Filter
Ijazah Sarjana
Amerika Syarikat California Arcata Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Arcata di Amerika Syarikat 2019

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

Seni digunakan adalah penting untuk membuat reka bentuk menyenangkan dalam semua bidang kehidupan. Tanpa mereka, dunia akan menjadi sangat membosankan. A Sarjana Seni Gunaan memberi anda pemahaman yang lebih mendalam mengenai penggunaan seni dalam bidang-bidang praktikal.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Arcata, CA adalah sangat berbangga dengan Negeri di Universiti Humboldt yang mempunyai enrolmen dan tamat pengajian kadar yang tinggi. Terdapat juga beberapa kolej komuniti lain di kawasan itu.

Ijazah Sarjanav di Amerika Arcata di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
California
Arcata
Jenis pengajian
Secara
Humboldt State University - A California State University campus

Dirombak sepenuhnya program MBA Universiti bergantung kepada bagaimana perniagaan abad ke bahagian 21 sedang membentuk semula kemampanan strategik dan kerjaya baru yang a ... [+]

MBA overhauled Fokus Pada Kelestarian Strategik

Dalam mengkaji perniagaan utama, program MBA menawarkan pendidikan canggih

Dirombak sepenuhnya program MBA Universiti bergantung kepada bagaimana perniagaan abad ke bahagian 21 sedang membentuk semula kemampanan strategik dan kerjaya baru yang akan berlaku.

Pelajar dalam menyemak semula program MBA HSU akan menganalisis isu-isu kemampanan strategik syarikat utama multinasional, bukan keuntungan dan organisasi lain dan bagaimana mereka sedang melakukan inovasi dan mewujudkan pasaran baru.

Mereka juga akan menangani isu-isu pengurusan strategik kewangan, pemasaran, perakaunan dan, dengan mengambil kira amalan terbaik syarikat.... [-]

Amerika Syarikat Arcata
August 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu