Sarjana dalam Kejuruteraan dan Pengurusan Sistem Pembuatan

Umum

Penerangan Program

Penerangan

Kitaran ke-2 dalam Pengurusan Teknologi dan Inovasi bertujuan menyediakan, menerusi pendekatan saintifik, latihan yang canggih, konsisten dan terkini untuk mewujudkan profesional yang berkelayakan yang mampu menyelesaikan masalah yang berkaitan dengan aplikasi praktikal dalam persekitaran industri dan akhirnya mengikuti kerjaya penyelidikan dalam bidang saintifik ini.

Pelajar perlu mendapatkan kemahiran yang membolehkan mereka menggunakan pengetahuan yang diajar secara autonomi, sehingga menjadi aset berharga dalam organisasi korporat dan perindustrian dalam bidang mereka.

Program MSc juga bertujuan untuk menarik pelajar dari latar belakang akademik yang berlainan dari universiti lain, Pengurusan dan Kejuruteraan dan profesional yang bekerja di bidang aeronautik, automotif dan pembinaan, antara yang lain, yang berharap untuk mengkhususkan diri dalam bidang ini dan seterusnya memajukan karier mereka.

Sasaran

Mereka yang memenuhi syarat-syarat berikut mungkin memohon kepada kitaran pengajian yang membawa kepada ijazah induk:

  • Pemegang ijazah Sarjana Muda atau bersamaan dengan undang-undang;
  • Pemegang ijazah akademik asing yang diberikan setelah kitar pelajaran 1 yang diorganisir menurut prinsip Proses Bologna oleh Negara yang telah melanggan Proses ini;
  • Pemegang kurikulum akademik, sains atau profesional yang diiktiraf sebagai membuktikan keupayaan untuk menjalankan kitaran kajian ini oleh Majlis Saintifik kursus.
Tarikh Akhir Kemaskini Mei 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Welcome to Atlântica! We have been preparing for your arrival and we are very excited that you have made the decision to join us.

Welcome to Atlântica! We have been preparing for your arrival and we are very excited that you have made the decision to join us. Baca Ringkas