Filter
Ijazah Sarjana
Algeria Algiers Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav in Algiers di Algeria 2019

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Seni digunakan adalah penting untuk membuat reka bentuk menyenangkan dalam semua bidang kehidupan. Tanpa mereka, dunia akan menjadi sangat membosankan. A Sarjana Seni Gunaan memberi anda pemahaman yang lebih mendalam mengenai penggunaan seni dalam bidang-bidang praktikal.

Algeria merupakan negara Afrika 'yang kedua terbesar dan ia adalah di mana anda mencari yang indah Sahara Desert, yang terdiri daripada 85% daripada negara ini. Algeria merupakan satu-satunya tanah jajahan Perancis di Afrika diduduki oleh penduduk peneroka putih.

Algiers mempunyai pelbagai pusat-pusat pengajian tinggi. The kurikulum yang seragam oleh Kementerian berkenaan dengan pendidikan tinggi. Salah satu universiti yang paling terkenal di bandar ini adalah Universiti Algiers yang ditubuhkan pada tahun 1909.

Ijazah Sarjanav in Algiers di Algeria

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Algeria
Algiers
Jenis pengajian
Secara
ESJ Paris - École Supérieure de Journalisme

Ini Sarjana Kewartawanan diajar di Perancis di Paris. ... [+]

Ini Sarjana Kewartawanan diajar di Perancis di Paris.

Baca huraian Perancis yang rasmi dan memohon di sini: ESJ Paris: Master en Journalisme

[-]
Algeria Algiers
Sept. 2019
Perancis
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu