MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Conway di Amerika Syarikat 2019

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Pendapatan Master yang memerlukan dua tahun pendidikan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Ini ijazah lanjutan boleh membantu pelajar untuk mencapai matlamat pendidikan dan profesional mereka, kerana kekangan untuk pelajar kereta api program bantuan Sarjana dalam kemahiran dan pengetahuan yang perlu mendarat kerjaya impian mereka.

 

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Ijazah Sarjanav di Amerika Conway di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Sarjana pendidikan khas

University of Central Arkansas
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 30 jam Sept. 2019 Amerika Syarikat Conway + 1 lagi

Program Sarjana dalam Pendidikan Khas adalah 30 jam kredit program baris dalam direka untuk memenuhi standard prestasi Majlis Kebangsaan Akreditasi Pendidikan Guru (NCATE), Majlis untuk Kanak-kanak yang luar biasa (CEC), Interstate Penilaian Guru dan Sokongan Consortium (InTASC ), dan Penilaian Systems Guru (TESS).

Tuan teknologi pengajaran

University of Central Arkansas
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 36 jam Sept. 2019 Amerika Syarikat Conway + 1 lagi

Teknologi Pengajaran adalah satu bidang yang semakin meningkat dalam persekitaran pendidikan, perniagaan dan kerajaan. teknologi pengajaran menggabungkan reka bentuk pengajaran dan menggunakan teknologi sebagai alat untuk mencapai matlamat pengajaran. Kerjaya dalam Teknologi Pengajaran termasuk pereka pengajaran, pereka multimedia, pakar teknologi, tenaga pengajar korporat, dan sokongan teknologi antara lain. Pada halaman ini anda akan mencari Maklumat Am Program, serta maklumat untuk Bakal Pelajar dan Semasa.

Pakar kepada sistem maklumat geografi

University of Central Arkansas
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 30 - 36 jam Sept. 2019 Amerika Syarikat Conway + 1 lagi

The Sarjana Geographic Information Systems (MGIS) dimodelkan selepas program MBA Eksekutif dalam talian. Pelajar yang berdaftar dalam darjah akan ideal mempunyai GIS kursus sebelumnya (setelah mengambil sekurang-kurangnya satu kursus GIS di prasiswazah atau siswazah peringkat) atau kini bekerja dalam jawatan yang memerlukan penggunaan GIS atau maklumat berasaskan GIS perkhidmatan (iaitu, memuat GIS seorang profesional mencari latihan atau seseorang yang mesti menguruskan pekerja GIS atau yang memerlukan maklumat dari GIS untuk melaksanakan kerja / beliau) yang lebih besar.

Sarjana dalam pengajian lanjutan dalam kepimpinan guru

University of Central Arkansas
Online Sepenuh masa Sambilan 30 jam Sept. 2019 Amerika Syarikat Conway + 1 lagi

Ijazah Sarjana dalam Pengajian Lanjutan Kepimpinan Guru (Astl) adalah program ijazah dalam talian jam 30 kredit yang direka untuk meningkatkan dan mengembangkan pengetahuan, kemahiran, dan pelupusan yang sedia ada semasa membangunkan lagi kecekapan teras dijangka pendidik maju.

Master perakaunan (SPRM)

University of Central Arkansas
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 30 jam Sept. 2019 Amerika Syarikat Conway + 2 lagi

Uca Sarjana Perakaunan (SPRM) menyediakan maju, mendalam latihan dalam bidang perakaunan, perniagaan dan kepimpinan untuk individu-individu yang terlibat dalam atau cuba kerjaya profesional dalam bidang perakaunan. Disebabkan oleh perubahan yang berterusan dalam persekitaran perniagaan global, akauntan perlu pengetahuan yang lebih mendalam dan lebih luas berbanding sebelum ini. Program SPRM membantu untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam persekitaran perniagaan yang pesat berubah. Program ini adalah komprehensif dan membangunkan konsep dan teknikal kecekapan pelajar perakaunan, kemahiran berkomunikasi, kebolehan penyelidikan dan analisis, dan kepimpinan.