dalam Kimia dan Teknologi untuk Kemampanan (Universiti Wageningen

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 24 - 40 weeks Sept. 2019 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

Dunia bergerak dari menggunakan sumber-sumber fosil kepada orang-orang biobased yang mampan. Untuk menjadi benar-benar mampan, alternatif, sumber biobased juga perlu berdaya maju dari segi ekonomi. Untuk berjaya, syarikat perlu dapat menavigasi cabaran dan peluang dalam bidang dinamik ini. Program MicroMasters ini bertujuan untuk mereka yang bekerja di industri tenaga, kimia dan bioteknologi dan berusaha untuk beralih kepada amalan yang lebih mampan. Ia akan memberi tumpuan kepada penggunaan pendekatan kimia dan bioteknologi untuk pengeluaran pengangkut tenaga, polimer, blok bangunan kimia dan bahan dari sumber yang boleh diperbaharui dan aliran sisa.

Program MikroMasters dalam Perubatan Perubatan Gaya Hidup Bersertifikat (Doane University)

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 10 - 50 weeks Apr. 2020 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

Program MicroMasters Eksekutif Perubatan Gaya Hidup Bersertifikat akan memperkenalkan anda kepada kerangka kepimpinan dan menyediakan anda untuk menguruskan isu-isu kompleks dalam kesihatan awam, sistem penjagaan kesihatan, dan industri berkaitan. Anda akan mempelajari kemahiran yang diperlukan untuk mencegah dan menangani penyakit manusia melalui penggunaan gaya hidup perubatan dan model penyampaian penjagaan kesihatan berasaskan populasi yang melibatkan individu, komuniti dan masyarakat yang lebih besar.

Program MicroMasters dalam Perniagaan dan Ekonomi untuk Ekonomi Pekeliling (Universiti Wageningen

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 24 - 32 weeks Apr. 2020 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

Dunia bergerak dari ekonomi linier untuk membuat penggunaan-melupuskan kepada satu pekeliling yang lebih lestari. Di dunia baru ini, penting untuk menentukan sama ada sumber alternatif (biobased) mempunyai potensi untuk menjadi sumber yang benar-benar lestari dan berdaya maju untuk bahan dan tenaga, serta pengeluaran makanan. Sebuah syarikat yang ingin berjaya dalam industri ini mesti bersedia menghadapi cabaran dan peluang yang akan datang. Program MicroMasters ini bertujuan untuk mereka yang sedang bekerja di industri biobased, industri yang beralih menjadi lebih biobased, atau bukan keuntungan dan institusi kerajaan.

Program Mikrogram Pengurusan (Universiti Katolik Louvain)

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 30 - 78 weeks Feb. 2020 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

Membangunkan kemahiran pengurus anda untuk menjaga kerjaya anda! Louvain School of Management membantu anda membezakan diri anda.

Program MikroMasters dalam Internet Perkara (IoT) (Curtin University)

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 38 weeks Sept. 2019 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

IoT memimpin revolusi digital untuk industri. Belajar merangka penyelesaian IoT dan panduan projek IoT canggih dalam bidang anda.

Program MicroMasters dalam Asas Perniagaan (University of British Columbia)

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 36 weeks Apr. 2020 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

Belajar tentang aspek utama perniagaan, dari kewangan hingga pemasaran, untuk memajukan atau memulakan kerjaya anda di dunia perniagaan.

Program MikroMasters dalam Perakaunan dan Pengurusan Kewangan (Sistem Universiti Maryland)

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 32 weeks Mac 2020 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

Membina kemahiran kewangan dan perakaunan yang diperlukan untuk meningkatkan tahap tanggungjawab dan kuasa penghasilan eksekutif.

Program Mikrogram dalam Analisis Pemasaran (University of California, Berkeley)

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 16 weeks Sept. 2019 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

Ketahui cara menyepadukan konsep pemasaran dan strategi berasaskan analitik untuk meningkatkan keputusan perniagaan dan pulangan pelaburan pemasaran (ROMI).

Program MikroMasters dalam Kepimpinan Perniagaan (The University of Queensland)

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 15 - 50 weeks Mac 2020 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

Maju kerjaya anda dengan belajar bagaimana untuk mengetuai organisasi yang kompleks dan moden.

Program Mikrogram dalam Algoritma dan Struktur Data (University of California, San Diego)

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 24 - 56 weeks Apr. 2020 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

Teknik pengaturcaraan algoritme master diperlukan untuk profesion kejuruteraan perisian teratas.