Sarjana dalam Pengurusan Projek

Umum

2 lokasi tersedia
Baca selanjutnya tentang program ini di laman web institusi

Penerangan Program

Pengurus Projek masa depan memerlukan kemahiran untuk meminimumkan risiko, mencipta peluang perniagaan baru, dan mencapai objektif dengan jayanya. Dinamisme pasaran dan senario perniagaan semasa memerlukan syarikat menguruskan beberapa projek secara serentak. Tokoh Pengurus Projek sangat penting dalam konteks ini, untuk merancang strategi perniagaan yang cekap yang memanfaatkan sumber yang ada.

Oleh itu, syarikat memerlukan Pengarah Projek yang lengkap, cekap, dan berkemahiran tinggi. Dengan latar belakang seperti itu, Pengurus Projek masa depan akan memerlukan kemahiran untuk meminimumkan risiko, mewujudkan peluang perniagaan baru, dan mencapai objektif. Pengurus Projek masa depan memerlukan kemahiran untuk meminimumkan risiko, mencipta peluang perniagaan baru, dan mencapai objektif dengan jayanya.

Master dalam Pengurusan Projek akan melengkapkan anda dengan alat yang paling berguna untuk Pengurusan Projek. Ia adalah Master yang sangat berfungsi yang akan memberi anda akses kepada amalan terbaik di pelbagai sektor dan sumber Institut Pengurusan Projek (PMI). mengikut kemampuan anda sebagai Ahli Pelajar. Di samping itu, apabila anda menyelesaikan program ini, anda akan mempunyai pilihan untuk mengikuti peperiksaan untuk diperakui sebagai Project Management Professional (PMP) ®.

Project Management Institute (PMI) adalah tanda dagangan berdaftar Project Management Institute, Inc.

106823_5.jpg

Sebab untuk mengambil Master School Perniagaan EAE dalam Pengurusan Projek

 1. Pensijilan Profesional
  Pada akhir master, anda akan mempunyai pilihan untuk menduduki peperiksaan untuk disahkan sebagai Projek Pengurusan Projek (PMP) ® oleh Institut Pengurusan Projek (PMI).


 2. Program Kediaman di Amerika Syarikat
  Pada akhir tempoh tuisyen, anda boleh melakukan program kediaman selama dua minggu mengenai Model Praktikal dalam Pengurusan Projek di University of Texas di Austin (AS). Program kediaman ini disediakan dengan bayaran tambahan.


 3. Komponen Berpengalaman
  Kami telah merancang program yang sangat praktikal di mana anda dapat memanfaatkan program lawatan yang luas ke syarikat dan syarikat multinasional yang mengkhususkan diri dalam Pengurusan Projek. Tahun lalu, para peserta mengunjungi syarikat-syarikat termasuk Microsoft dan Indra, antara lain.


 4. Perisian Generasi Terkini
  Kami menggabungkan alat simulasi pakar, seperti Microsoft® Project Professional dan Risk dari Palisade Corporation.

ciri-ciri

 • 25 Sekolah Perniagaan Terbaik di Dunia - Kedudukan Ekonomi América 2019
 • Sekolah perniagaan terbaik ke-2 di Sepanyol - Merco 2019
 • 103 kebangsaan yang berbeza pada tahun 2018
 • 77.000+ profesional dibentuk sejak 1958
 • 25 Pengurusan Terbaik Projek Terbaik Dunia QS Peringkat Masters Global 2019

106825_2.jpg

Laporan pekerjaan

 • 85% pelajar mendapat tawaran pekerjaan baru setelah menamatkan Master mereka
 • 98% pelajar EAE yang melakukan magang mencari penempatan mereka melalui Jabatan Kerjaya Profesional
 • 7.000+ tawaran pekerjaan dan magang yang dicatatkan pada tahun 2018
 • 5 syarikat perekrutan teratas 2018: LVMH, Schneider Electric, Nestlé, Repsol y Coca Cola

Skim dan Geran Pembiayaan

Di EAE , kami tahu bahawa pelajar berbakat memberi inspirasi kepada kami dan bertindak sebagai pendorong kemajuan masyarakat kami. Geran EAE memberi penghargaan atas usaha mereka dalam perjalanan menuju kecemerlangan, memperkuat komitmen kami untuk kesetaraan dan keadilan sosial dengan memperluas peluang yang ada untuk mengakses program pendidikan kami.

 • 25% pelajar mendapat sokongan kewangan
 • Pembiayaan tanpa faedah selama 12 bulan
 • 4 jenis geran EAE berbeza
Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Baca lebih lanjut

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Baca Ringkas
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Shanghai + 5 Lagi Kurang