Menggabungkan pendekatan analisis yang ketat dengan pengetahuan menyeluruh tentang perniagaan antarabangsa , program yang sangat selektif dan menuntut ini merupakan persiapan yang sempurna untuk kerjaya dalam perundingan strategik atau pengurusan peringkat tinggi.

Mahu bersaing di peringkat antarabangsa? Sarjana kami dalam Pengurusan Antarabangsa

China

Kandungan Program

Anda akan bermula dengan kursus kemalangan pada semua keperluan pengurusan, sebelum beralih kepada subjek teras. Ini memastikan semua orang, tanpa mengira latar belakang belajar, menguasai konsep asas. Sepanjang modul yang berlainan, anda akan menghadapi banyak cabaran aksi pembelajaran dan latihan pembangunan peribadi.

Di bahagian kedua program, anda akan memberi tumpuan kepada Pengurusan Antarabangsa

Pengalaman pembelajaran

Anda seorang ahli strategi dan pemikir analitis. Masukkan Master kami dalam Pengurusan Antarabangsa

Program ini mencabar anda untuk bekerja pada tahap lanjutan dengan topik yang difokuskan pada menjalankan dan membangunkan organisasi global.

Kami meliputi semua disiplin pengurusan utama (kewangan, pemasaran, operasi, ...) yang digabungkan dengan pandangan dalam analisis data dan strategi maju. Pemimpin perniagaan hari ini memerlukan kemahiran ini untuk menguasai asas-asas kejayaan perniagaan di pasaran yang kompleks dan dinamik.

Melalui gabungan strategi dan kursus perniagaan antarabangsa yang unik, anda akan mempunyai pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk merumuskan dan melaksanakan keputusan strategik syarikat mencari dalam realiti pelbagai globalisasi.

Program diajar dalam:
English

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh Vlerick Business School »

Tarikh Akhir Kemaskini October 17, 2018
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2, 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
15,200 EUR
€ 3,500 yuran untuk: Program Pemasukan Global Mandatori (penginapan hotel termasuk, lawatan syarikat, penerbangan tempatan dan kereta api ke 5 bandar di China dan Jepun)
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2, 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2, 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date