Filter
Ijazah Sarjana
Rusia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Agronomi di Rusia

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

program agronomi biasanya banyak memberi tumpuan kepada bahagian sains pertanian dan perniagaan pertanian. Program-program ini biasanya menyediakan pelajar dengan kursus dalam pertanian, tanih dan topik yang berkaitan tanaman, seperti genetik rumpai, pemuliharaan tanah dan isu-isu pertanian global.

Rusia (Rusia: Россия) setakat ini negara terbesar di dunia, yang meliputi lebih daripada satu perlapan daripada kawasan tanah yang didiami Bumi 's. Bekas Jawatankuasa Negeri bagi Pengajian Tinggi di Rusia dibiayai 240 universiti, akademi dan institusi, menjadikan Russia sebuah negara yang kukuh untuk belajar di.

Sarjana dalam Agronomi di Rusia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Agronomi, Rusia

Peoples’ Friendship University of Russia

Kaitan program ini berpunca daripada hakikat bahawa masalah kontemporari agronomi berkait rapat dengan pelbagai faktor-faktor ekologi, ekonomi dan teknologi alam semula j ... [+]

Sarjana Agronomi (perlindungan tumbuhan Bersepadu)

Tempoh pengajian: 2 tahun Kredit ek: 120 Bahasa: Bahasa Inggeris

Penerangan Program

Kaitan program ini berpunca daripada hakikat bahawa masalah kontemporari agronomi berkait rapat dengan pelbagai faktor-faktor ekologi, ekonomi dan teknologi alam semula jadi. Bioteknologi dalam perlindungan tumbuhan, seterusnya, akan membantu untuk menyediakan pengeluaran berkualiti tinggi dan bebas penyakit bahan penanaman pelbagai tanaman.

Penekanan kurikulum program yang memberi tumpuan kepada apa-apa kaedah bioteknologi pertanian untuk perlindungan tumbuhan, budaya dan pertumbuhan semula tisu tumbuhan dari kalus, rawatan kimia.

... [-]
Rusia Moscow
Sept. 2019
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu