Sarjana dalam Pengurusan Projek

Umum

4 lokasi tersedia

Penerangan Program

Dinamisme semasa pasaran dan persekitaran perniagaan bermakna bahawa syarikat dan organisasi mempunyai keperluan untuk menguruskan pelbagai projek selari. Dalam persekitaran ini, tokoh Pengurus Projek memperoleh kepentingan mendasar dalam organisasi dan syarikat dari semua saiz, kerana ia merupakan profil penting ketika merancang strategi perniagaan yang efisien yang memanfaatkan semua sumber yang tersedia. Di sisi lain, globalisasi, kemunculan pesaing baru atau perubahan strategi perniagaan yang pesat bermakna Pengurus Projek, selain mempunyai pengetahuan yang luas dalam pengurusan projek, juga harus mempunyai kemahiran peribadi dan profesional yang sangat maju. prestasi.

Master dalam Pengurusan Projek , memberi respons kepada permintaan perniagaan ini, direka untuk melatih para pengurus yang mengetahui cara mengarah, merancang, mengurus dan mengendalikan projek-projek yang kompleks dan global dengan cekap dan berkesan. Profesional yang dilatih untuk memimpin pasukan kerja berdasarkan perkembangan kemahiran pengurusan dan teknik pengurus. Pendek kata, Pengurus Projek yang tahu bagaimana untuk menyelaraskan keperluan semasa syarikat dalam arah projek dengan tuntutan semasa yang ditimbulkan oleh piawaian global Institut Pengurusan Projek (PMI): meminimumkan risiko, mewujudkan peluang perniagaan baru dan mencapai objektif dirancang.


Sarjana dalam Pengurusan Projek - Kampus Madrid

Mempelajari Master dalam Pengurusan Projek di Madrid memberikan pelajar tahap profesional yang sangat tinggi terima kasih kepada tahap kompetitif Madrid dan persekitaran idealnya untuk pembangunan dan pengurusan projek-projek kompleks berskala besar. Dibangunkan di Universiti Rey Juan Carlos (Kampus Madrid), ijazah sarjana ini direka untuk menyediakan pengurus dan pengurus projek untuk mengarahkan dan merancang projek besar, termasuk di peringkat antarabangsa.

106823_5.jpg

Sebab-sebab Sarjana dalam Pengurusan Projek dari EAE Business School

 1. Program Kediaman di Amerika Syarikat
  Pada akhir tempoh sekolah, anda boleh mengambil masa dua minggu untuk "Model Praktikal dalam Pengurusan Projek" di University of Texas di San Antonio (Amerika Syarikat). Penginapan kediaman ini mempunyai kos tambahan.


 2. EAE dalam Kedudukan
  Dalam dunia 90 terbaik tuan terbaik Pengurusan Projek (ranking QS Global Masters 2018). Di Eropah Top 35 daripada tuan terbaik Pengurusan Projek (Eduniversal Best Masters Ranking Worldwide 2016-2017).


 3. Lembaga Penasihat
  Kurikulum ijazah sarjana kami dikembangkan bersama dengan badan perundingan yang terdiri daripada 25 profesional dari syarikat seperti Pepsico, Nike, DHL, Danone, Accenture, Fujitsu, Grupo Planeta, Mango atau Grupo Puig.


 4. Program Bakat Antarabangsa
  Jika anda bercita-cita untuk pembangunan profesional antarabangsa, anda akan mendapat penglihatan maksimum di kalangan syarikat multinasional yang bekerjasama dengan EAE melalui Bengkel Pekerjaan dan wawancara dengan pemburu kepala dan perunding pemilihan antarabangsa.


 5. Rangkaian Perniagaan
  Mesyuarat dengan profesional dari syarikat besar dan pelajar lain, yang akan membolehkan anda mengembangkan rangkaian kenalan anda. Pada 2017 kami menganjurkan mesyuarat dengan eksekutif syarikat seperti Microsoft, Red Bull, HP, CEPSA atau Grupo Hero, antara yang lain.


 6. Pensijilan Profesional
  Pada akhir tuan sarjana, anda akan mempunyai pilihan untuk menyampaikan diri anda ke peperiksaan Projek Pengurusan Profesional (PMP) ® Institut Pengurusan Projek (PMI).


 7. Perisian generasi terkini
  Kami menggabungkan alat simulasi khusus seperti Projek Profesional Microsoft®, atau Risiko Perbadanan Palisade.


 8. Institut Pengurusan Projek
  Sebagai pelajar, anda boleh mendaftar sebagai ahli PMI, sebagai Ahli Pelajar, yang akan memberikan anda akses kepada sumber yang berkualiti tinggi.


 9. Komponen eksperimen
  Kami mencadangkan satu program praktikal yang sangat penting di mana anda boleh mendapat manfaat daripada program lawatan yang luas kepada syarikat-syarikat dan syarikat multinasional khusus dalam pengurusan projek. Tahun lepas, syarikat seperti Microsoft dan Indra telah dikunjungi, antara lain.


 10. Institusi EAE REP
  Kami adalah sekolah perniagaan yang disahkan sebagai Pembekal Pendidikan Berdaftar (REP) oleh Institut Pengurusan Projek (PMI).
  106825_2.jpg

Keperluan dan Kemasukan

Ijazah double

Mereka yang berjaya menyelesaikan program ini akan memperoleh Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Projek dari EAE Business School dan ijazah dari Politeknik Universiti Catalonia (Kampus Barcelona) atau Universiti Rey Juan Carlos (Kampus Madrid).

Untuk mendapatkan kelulusan yang diberikan oleh universiti, perlu mematuhi keperluan yang diminta oleh kedua-dua institusi.


Proses kemasukan

Objektif utama proses penerimaan kami adalah untuk memastikan kesesuaian calon, melalui kurikulum profesional dan kurikulum akademik. Semua peserta harus memanfaatkan sepenuhnya pengalaman pembelajaran ini, melalui konteks yang memungkinkan untuk membangunkan hubungan jangka panjang dengan rakan sekelas, guru dan alumni.

Untuk memulakan proses kemasukan, perlu mengisi borang yang sepadan, supaya profil calon dapat dinilai oleh Jawatankuasa Akademik kami. Jika resolusi Kemasukan yang dikeluarkan oleh Jawatankuasa Akademik kepada Sarjana dalam Pengurusan Projek adalah positif, calon akan dapat memformalkan pendaftaran mereka ke Master ini.

106809_proceso-admision-eae_1.jpg

prospek kerjaya

Career Services Profesion EAE Business School bertanggungjawab mewujudkan peluang pekerjaan baru yang membimbing dan mengiringi pelajar dengan analisis profil mereka, untuk mencapai matlamat kerjaya mereka dan menyesuaikan jangkaan dan kepentingan mereka kepada yang pasaran buruh.

Jabatan Kerjaya juga menganjurkan acara untuk mempromosikan pekerjaan seperti Forum Pekerjaan Dalam Talian; Bank of Opportunities dengan lebih daripada 6,000 tawaran pekerjaan yang diterbitkan setiap tahun; atau Program Talent Antarabangsa, yang bertujuan untuk pelajar-pelajar yang mencari pembangunan dan penglihatan antarabangsa di syarikat-syarikat multinasional, dengan bengkel dan wawancara dengan pemburu kepala dari pelbagai bahagian dunia. EAE turut mengambil bahagian dalam program kebolehpasaran jenama yang mempunyai unjuran yang besar seperti L'Oreal, Banco Sabadell, Leroy Merlin, Kyocera, Schneider Electric, IBM, antara lain, yang mempunyai akses kepada pelajar.


Keluaran profesional:

 • Pengarah Projek
 • Pengarah risiko dan kesinambungan projek dan perniagaan
 • Pengarah Kualiti
 • Bertanggungjawab untuk Inovasi dan saling hubungan pengurusan dengan ID
 • Pengarah Inovasi dalam proses, produk dan perkhidmatan
 • Perundingan Pengurusan Projek


Beberapa data Laporan Pekerjaan kami 2017:

 • 93% pelajar mendapati kerja sebelum enam bulan selepas tamat program
 • 34% meningkatkan gaji mereka sehingga 30% setahun selepas menyelesaikan tuan
 • 67% pelajar telah mencapai peluang pekerjaan melalui beberapa laluan yang ada melalui EAE Business School
 • 74% menerima tawaran profesion baru selepas tamat pengajian
Tarikh Akhir Kemaskini Disember 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Baca lebih lanjut

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Baca Ringkas
Barcelona , Madrid , New York , Shanghai + 3 Lagi Kurang