Sarjana dalam Agronomi di Rusia

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Agronomi di Rusia

Agronomi

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

program agronomi biasanya banyak memberi tumpuan kepada bahagian sains pertanian dan perniagaan pertanian. Program-program ini biasanya menyediakan pelajar dengan kursus dalam pertanian, tanih dan topik yang berkaitan tanaman, seperti genetik rumpai, pemuliharaan tanah dan isu-isu pertanian global.

Rusia atau, juga secara rasmi dikenali sebagai Persekutuan Rusia, adalah sebuah negara di utara Eurasia. Pendidikan di Rusia disediakan terutamanya oleh kerajaan dan dikawal selia oleh Kementerian Pendidikan dan Sains. Di Rusia, ia mengambil masa kira-kira 70% daripada masa latihan bagi pelajaran hubungan dengan seorang guru, selebihnya 30% daripada beban kerja yang mengabdikan diri untuk kajian bebas bahan.

Sarjana dalam Agronomi di Rusia

Baca lebih lanjut

Master Dalam Bidang Agronomi (perlindungan Tumbuhan Bersepadu)

Peoples’ Friendship University of Russia
Campus Sepenuh masa September 2018 Rusia Moscow

Kaitan program ini berpunca daripada hakikat bahawa masalah kontemporari agronomi berkait rapat dengan pelbagai faktor-faktor ekologi, ekonomi dan teknologi alam semula jadi. [+]

Sarjana Agronomi (perlindungan tumbuhan Bersepadu)

Tempoh pengajian: 2 tahun Kredit ek: 120 Bahasa: Bahasa Inggeris

Penerangan Program

Kaitan program ini berpunca daripada hakikat bahawa masalah kontemporari agronomi berkait rapat dengan pelbagai faktor-faktor ekologi, ekonomi dan teknologi alam semula jadi. Bioteknologi dalam perlindungan tumbuhan, seterusnya, akan membantu untuk menyediakan pengeluaran berkualiti tinggi dan bebas penyakit bahan penanaman pelbagai tanaman.

Penekanan kurikulum program yang memberi tumpuan kepada apa-apa kaedah bioteknologi pertanian untuk perlindungan tumbuhan, budaya dan pertumbuhan semula tisu tumbuhan dari kalus, rawatan kimia.

... [-]