Sarjana dalam Logistik Integral

Umum

Penerangan Program

Program Sarjana dalam program Logistik Bersepadu mempunyai nilai akademik sebanyak 60 kredit ECTS, yang mana 15 sesuai dengan projek perniagaan berpandukan. Ijazah Master's diperolehi dengan lulus semua kredit.

Mengapa belajar kursus ini?

Anda akan memperoleh visi integrasi logistik sebagai bidang perniagaan dinamik dan heterogen dengan masa depan yang indah.

Anda akan memahami proses evolusi pasaran yang mana, dalam banyak bidang, logistik mengambil posisi yang lebih penting daripada pengeluaran.

Anda akan belajar bagaimana menggunakan Teknologi Maklumat dan Komunikasi yang berada di mana-mana di dalam alam logistik dan yang mempunyai evolusi yang luar biasa pada tahun-tahun kebelakangan ini.

Anda akan membangunkan kebolehan yang diperlukan untuk mengambil keputusan di kawasan operasi sambil mengambil kira pengaruh mereka terhadap strategi perniagaan global sebuah syarikat sambil menganalisis kemungkinan akibat yang setiap masa lebih rumit, dinamik dan antarabangsa.

Faedah

Anda akan membangunkan visi perniagaan global, pemahaman yang mendalam mengenai hubungan sedia ada antara aktiviti operasi yang berlainan, pengaruh bersama mereka dan kesan mereka terhadap strategi kewangan dan perniagaan umum.

Anda akan menerima pengetahuan terkini dalam pelbagai bidang yang kini diintegrasikan ke dalam logistik sebagai disiplin, dari pengurusan pembelian, stok, dan pengeluaran untuk penyimpanan dan pengedaran antara lain. Anda akan menjadi profesional berprofesional dan berpengalaman, dengan keupayaan yang hebat dan kriteria yang ditetapkan untuk mengambil keputusan, menghadapi permintaan dan keperluan perniagaan hari ini.

Anda juga akan berpeluang melatih kampus Antarabangsa Kecemerlangan UAB dan berkongsi pengalaman dengan pelajar antarabangsa lain yang memilih program kami untuk melengkapkan latihan mereka.

Kenapa kami menawarkan kredibiliti anda?

Kami diiktiraf oleh trajektori pepejal program Pengurusan Perniagaan dan Pemasaran Antarabangsa selama 15 tahun.

Anda akan didaftarkan dalam program Sarjana Masters dalam Pemasaran, Perdagangan, dan Pengedaran UAB yang mendapat pensijilan kualiti ISO 9001: 2008 dan UNE 66181 pendidikan maya.

Program Sarjana Masters dalam Pemasaran, Perdagangan, dan Pengedaran UAB disenaraikan di antara yang terbaik di Sepanyol mengikut ranking berprestij akhbar "El Mundo".

UAB menduduki tempat pertama di kalangan universiti Sepanyol dan merupakan salah satu daripada 200 universiti terbaik di dunia berdasarkan keputusan QS World University Rankings.

Objektif

  • Memberi pengetahuan terkini tentang logistik yang boleh dikemas kini dengan berkesan dalam operasi harian syarikat.
  • Untuk menawarkan visi luas dunia perniagaan yang meliputi semua disiplin yang terdiri daripada persekitaran logistik, untuk mempromosikan pemahamannya melalui semua interlinking yang ada.
  • Untuk terus menyediakan pelajar dengan pendekatan praktikal untuk logistik dan dengan pandangan yang berbeza mengenai strategi perniagaan dan integrasi logistik ke dalamnya.
  • Untuk membangunkan kepimpinan, kemahiran analitik dan strategik untuk membolehkan pelajar mengambil keputusan yang sesuai.

Metodologi

Pelajar yang mendaftar dalam program Sarjana menghadiri kelas bilik darjah di Kampus Kecemerlangan UAB. Setiap kelas mempunyai bahagian teori dan praktikal. Kaedah kajian kes digunakan untuk proses pembelajaran untuk membangunkan kebolehan membuat keputusan pelajar. Proses pembelajaran diperkuat oleh pengetahuan dan pengalaman yang luas, baik dalam bidang akademik dan perniagaan tenaga pengajar.

Melalui permainan simulasi, pelajar menghadapi situasi masalah perniagaan yang mana kerja berpasukan adalah penting. Pelajar kami menerima sokongan tunjuk ajar dalam keseluruhan proses pembelajaran, dari awal hingga pembangunan projek tesis. Pelajar kita boleh mendapat keuntungan dari alat teknologi tinggi yang menyokong kursus pengajian mereka, seperti platform Moodle yang membolehkan mereka mengakses kampus maya di mana mereka boleh berkongsi pengetahuan mereka yang diperoleh dan terlibat dalam perbincangan selanjutnya untuk memperdalam pemahaman teoritikal dan praktikal mereka kandungan Master.

Kelas bilik darjah dilengkapi dengan modul dalam talian melalui kaedah 4 pembelajaran kami sendiri. Dalam sesetengah kes, pelajar kami boleh mendapat akses kepada sesi tambahan, direkodkan dengan sistem teknologi terkini dan disimpan di bahagian Mediateca.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

We offer quality postgraduate courses that provide training in new and emerging sectors and equip active workers with the skills that will help them get ahead in their career; innovative high-quality, ... Baca lebih lanjut

We offer quality postgraduate courses that provide training in new and emerging sectors and equip active workers with the skills that will help them get ahead in their career; innovative high-quality, exacting courses that are characterised by their strong practical content; the chance to study for diplomas, degrees, technical qualifications and postgraduate courses in all areas of knowledge. Students can participate in many international travel and exchange programmes and complete their studies in different universities of Europe, Latin America and Asia. Baca Ringkas