Filter
Ijazah Sarjana
Amerika Syarikat Arkansas Jonesboro Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Jonesboro di Amerika Syarikat 2019

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

A Master ialah program akademik siswazah peringkat yang mengambil masa selama dua tahun di luar ijazah sarjana muda menerima. Sarjana ditawarkan dalam banyak kepakaran yang berbeza, dan bergantung kepada sekolah, mereka juga boleh ditawarkan dalam talian atau secara peribadi. Pendapatan Master yang boleh membawa kepada peluang pekerjaan yang meningkat bagi graduan.

 

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Kota Jonesboro terletak di negeri Arkansas kedudukan sebagai yang kelima terbesar di negeri ini dalam hal penduduk. Bandar ini menjadi tuan rumah sebuah universiti negeri yang menawarkan program pelbagai ijazah dan sarjana dalam profesion yang berbeza.

Ijazah Sarjanav di Amerika Jonesboro di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Arkansas
Jonesboro
Jenis pengajian
Secara
A-STATE Queretaro

... [+]

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Jonesboro di Amerika Syarikat. Kurikulum disiplin [-]
Amerika Syarikat Jonesboro
Julai 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu