Sarjana dalam Sains Sukan

Umum

Penerangan Program

Kursus

Dengan penekanan pada teori yang diterapkan, kerja praktikal dan penglibatan masyarakat, program ini bertujuan untuk memberi para pelajar dengan pemahaman multidisiplin ilmu sains sukan dengan pilihan untuk mengkhususkan diri dalam bidang tertentu.

The MSc Sport Science direka untuk graduan dari ijazah yang berkaitan dengan sukan dan pengamal profesional yang ingin mengekalkan pengetahuan saintifik dan kemahiran mereka sehingga kini.

Anda akan digalakkan untuk menjalankan kerja yang diterapkan di kawasan-kawasan yang sesuai dengan kepentingan dan rancangan kerjaya anda. Akademik dengan pengetahuan pakar akan mentor dan menyokong anda sepanjang projek penyelidikan yang anda pilih.

Anda boleh memilih untuk memfokuskan kerja bebas anda dalam salah satu daripada tiga yang dinamakan Pathways - Biomekanik, Fisiologi atau Psikologi - atau belajar MSc Sport Science tanpa Pathway ditetapkan, untuk mencerminkan sifat interdisipliner pengajian anda.

Bagaimana anda belajar

Anda menerima dua hari seminggu aktiviti masa lapang, terdiri daripada ceramah, bengkel dan sesi praktikal. Ini digabungkan dengan peluang luas untuk pembelajaran bebas. Anda boleh menerima bimbingan pakar khusus di kawasan pilihan anda semasa sokongan sains sukan sukan dan projek penyelidikan.

Pada peringkat pertama, anda mengkaji modul (Penilaian dan Penyelidikan Biomekanikal, Physiology Sukan, dan Psikologi Sukan Penyampaian Terpakai) yang meneroka amalan teori yang mendasari dalam disiplin utama sains sukan. Ini juga direka untuk menyediakan kemahiran praktikal dan pengetahuan yang diperlukan untuk menjalankan penyelidikan atau memohon kerja sokongan di bidang ini. Modul keempat, Kaedah dan Kemahiran Penyelidikan, meliputi kaedah penyelidikan kuantitatif dan kualitatif, yang direka untuk menyokong pembangunan cadangan projek penyelidikan.

Anda boleh mengkhususkan diri dalam istilah 2 dengan dua modul yang melibatkan penglibatan luar. Dalam Sains Sukan Gunaan Gunaan, anda mempunyai peluang untuk melaksanakan intervensi sains sukan dengan seorang pelukis sukan elit tempatan dan dalam Siasatan dan Komunikasi dalam Sains Sukan Gunaan anda mempunyai peluang untuk mereka bentuk, membangun dan menyampaikan bengkel umum mengenai topik sains sukan anda pilihan.

Dalam penggal terakhir, anda menjalankan Projek Penyelidikan Sains Sukan, sebuah kajian bebas yang lepas yang memuncak dalam penyerahan manuskrip jurnal. Anda boleh memilih topik penyelidikan anda sendiri.

Bagaimana Anda Ditaksir

Pelbagai kaedah penilaian untuk program ini termasuk portfolio sokongan yang diterimapakai, penyampaian bengkel, penilaian praktikal, laporan bertulis, perdebatan dan disertasi.

Maklumbalas Penilaian

Dasar University of Lincoln mengenai maklum balas penilaian bertujuan untuk memastikan bahawa akademik akan mengembalikan penilaian dalam kursus kepada anda dengan segera - biasanya dalam masa 15 hari bekerja selepas tarikh penyerahan.

ciri-ciri

Pautan Komuniti

Sekolah ini mengekalkan hubungan rapat dengan atlet tempatan, kelab sukan, rangkaian latihan dan program sokongan atlet elit. Pautan ini dapat memberikan pelajar dengan pelbagai peluang dunia nyata untuk memberikan sokongan penggunaan dan untuk berkongsi pengetahuan sains sukan mereka dengan komuniti tempatan melalui bengkel dan aktiviti perundingan.

Syarat kemasukan

Gelaran kepujian kelas pertama atau kelas atas dalam bidang yang berkaitan atau pengalaman profesional yang setara, dan temubual yang berjaya.

Pelajar Antarabangsa akan memerlukan Bahasa Inggeris di IELTS 6.0 dengan tidak kurang daripada 5.5 dalam setiap elemen, atau setara. http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Tarikh Akhir Kemaskini May 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Baca Ringkas