MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Boca Raton di Amerika Syarikat 2019

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Pendapatan ijazah lanjutan seperti Master yang menawarkan keupayaan untuk meningkatkan set kemahiran anda dan mungkin meningkatkan peluang pekerjaan anda pada masa yang sama. program Master boleh ditawarkan dalam talian atau separuh masa, jadi pelajar boleh melanjutkan pelajaran mereka dalam cara yang mudah untuk mereka.

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Boca Raton di Palm Beach Florida merupakan sebuah bandar yang pelajar yang bercita-cita akan suka dan telah diberi gelaran "berkembang bandar kolej". Terdapat lima universiti utama yang seseorang boleh memilih daripada.

Ijazah Sarjanav di Amerika Boca Raton di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Sarjana Pendidikan Kepimpinan Pendidikan

Lynn University
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 1 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Boca Raton + 2 lagi

Program lulusan dalam bidang kepemimpinan pendidikan ditawarkan secara online dan dapat diselesaikan dalam sekurang-kurangnya satu tahun, membolehkan para siswa memperoleh ijazah lanjutan tanpa meletakkan kewajiban profesional dan peribadi mereka.