Sarjana dalam Keselamatan dan Kualiti Makanan
University of Veterinary Sciences
Maklumat Utama
Lokasi kampus
Brno, Republik Czech
Bahasa
Inggeris
Format kajian
Di kampus
Tempoh
2 tahun
laju
Sepenuh masa
Yuran tuisyen
EUR 4,000 / per year
Tarikh akhir permohonan
Minta maklumat
Tarikh mula paling awal
Sep 2024
pengenalan
Fakta Utama
- Program: Keselamatan dan Kualiti Makanan
- Tahap kelayakan: Sarjana
- Cara pengajian: sepenuh masa, 2 tahun
- Kelayakan diberikan: Sarjana Keselamatan dan Kualiti Makanan
Kemasukan
Kurikulum
Program ijazah sarjana susulan Keselamatan dan Kualiti Makanan ialah program pengajian berfokuskan akademik, sepadan dengan keadaan semasa dan tahap sains serta keperluan amalan di Eropah. Kajian ini mengandungi pengetahuan teori dan membolehkan pemerolehan kemahiran praktikal yang diperlukan untuk prestasi profesion, termasuk pekerjaan dalam aktiviti pendidikan dan kreatif, dan menyediakan pelajar untuk belajar dalam program pengajian kedoktoran.
Keperluan pengijazahan
Minimum 120 ECTS, peperiksaan akhir negeri, mempertahankan tesis sarjana.
Akses kepada pengajian lanjutan
Graduan yang berjaya boleh meneruskan ke program pengajian kedoktoran.
Galeri
Peluang kerjaya
- Pekerja kanan dalam kawalan
- Tempat kerja pembangunan dan penyelidikan dalam industri makanan
- Pengurus kualiti dan keselamatan makanan
- Pengurus di makmal analisis dan penyelidikan khusus