Read the Official Description

Bangun Ke Kecantikan. Satu Konsep Baru Master Design Interior

Ciri-ciri kursus ini ialah teori Akademik digabungkan dengan amalan di tapak kerja sebenar.

Master memberi tumpuan kepada soalan-soalan besar "Kecantikan" dan identitinya dengan kaedah maju dalam komposisi reka bentuk. Selepas pengenalan kepada perancangan tapak, kursus ini memperluaskan beberapa tema seperti rumah, ruang pameran hijau, bilik pameran antarabangsa, pejabat lestari, dan ruang rohani, menggambarkan ekspresi pengetahuan tentang ruang, bentuk, bahan dan reka bentuk cahaya sebagai alat untuk ungkapan diri kita sendiri dan pelanggan.


Lakaran: Lihatlah dalam kreativiti anda

Kursus ini bertujuan untuk membantu kita memahami unsur teras projek induk reka bentuk dalaman dalaman. Melalui penggambaran cepat unsur-unsur asas bentuk, kami menyerap atau menyatakan intipati idea reka bentuk.


Lukisan Antarabangsa

Tumpukan pada cara antarabangsa untuk memodifikasi fail dan klasifikasi simbol, kaedah, lapisan, butiran dan cara menggambarkan projek dalam firma reka bentuk global untuk membolehkan para pelajar dapat memohon kerja sebenar di firma antarabangsa.


Teknologi Lanjutan: Masa depan

Pengetahuan teknik dan teknologi baru reka bentuk memastikan kawalan kami ke atas pembekal kami dan kos mereka di tapak pengubahsuaian. Sangat penting untuk Akademi reka bentuk dalaman kami.

Mulakan pendekatan maju baru dengan reka bentuk hijau dan teknologi mampan, di mana ia mungkin, dalam pengalaman langsung pada prototaip untuk memahami dan melihat kekuatan dalam bentuk yang dibina melalui kawalan bahagian mereka.


Sejarah Reka bentuk: Past sekarang

untuk mengetahui Sejarah Senibina dan Rekaan bukan hanya sebagai maklumat masa lalu tetapi sebagai persepsi sebenar pengembaraan hebat pengarang yang paling penting dalam bidang ini (dan tentang kehidupan mereka). Dalam konsep baru kami, Master of Interior Design, kami berfikir bahawa setiap bentuk seni adalah manifestasi dari dunia yang hidup dan kaya dari artis. Ini juga benar untuk arkitek dan pereka dan mungkin untuk pergi, semasa kursus, secara langsung di tempat bersejarah dan untuk melihat "semangat tempat" dan penulisnya.


Persepsi Chromatic: Nikmati warna

memperkenalkan pelajar kepada pengetahuan tentang pengaruh warna pada manusia dalam gabungan mereka yang berbeza dalam kuantiti dan jenis bentuk dan geometri yang mereka dapat terdiri, menggambarkan pelbagai persepsi di dalam ruang / ruang awam dan swasta. Sebagai tuan rumah reka bentuk dalaman antarabangsa, subjek ini dikekalkan sebagai asas.


Perkhidmatan Reka Bentuk Dalam Talian: pemasaran digital

Memperkenalkan pelajar dengan cara yang paling inovatif dan maju untuk bekerja secara dalam talian dan memenuhi pelanggan menerusi Internet, membangunkan keseluruhan proses reka bentuk melalui Pemasaran Web Digital yang paling terkini untuk menjadi benar-benar terlibat dalam cara kontemporari untuk bekerja di seluruh dunia.


Portfolio Lanjutan

Pembentangan karya akhir kepada pelanggan adalah sangat penting kerana cara untuk menggambarkan sudut pandangan tertentu projek melalui warna, bahan, cahaya, mewujudkan suasana dan atmosfera imej. Belajar cara maju untuk melakukan cara Portfolio untuk menggambarkan identiti yang kukuh untuk kerja dan berjaya dalam langkah penting terakhir persembahan.


Model 3D / Rendering

Memberi tumpuan kepada membawa 2d lukisan dan sketsa ke atas perwakilan model 3d sebagai kenderaan untuk pemikiran dan persepsi reka bentuk. Pemerhatian pertama dan kajian analitik selepas, dengan beberapa latihan ruang dalaman yang membangunkan kemahiran kreatif. Belajar perisian 3D Render V-Ray untuk membina imej dengan beberapa model 3D.


Amalan Profesional

Kursus ini di Master Design Interior mengkaji organisasi dan pengurusan amalan sebenar untuk menyampaikan perkhidmatan reka bentuk profesional. Ia memberi tumpuan kepada tanggungjawab arkitek dari fasa pre.contract melalui anggaran kos dengan bil kuantiti dan spesifikasi pembinaan. Kami akan merangkumi semua aspek seperti penggunaan teknologi komputer dalam menyediakan spesifikasi dan lawatan bangunan pembinaan.


Pengurusan Pelanggan

Pertemuan dengan pelanggan dari yang pertama hingga yang terakhir, untuk memahami keperluan sebenar mereka, untuk menunjukkan draf idea pertama dan langkah-langkah berikut gambar projek. Untuk dapat membimbing mereka melalui beberapa fasa kerja sehingga akhir dan untuk menunjukkan kepada mereka bagaimana mungkin untuk mengawal bil kuantiti adalah kerja yang halus. Pendekatan yang tepat seperti masa dan irama tingkah laku untuk menunjukkan beberapa langkah projek adalah bahagian yang sangat penting dalam kerja profesional biasa. Sekolah reka bentuk dalaman Florence memperkenalkan pelajar juga dalam subjek ini.


Peluang kerjaya

Kami biasanya memilih kolaborator kami di kalangan pelajar terbaik kami. Para pelajar akan memperoleh gelar MASTER-Interior Designer atau Dual MASTER of Interior dan Furniture dengan lebih banyak sijil amalan Profesional, dan boleh meneruskan kerjaya profesional mereka dalam bidang Design Interior sebagai freelancer atau bersekutu dalam firma Reka Bentuk Interior dan Senibina atau pekerja dalam industri kreatif seperti Reka bentuk pameran, Reka bentuk acara, Dekorasi, Reka Bentuk Produk, Reka Bentuk Perabot, Pengkhususan 3D, Pengkhususan Pengkhususan, Ilustrasi Projek, Merchandising Visual.


Konsep Kursus

Ia boleh berlaku semasa pelaksanaan projek anda, semasa anda melihat model anda di bawah cahaya, anda mula memahami diri sendiri, siapa sebenarnya anda dan apa yang anda inginkan dari kehidupan.

Master ini diilhamkan dalam sebuah firma Reka Bentuk Seni Bina dan Perindustrian dan Perabot untuk menggabungkan teori dan kerja-kerja sebenar berharap untuk mengubah anda dan membuat anda menemui melalui kaedah "Persepsi dalam Reka Bentuk" siapa anda dan apakah realiti akibat kerja anda dan penyelidikan anda. Sebagai Pereka, anda akan menemui dunia dan masa depan anda. Anda boleh mengetahui dan memahami secara mendalam penjelasan pelanggan, anda akan berjaya mengenali tanda-tanda yang dihantar bahan, anda dapat melihat suara dan aroma alam dan membuat dialog antara projek anda dan bahagian paling dalam diri anda. Cahaya, Ruang, Bahan, dan Pembinaan adalah unsur-unsur untuk membuat puisi projek tanpa pernah melupakan keperluan pengendalian kos atau memahami proses-proses di eksekutif pemberian sebagai pedalaman dan pengurusan tim ahli yang terlibat untuk merealisasikan karya Anda .

Program taught in:
English
Itali

See 1 more programs offered by STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School »

Last updated February 13, 2019
This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Price
- Master 6950 Eur - Dual master 10590 Eur
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date