Sarjana dalam Agronomi di Sepanyol

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Agronomi di Sepanyol

Agronomi

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Pelajar yang ingin belajar sains di sebalik pertanian dan pertanian mungkin mahu untuk melengkapkan program dalam bidang agronomi. Program jenis ini memberi tumpuan kepada mengkaji aspek saintifik tumbuh-tumbuhan dan tanah. Kursus mungkin termasuk genetik tanaman, pengurusan sumber asli dan kimia organik.

Sepanyol (Sepanyol: España) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

Sarjana dalam Agronomi di Sepanyol

Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Dalam Perlindungan Tanaman Bersepadu

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Campus Sepenuh masa September 2018 Sepanyol Castellón de la Plana

Sarjana Perlindungan Tanaman Bersepadu merespon keperluan pertanian untuk mempunyai profesional yang mampu membuat keputusan untuk mengawal perosak, penyakit dan rumpai dengan kriteria ekonomi, toksikologi dan alam sekitar. [+]

Sarjana Perlindungan Tanaman Terpadu menanggapi keperluan pertanian untuk mempunyai profesional yang mampu membuat keputusan untuk mengawal perosak, penyakit dan rumpai dengan kriteria ekonomi, toksikologi dan persekitaran. Di samping itu, penyelidik juga diperlukan untuk membangun dan menggunakan kaedah kawalan baru yang menghormati kesihatan manusia dan alam sekitar.

Atas sebab ini, pelajar-pelajar ijazah sarjana boleh mengikuti aspek profesional, pada dasarnya berorientasikan kepada amalan profesional, atau aspek penyelidikan, dengan penekanan kepada kaedah penyelidikan saintifik.

Penyelarasan: Ramon Albajes. Jabatan Pengeluaran Vegetal dan Sains Hutan. Universiti Lleida. Josep Anton Jaques Miret. Jabatan Sains Pertanian dan Alam Sekitar. UJI.Universiti Penyelaras: Universiti LleidaKepelbagaian dengan: U. de Girona dan U. Jaume IBilangan kredit: 90 kredit ECTSTempoh: tiga semester (Oktober 2017 / Januari 2019)Modality: secara peribadi (Oktober 2017 / Julai 2018)Bahasa pengajaran: Bahasa SepanyolHarga: penerbitan tertunda (2016: € 46.20 / kredit) [-]