Filter
Ijazah Sarjana
Amerika Syarikat Alabama Birmingham Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Birmingham di Amerika Syarikat 2019

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Pendapatan Master yang memerlukan dua tahun pendidikan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Ini ijazah lanjutan boleh membantu pelajar untuk mencapai matlamat pendidikan dan profesional mereka, kerana kekangan untuk pelajar kereta api program bantuan Sarjana dalam kemahiran dan pengetahuan yang perlu mendarat kerjaya impian mereka.

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Penduduk Birmingham adalah salah satu yang terbesar di Negeri Alabama dan dengan itu mempunyai banyak kolej dan universiti untuk memenuhi kepadanya. Terdapat kolej utama yang terdiri daripada perubatan kepada undang-undang dan kejururawatan.

Ijazah Sarjanav di Amerika Birmingham di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Andrew Jackson University

Sarjana Pentadbiran Awam adalah program ijazah profesional yang menarik kepimpinan perancangan atau kerjaya pengurusan di persekutuan, negeri, atau kerajaan tempatan, ser ... [+]

Program sarjana yang ditawarkan di Universiti Andrew Jackson direka untuk siswazah kolej yang kini memegang atau bercita-cita untuk memegang jawatan peringkat peringkat atau eksekutif. Mereka adalah orang yang ingin memajukan dan memperkayakan kerjaya bukan akademik mereka dengan penyediaan profesional yang lebih dalam dan lebih teliti dalam bidang pilihan mereka.

Ijazah sarjana yang ditawarkan di Andrew Jackson University memberikan pelajar dengan pengetahuan yang menyeluruh mengenai bidang tertentu dan penguasaan kaedah-kaedah biasiswa produktif. Untuk membantu mencapai Misi dan Tujuan Universiti, program ijazah memberi tumpuan kepada kriteria berikut:

Setiap program ijazah pertama mengajar pelajar bagaimana untuk belajar dengan berkesan dan mengintegrasikan pengetahuan supaya mereka dapat lebih cekap memulakan pengajian mereka. Proses ini membantu mempromosikan disiplin diri, penilaian diri, dan kepercayaan diri. Setiap program ijazah ditadbir oleh pasukan pengajar fakulti yang akan membimbing, mengajar, dan memberi motivasi kepada pelajar. Peningkatan keyakinan dan rasa lebih tinggi dari pelajar harga diri diperkuat menerusi interaksi biasa ini. Setiap program ijazah dibina di sekitar kurikulum yang mantap dan sesuai yang mencerminkan pengetahuan dan aplikasi semasa dan memerlukan pelajar untuk membangunkan kemahiran maju yang diperlukan untuk kemajuan kerjaya yang berjaya. Setiap program ijazah mempromosikan biasiswa melalui kajian teks semasa dan bacaan peringkat tinggi. Pelajar akan berpeluang mempelajari konsep pusat dan kemudian menganalisis dan menerapkan prinsip-prinsip ini melalui projek, kertas kerja, kajian kes, dan latihan yang menarik kepada situasi praktikal. Aplikasi dunia nyata ini mendorong pelajar untuk menerapkan apa yang telah mereka pelajari untuk menyokong orang lain dalam keluarga, pekerjaan, dan tetapan komuniti. Setiap program ijazah mengajar pelajar untuk menyoal,... [-]
Amerika Syarikat Birmingham
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu