Sarjana Seni dalam Seni Media - LIU Brooklyn

Umum

Penerangan Program

Mengenai

Sama ada anda hanya menamatkan pengajian atau profesional berpengalaman, ijazah 36 kredit ini menawarkan alat yang anda perlukan untuk bersaing dan berjaya dalam pelbagai bidang kerjaya menulis, reka bentuk, pengeluaran, kreatif dan media.

Program ini terkenal dengan 50/50 campuran pengeluaran dan kursus teori dalam enam Bidang Konsentrasi:

  1. Pengeluaran Audio: Muzik, Radio, Bunyi untuk Gambar
  2. Grafik Komputer: Animasi, Reka Bentuk Web, Media Sosial
  3. Pengeluaran Filem / Video: Mengarahkan, Mengedit, Prestasi
  4. Pengurusan Media: Menghasilkan, Pemasaran (TV / Filem, Media Sosial, Muzik)
  5. Fotografi: Digital, Fine Art, Eksperimen
  6. Penulisan Skrip: TV, Filem, Animasi

Pendekatan bersepadu terhadap seni media ini melengkapkan pelajar dan profesional dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk membangun dan berkembang dalam menghadapi teknologi peralihan dan konvergensi.

Pelajar mempunyai akses kepada kemudahan media yang luas seperti: multiplatform dan makmal komputer rangkaian dengan stesen kerja pengeluaran untuk CG dan animasi; sebuah studio TV berbilang cam; makmal video digital dan ruang penyuntingan; audio digital dan makmal MIDI dengan studio rakaman penuh; makmal foto basah dan digital; pencetak format besar; kamera dan pelbagai alat media, ruang penyaringan teater yang besar; 3 galeri berasaskan kampus untuk pameran; dan bilik kelas pintar.

Kemunculan program ini merupakan projek tesis bersepadu yang merangkumi kedua-dua kertas tesis dan pengeluaran media yang siap pameran.

Pentauliahan

Semua program sarjana dan siswazah di LIU Brooklyn didaftarkan di Jabatan Pelajaran Negeri New York dan diiktiraf oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi Persatuan Sekolah Menengah Negeri dan Sekolah Menengah Negeri. Di samping itu, pelbagai program akademik di Richard L. Conolly College of Arts dan Sains Liberal diiktiraf oleh organisasi profesional, menandakan mereka memenuhi piawaian tertinggi kualiti pendidikan seperti yang ditentukan oleh para pemimpin di lapangan.

Tarikh Akhir Kemaskini Nov 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Baca lebih lanjut

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Baca Ringkas
New York , Brookville + 1 Lagi Kurang