Sarjana dalam Kejuruteraan Projek

Umum

Penerangan Program

Master ini direka untuk profesional yang ingin memperdalam pengurusan projek, memperluas latihan profesional mereka di bidang utama industri seperti pembuatan dan sektor tenaga.

Kurikulum kami mempertimbangkan globalisasi dan perubahan iklim, merangkumi konsep trend semasa dan masa depan seperti teknologi pembuatan baru, pembuatan berkomputer, pengeluaran tenaga yang cekap, atau penyelesaian untuk pemeliharaan alam sekitar.

Objektif kami adalah untuk menghasilkan siswazah dengan pengetahuan, kemahiran, dan sikap etika dan kepemimpinan, untuk melaksanakan dan mengarahkan pelbagai jenis projek kilang industri bekerjasama dengan pasukan pelbagai disiplin, yang mempunyai visi global mengenai aspek teknikal kejuruteraan projek, serta penilaian dan kawalan terhadap skop, masa, kualiti dan kos projek, dari awal hingga permulaan.

Tarikh Akhir Kemaskini Jan 2021

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Marist University continues to work in the integral formation of good Christians and virtuous citizens. This path is followed hand in hand by Brothers, laywomen, and laity who carry the charism of Mar ... Baca lebih lanjut

Marist University continues to work in the integral formation of good Christians and virtuous citizens. This path is followed hand in hand by Brothers, laywomen, and laity who carry the charism of Marist pedagogy in their knowledge, skills, and experiences in order to strengthen the mission of Fr. Champagnat. Baca Ringkas