Sarjana dalam Muzik

Umum

Penerangan Program

Gambaran keseluruhan

Dalam Setnor School of Music, falsafah pendidikan siswazah kami memberi tumpuan kepada penyediaan pelajar untuk kerjaya sepanjang hayat dalam dunia pendidikan muzik dan muzik.

Kami mencabar anda untuk mengambil muzik anda ke peringkat seterusnya, dengan kajian swasta dan membuat muzik kolaboratif dalam tetapan kumpulan kecil dan besar. Kami juga mencabar anda untuk berfikir secara kritikal mengenai muzik dan mengembangkan cakap-cakap anda dalam seni dan kemanusiaan. Pendekatan yang berorientasikan profesional ini menyediakan pelajar siswazah untuk kedudukan yang sangat penting dalam dunia muzik dan sebagai pendidik muzik di sekolah dan kolej awam. Pilih program dari bawah untuk mengetahui lebih lanjut.

Seni Audio (MA)

Program sarjana seni (MA) sarjana seni rupa disiplin dalam seni audio menawarkan anda peluang untuk belajar dan memperoleh kemahiran dalam industri muzik dan bidang seni audio. Diarahkan bersama dengan SI Newhouse School of Public Communications di Syracuse University, program 14 bulan menawarkan empat pengkhususan di persimpangan muzik dan media: kajian industri muzik, pengeluaran suara dan seni rakaman, cakrawala radio, dan video muzik. Ia bermula dengan "boot boot" musim panas yang intensif dan disimpulkan dengan capstone latihan industri muzik profesional musim panas berikut.

Komposisi (MM)

Setnor School of Music menawarkan program sarjana muzik (MM) dalam komposisi. Anda akan belajar secara peribadi dengan fakulti kami yang berprestij dan juga bermesyuarat setiap minggu di Simposium Komposer untuk membincangkan isu-isu semasa dan bertemu dengan pelbagai komposer tetamu.

Mengendalikan (MM)

Program sarjana muzik komprehensif (MM) yang komprehensif kami dalam menjalankan kereta anda dalam amalan prestasi dan teknik latihan dalam suasana yang terbuka dan positif. Oleh kerana pelbagai minat pelajar kami, program ini menawarkan tiga bidang khusus: koral, orkestra, dan angin.

Prestasi (MM)

Program sarjana muzik (MM) kami dalam bidang prestasi organ, perkusi, piano, rentetan, suara, dan instrumen angin menggalakkan pencapaian prestasi tinggi di samping kemahiran yang diperlukan untuk memasuki dunia muzik profesional.

Pedagogi Suara (MM)

Sarjana muzik (MM) dalam pedagogi suara direka untuk memenuhi keperluan pelajar yang mempunyai ijazah sarjana dalam muzik dengan suara sebagai instrumen utama dan yang ingin mengejar kerjaya sebagai pengajar suara, sama ada dalam suasana akademik atau peribadi.

Kenapa program kami?

  • Anda akan menjadi guru penyanyi yang berpengetahuan sambil meningkatkan perkembangan anda sendiri sebagai penyanyi.
  • Anda boleh melakukan dengan pelbagai macam saiz dan gaya muzik di Sekolah Setnor.
  • Anda akan bertemu dengan ramai artis tempatan dan pelawat terkenal di peringkat antarabangsa. Mereka sering mengajar bengkel dan kelas tuan, memberikan pengalaman dan wawasan yang meluaskan dan memperdalam pelajaran anda.
  • Apabila anda lulus, anda akan tergolong dalam rangkaian global alumni VPA yang bersemangat.

Kemudahan

Di samping menyediakan akses kepada peralatan makmal sains suara dengan kerjasama Jabatan Ilmu Pengetahuan dan Sains Komunikasi College of Arts & Sciences, Setnor School of Music mempunyai bilik darjah dan ruang latihan di Crouse College dan Shaffer Art Building, serta rakaman studio di Arkib Audio Belfer Perpustakaan Universiti Syracuse. Kebanyakan kemudahan sekolah berada di Kolej Crouse yang megah, yang merupakan bangunan tertua ketiga di kampus dan berada di Daftar Negara Tempat Bersejarah.

Di Auditorium Rose dan Auditorium Jules R. Setnor yang kaya dengan akustik, Kolej Crouse menempatkan 3,823 pip Holtkamp Organ di bawah bumbung kayu terbuka dan tingkap kaca berwarna 70 kaki tinggi. Kira-kira 200 konsert dan recitals oleh pelajar, fakulti, dan artis tetamu diadakan di auditorium semasa tahun akademik.

Artis pelawat

Yang paling penting dalam mana-mana program muzik adalah hubungan berterusan dengan profesional dalam bidang prestasi, industri, menjalankan, mengarang, dan pendidikan. The Setnor School of Music menawarkan tetamu yang sangat aktif dan pelbagai dan siri artis melawat konsert, kuliah, dan persembahan. Tetamu yang lalu telah memasukkan Phyllis Bryn-Julson '67 G'69, John Shirley-Quirk, Marcus Haddock, Thomas Paul, Jon Fredric West, Stephanie Blythe, dan Richard McKee.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Our faculty offers rigorous and multi-faceted learning experiences that prepare student-artists for professional and entrepreneurial careers.

Our faculty offers rigorous and multi-faceted learning experiences that prepare student-artists for professional and entrepreneurial careers. Baca Ringkas