Filter
Ijazah Sarjana
Belanda Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Agricultural Engineering di Belanda

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

Kejuruteraan pertanian menggabungkan disiplin kejuruteraan elektrik, mekanikal, sivil dan kimia dan menggunakannya untuk pemprosesan dan pengeluaran pertanian. Seorang jurutera pertanian mempunyai matlamat untuk meningkatkan kesinambungan dan kecekapan teknik pertanian.

Rakyat, bahasa, dan budaya Belanda disebut sebagai "Belanda ". Sebuah negara Eropah moden hari ini, Belanda dipelihara watak sangat antarabangsanya dan terkenal kerana mentaliti liberal. Belanda mempunyai banyak universiti. Negara ini baru-baru ini telah ditukar tajuk mereka sendiri ke dalam sistem sarjana muda / sarjana.Terdapat dua jenis universiti: Akademik (memberi tumpuan lebih kepada pengetahuan teori, aka "Universiteit ") atau Sains Gunaan (memberi tumpuan lebih pada pengetahuan praktikal, aka "Hogeschool ")

Sarjana dalam Agricultural Engineering di Belanda

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Results in Agricultural Engineering, Belanda

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Adakah anda profesional hortikultur, ternakan atau perhutanan pertengahan yang ditugaskan untuk meningkatkan kecekapan, mengawal kualiti produk atau untuk memudahkan hubu ... [+]

Program Sarjana yang digunakan ini direka untuk hortikultur pertengahan kerjaya, profesional ternakan atau hutan yang bekerja di sektor swasta atau awam. Ia sesuai untuk calon yang ditugaskan untuk meningkatkan kecekapan, mengawal kualiti produk atau memudahkan hubungan antara pemegang kepentingan rantaian sebagai penyokong rantaian. Program ini adalah berasaskan pengalaman dan berorientasikan amalan dan pendekatan pembangunan rantaian nilai dari perspektif yang berbeza dari kemampanan, ekonomi perniagaan, logistik, pengurusan kualiti, pensijilan, pemasaran, aliran maklumat dan aliran antarabangsa.

Program ini memberi tumpuan kepada memudahkan perkembangan dan inovasi dalam rantaian pengeluaran pertanian sambil mengekalkan turun naik permintaan dan dasar. Graduan adalah kompeten untuk menjalankan penyelidikan terpakai ke arah tadbir urus rantaian nilai yang berdaya tahan dan reka bentuk model perniagaan baru untuk pelaku rantaian. Graduan juga dilatih untuk mencerminkan profesionalisme mereka dalam persekitaran perniagaan antarabangsa. Program Sarjana ini menyediakan semua kompetensi yang diperlukan untuk membina hubungan yang mampan dengan pihak berkepentingan berantai dan untuk menyampaikan perkembangan rantaian nilai global dalam suasana multikultural.... [-]

Belanda Velp
October 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu