Sarjana dalam Undang-Undang Swasta (Tesis

Umum

Penerangan Program

Bahasa arahan adalah Turki dalam program siswazah undang-undang persendirian. Program sarjana undang-undang swasta ditawarkan sebagai dua pilihan dengan tesis dan tanpa tesis. Hari ini, masalah undang-undang global dan tempatan berubah, semakin kompleks, dan memerlukan pelbagai pendekatan berdasarkan disiplin undang-undang yang berbeza. Program sarjana Undang-Undang Swasta yang bertujuan untuk mendidik para peguam yang dapat memberikan penyelesaian kepada masalah ini, bertujuan untuk memberi para graduan perspektif yang bermacam-macam mengenai isu-isu hukum dalam kurikulum yang meliputi kursus interdisipliner seperti hukum medis, pertikaian investasi, serta sebagai masalah semasa undang-undang.123856_hammer-5ee0d7404a_640.jpg

Sekolah Siswazah Sains Sosial

Institut Sains Sosial Antalya Bilim University telah aktif sejak tahun 2014. Pertama, dengan program MBA, pengetahuan akademik dan sektoral pemimpin dan pemimpin institusi terkemuka Antalya dan bandar-bandar sekitarnya telah diluluskan kepada para pelajar dalam piawaian antarabangsa. Universiti kami, yang mengikuti dan menerapkan perkembangan teknologi dunia yang pesat berkembang, menyediakan para pelajarnya dengan persekitaran dan sistem bilik darjah teknologi terkini.

Institut Sains Sosial Antalya Bilim University bertujuan untuk memperkayakan programnya setiap hari yang berlalu dan menyediakan pendidikan kepada pelajar seperti yang diperlukan oleh proses globalisasi. Institut kami meneruskan perkembangan pesatnya dengan menambah ahli baru kepada kakitangannya yang terdiri daripada nama-nama yang kompeten bidang mereka.

Setelah tamat pengajian dari Jabatan Pentadbiran Perniagaan, beliau telah meneruskan program tesis dan bukan tesis Undang-undang Swasta, Undang-undang Awam, Politik Global dan jabatan Hubungan Antarabangsa.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

ABU is a research university that offers interdisciplinary master and Ph.D. programs over a wide range of subjects.

ABU is a research university that offers interdisciplinary master and Ph.D. programs over a wide range of subjects. Baca Ringkas