Sarjana dalam Sains Komputer

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Di Western Illinois University, kajian lepasan dalam sains komputer menawarkan peluang menarik untuk bekerja dengan fakulti dalam penyelidikan mereka dalam kecerdasan buatan; seni bina, pangkalan data, grafik, bahasa, rangkaian, dan reka bentuk sistem. Anda juga akan dapat mengakses pelbagai perkakasan komputer dan perisian terbaik yang ada sekarang.

Matlamat kami untuk program induk dalam sains komputer adalah untuk menawarkan pengetahuan yang anda perlukan untuk meneruskan karier dalam persekitaran penyelidikan dan perdagangan, dan memberikan anda keupayaan untuk terus berada dalam disiplin dinamik dan cepat berubah. Graduan kami telah berjaya dalam Ph.D. program, makmal penyelidikan industri, dalam reka bentuk perisian dan perkakasan, dan pengurusan peringkat pertengahan dan peringkat atas untuk pelbagai syarikat.

Keperluan

Sekiranya pelajar tidak memerlukan kursus kemahiran komputer pemulihan, sejumlah 33 jam semester diperlukan untuk ijazah sarjana dalam sains komputer. Terdapat 18 jam kursus teras yang diperlukan dalam sistem operasi, pangkalan data, kecerdasan buatan, rangkaian, seni bina komputer, dan grafik komputer.

Waktu yang selebihnya selesai dengan mengambil kursus mendalam di kawasan yang sama, menulis tesis, dan / atau melengkapkan projek berorientasikan komersial.

Terdapat tiga pilihan fleksibel untuk melengkapkan Ijazah Sarjana dalam Sains Komputer di WIU: Satu pilihan kursus, satu pilihan berorientasikan projek komersial, dan pilihan tesis berasaskan penyelidikan tradisional. Di dalam setiap, anda akan mengambil kursus yang menekankan projek, kerja berpasukan, dan pengetahuan asas tentang pengkomputeran.

Pelan tesis

Pelan tesis memerlukan kerja kursus selama 27 jam dan enam jam penyelidikan. Tesis akhir akan menjadi dokumen rasmi yang menggambarkan penyelidikan dan akan disediakan sesuai dengan keperluan Sekolah Pengajian Siswazah.

Pelan projek

Pelan projek memerlukan 30 jam kerja kursus dan tiga jam kajian penyelidikan yang diarahkan. Laporan bertulis akhir mengenai projek penyelidikan diperlukan.

Pelan kerja kursus

Pelan semua kursus memerlukan kursus selama 33 jam.

Tuisyen

  • Dalam Negeri: $ 317.31 setiap jam kredit
  • Out-of-State: $ 634.62 setiap jam kredit
Tarikh Akhir Kemaskini Jun 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

The College of Business and Technology strives for quality and continuous improvement in all of its endeavors, and its actions

The College of Business and Technology strives for quality and continuous improvement in all of its endeavors, and its actions Baca Ringkas
Macomb , Bettendorf + 1 Lagi Kurang