Filter
Ijazah Sarjana
Afrika Selatan Alice Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Alice di Afrika Selatan 2019

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Pendapatan ijazah lanjutan seperti Master yang menawarkan keupayaan untuk meningkatkan set kemahiran anda dan mungkin meningkatkan peluang pekerjaan anda pada masa yang sama. program Master boleh ditawarkan dalam talian atau separuh masa, jadi pelajar boleh melanjutkan pelajaran mereka dalam cara yang mudah untuk mereka.

 

Sebuah negara yang terletak ke hujung selatan Afrika, Afrika Selatan, mempunyai budaya yang kaya yang anda tidak akan mendapatkan cukup sambil melawat atau belajar di sini. Bahasa-bahasa di sini termasuk Afrikaner dan Inggeris dan Belanda. Kehidupan kampus luas Universiti Afrika Selatan, Johannesburg Universiti atau mana-mana universiti lain akan menjadi fikiran bertiup. Anda akan suka berinteraksi dengan Bantus sini dan iklim tropika di rantau ini.

Ijazah Sarjanav di Amerika Alice di Afrika Selatan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Afrika Selatan
Alice
Jenis pengajian
Secara
University of Fort Hare

Kumpulan sasaran Ulama dan pengamal dalam disiplin Pentadbiran Awam dan Pengurusan, yang berasaskan modul teori / asas dalam disiplin dan berminat untuk menjalankan penye ... [+]

Kumpulan sasaran

Ulama dan pengamal dalam disiplin Pentadbiran Awam dan Pengurusan, yang berasaskan modul teori / asas dalam disiplin dan berminat untuk menjalankan penyelidikan di seluruh masalah.

Kemasukan / keperluan Kemasukan Pelajar perlu mengadakan empat tahun Ijazah Sarjana Muda atau Kepujian dalam mata pelajaran Pentadbiran Awam. Seseorang tidak boleh dianggap sebagai pelajar melainkan jika orang itu telah diterima masuk ke tahap yang diperlukan (Pentadbiran Awam) Perhatikan bahawa penilaian terhadap profil kerja, potensi penyelidikan dan kelayakan profesional yang lain mungkin diperlukan. Juga ambil perhatian bahawa pemohon boleh dijemput untuk temuduga dan / atau dikehendaki menulis kertas kerja. Tempoh program Program adalah dengan kerja-kerja penyelidikan Tidak kurang daripada dua tahun dan tidak lebih daripada 4 tahun Di mana perlu, pelajar mungkin dinasihatkan untuk mendaftar modul MPA khusus untuk mendalami dan menajamkan pemahaman teori mereka Struktur Program ... [-]
Afrika Selatan Alice
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
2 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Fort Hare

Pelajar keluar dari program ini akan dapat menunjukkan pengetahuan pengurusan, kemahiran dan kompetensi digunakan dalam sebilangan besar bidang Ekonomi dan Sains Pengurus ... [+]

Pelajar keluar dari program ini akan dapat menunjukkan pengetahuan pengurusan, kemahiran dan kompetensi digunakan dalam sebilangan besar bidang Ekonomi dan Sains Pengurusan ditujukan khas kepada sektor swasta. Pelajar boleh memasuki pelbagai peluang pekerjaan sebagai pengurus perniagaan serta usahawan bekerja sendiri dalam persekitaran perniagaan yang pelbagai budaya yang sangat kompetitif.

[-]
Afrika Selatan Alice
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu