MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Cambridge di Amerika Syarikat 2019

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Pendapatan Master yang memerlukan dua tahun pendidikan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Ini ijazah lanjutan boleh membantu pelajar untuk mencapai matlamat pendidikan dan profesional mereka, kerana kekangan untuk pelajar kereta api program bantuan Sarjana dalam kemahiran dan pengetahuan yang perlu mendarat kerjaya impian mereka.

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Bandar Cambridge di Massachusetts dinamakan selepas Universiti Cambridge di England. Ia mempunyai 2 universiti di dunia yang paling diiktiraf. Ia sangat terkenal dengan usaha akademik dengan banyak kolej dan universiti.

Ijazah Sarjanav di Amerika Cambridge di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Sarjana dan program kedoktoran dalam kepimpinan pendidikan

Cambridge Graduate University
Kampus Sept. 2019 Amerika Syarikat Cambridge

Misi Sarjana dan Doktor Falsafah dalam Program Kepimpinan Pendidikan adalah untuk menyediakan pemimpin pendidikan dengan pengetahuan dan kemahiran untuk membina berkesan mendalam canggih, luas dan

Dana berdaulat kekayaan, dana lindung nilai, dan program pengurusan dana bersama

Cambridge Graduate University
Kampus Sept. 2019 Amerika Syarikat Cambridge

Cambridge Siswazah Universiti direka untuk menyediakan pemimpin global dengan peralatan, rangkaian, persefahaman global, dan logik kewujudan memberi kesan global abad ke-21. Sebagai sebahagian daripada misi yang

Program pentadbiran syarikat milik negeri

Cambridge Graduate University
Kampus Sept. 2019 Amerika Syarikat Cambridge

Cambridge Siswazah Universiti direka untuk menyediakan pemimpin global dengan peralatan, rangkaian, persefahaman global, dan logik kewujudan memberi kesan global abad ke-21. Sebagai sebahagian daripada

Minyak, program pentadbiran gas & tenaga

Cambridge Graduate University
Kampus Sept. 2019 Amerika Syarikat Cambridge

Cambridge Siswazah Universiti direka untuk menyediakan pemimpin global dengan peralatan, rangkaian, persefahaman global, dan logik kewujudan memberi kesan global abad ke-21. Sebagai sebahagian daripada

Sarjana Dalam Talian Sains Data (University of California, San Diego)

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 3 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

UCSD's Master of Science Data akan memberikan anda kemahiran yang diperlukan untuk menjadi saintis data yang berjaya. Melalui kurikulum yang ketat yang dibangunkan oleh ahli-ahli terunggul di dunia, program ini meliputi kedua-dua asas sains data, bersama-sama dengan kaedah yang digunakan dalam amalan.

Sarjana dalam Pengurusan IT (Indiana University)

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 21 - 36 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

Ijazah Sarjana dalam Pengurusan IT direka untuk profesional yang bekerja dengan minat dalam teknologi maklumat (IT) dan sistem maklumat yang ingin mempercepat kerjaya mereka.

Master Dalam Talian Kepimpinan: Inovasi Perkhidmatan (The University of Queensland)

edX
Online Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Cambridge

Program ijazah Sarjana Kepimpinan dalam Inovasi Perkhidmatan adalah ijazah perniagaan yang canggih, yang memberi tumpuan kepada kepimpinan organisasi, inovasi, dan pengalaman pelanggan.

Sarjana dalam bidang Perakaunan (Indiana University)

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 21 - 36 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

Program Sarjana Sains dalam Perakaunan (MSA) dalam talian di Kelley School of Business, Indiana University, direka untuk pelajar pintar, rajin dengan integriti dan semangat yang ingin meningkatkan pemahaman mereka secara akal dan memperluas peluang kerjaya mereka.

Master Dalam Talian Pengurusan Rantaian Pembekalan (Arizona State University)

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 2 - 3 tahun Mac 2020 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

Master of Science dalam Pengurusan Rantaian Pembekalan dari Arizona State University adalah program melalui Sekolah Perniagaan WP Carey, yang disenaraikan oleh US News dan World Report sebagai salah satu daripada 3 sekolah lepasan teratas di negara ini untuk Supply Chain and Logistics.

Master dalam Pemasaran Online (Curtin University)

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 18 - 36 bulan Feb. 2020 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

Program Sarjana dalam bidang Pemasaran Master dalam bidang Curtin University mempunyai fokus yang kuat terhadap tuntutan dan pemasaran industri dalam konteks global dan digital. Anda akan membangunkan keupayaan untuk mengenal pasti dan menganalisis masalah pengurusan pemasaran dan mendapatkan kemahiran yang diperlukan untuk menjana strategi pemasaran inovatif.

Master Dalam Talian dalam Cybersecurity (Georgia Tech)

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 2 - 3 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

OMS Online Georgia Tech Master of Science dalam Cybersecurity adalah satu-satunya ijazah antara disiplin dalam cybersecurity dari US News

Sarjana dalam bidang Sains Komputer (Universiti Texas di Austin)

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 18 - 36 bulan Mac 2020 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

Sarjana Sains dalam Sains Komputer Online. Kurikulum ketat program ini berdasarkan ijazah di kampus UT, memastikan bahawa anda akan menerima kualiti pengajaran elit yang mendefinisikan pendidikan UT.

Program MikroMasters dalam Analitik Ramalan untuk Aplikasi Perniagaan (Universiti Edinburgh)

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 1 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

Mempercepat kerjaya anda dalam analisis.

Program MicroMasters dalam Perniagaan dan Ekonomi untuk Ekonomi Pekeliling (Universiti Wageningen

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 16 - 32 minggu Sept. 2019 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

Ketahui lebih lanjut tentang aspek perniagaan dan ekonomi ekonomi pekeliling, dan dapatkan kemahiran untuk beralih kepada sumber biobased dan membina perniagaan yang mampan.

Program MikroMasters dalam Media Digital Bersepadu (New York University)

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 32 - 56 minggu Sept. 2019 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

Membina amalan kreatif, penyelidikan reka bentuk dan percubaan multidisiplin dengan teknologi media baru muncul