Persembahan

Latihan dalam penyelidikan strategik untuk profesional Revolusi Perindustrian Keempat.

Hari ini, Internet sangat berakar dalam semua dimensi masyarakat, dalam kehidupan profesional kami, dalam penyelarasan kehidupan peribadi, dan dalam masa lapang dan penggunaan.

MSc dalam Pengajian Internet direka untuk menyediakan profesional dan pembuat keputusan dan penasihat global dan masa depan, penganalisis data dan pengamal dari sektor awam dan swasta, memberikan mereka pemahaman yang mendalam tentang dinamika Persatuan Jaringan. Program Master dalam Kajian Internet di ISCTE-IUL membahas isu-isu yang merangkumi spektrum disiplin yang luas, dengan pendekatan multidisiplin dan transnasional. Konsep, teori, kaedah dan teknik sains sosial diperkenalkan untuk menjalankan penyelidikan, analisa dan cadangan dasar yang berkualiti tinggi dan berkualiti dengan impak terhadap pengeluaran tawaran baru, pengurusan sumber manusia dan strategik, mengenai inovasi dan pembangunan perkhidmatan dan aplikasi dalam konteks revolusi keempat dalam perkhidmatan dan industri.

Murid juga berinteraksi dengan profesor yang menjalankan penyelidikan terkini di ISCTE-IUL Centers and Laboratories, yang dicerminkan dalam pengajaran, yang membolehkan pelajar kita memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran, alat, teknik dan pengetahuan untuk memulakan kerjaya profesional yang membuat perbezaan.

Ia merupakan kursus yang memberi tumpuan kepada dimensi antarabangsa, baik dari segi staf fakulti dan asal-usul geografi pelajar yang pelbagai.

Permohonan

Pusingan

Pembukaan fasa permohonan dibina oleh kekosongan

Program diajar dalam:
English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh ISCTE – Instituto Universitário de Lisboa »

Tarikh Akhir Kemaskini March 12, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Price
3,000 EUR
Tahun pertama | € 1600: Tahun kedua
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date