MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav in Algiers di Algeria 2019

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Seni digunakan adalah penting untuk membuat reka bentuk menyenangkan dalam semua bidang kehidupan. Tanpa mereka, dunia akan menjadi sangat membosankan. A Sarjana Seni Gunaan memberi anda pemahaman yang lebih mendalam mengenai penggunaan seni dalam bidang-bidang praktikal.

Algeria merupakan negara Afrika 'yang kedua terbesar dan ia adalah di mana anda mencari yang indah Sahara Desert, yang terdiri daripada 85% daripada negara ini. Algeria merupakan satu-satunya tanah jajahan Perancis di Afrika diduduki oleh penduduk peneroka putih.

Algiers mempunyai pelbagai pusat-pusat pengajian tinggi. The kurikulum yang seragam oleh Kementerian berkenaan dengan pendidikan tinggi. Salah satu universiti yang paling terkenal di bandar ini adalah Universiti Algiers yang ditubuhkan pada tahun 1909.

Ijazah Sarjanav in Algiers di Algeria

Hasil Filter

Master dalam bidang kewartawanan - diajar dalam bahasa

ESJ Paris - École Supérieure de Journalisme
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Perancis Paris Belgium Brussels Lille Algeria Algiers Cameroon Douala Senegal Dakar Tunisia Tunis Maghribi Casablanca + 13 lagi

Ini Sarjana Kewartawanan diajar di Perancis di Paris.