Sarjana Sains dalam Sistem Maklumat - LIU Post

Umum

Penerangan Program

Mengenai

Sarjana Sains dalam Sistem Maklumat memberi tumpuan kepada integrasi teknologi, orang, dan strategi. Ia direka untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran untuk membangun dan mengurus sistem maklumat yang canggih, serta menguruskan orang dan proses yang terlibat dalam pembangunan sistem. Di tengah-tengah tahap adalah integrasi teknologi ke dalam proses perniagaan. Pengetahuan dan kemahiran yang akan anda perolehi dalam program ini akan membuka pilihan kerjaya dalam pelbagai bidang dan lokasi.

Program ini memberikan para pelajar pengetahuan dan kemahiran asas yang diperlukan di peringkat pengurusan projek dalam perusahaan, termasuk asas teknikal sistem maklumat dan kemahiran yang diperlukan untuk menguruskan sumber dan memimpin orang. Sepanjang program ini, kursus diajar dengan cara yang membolehkan anda mempelajari untuk mengintegrasikan semua komponen teknologi sistem maklumat (perkakasan dan perisian), strategi orang dan strategi ke dalam sumber yang cekap dan berkesan yang membantu organisasi memenuhi misi uniknya dalam ekonomi dan masyarakat.

Program ini sangat sesuai untuk mereka yang ingin mengubah kerjaya dan / atau mendapatkan kemahiran yang boleh dipasarkan dalam dunia yang semakin bergantung pada pengumpulan, pemprosesan, pengedaran dan akses maklumat yang berkomputer.

Pentauliahan

Semua program sarjana dan siswazah di LIU Post didaftarkan di Jabatan Pelajaran Negeri New York dan diiktiraf oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi Persatuan Sekolah Menengah Negeri dan Sekolah Menengah Negeri. Sebagai tambahan kepada keseluruhan Universiti, pelbagai program akademik lain di Kolej Pengurusan dikreditkan secara khusus oleh organisasi profesional, menandakan mereka memenuhi standard tertinggi kualiti pendidikan seperti yang ditentukan oleh para pemimpin di lapangan.

Kenyataan Misi

Misi Sekolah Sains Komputer, Kejuruteraan Inovasi dan Pengurusan adalah untuk menyediakan pelajar-pelajar sarjana dan siswazah untuk kerjaya yang produktif dalam industri, akademik dan kerajaan dengan menyediakan persekitaran yang luar biasa untuk pengajaran, pembelajaran dan penyelidikan dalam teori dan aplikasi khusus program kawasan pengetahuan dalam setiap domain berikut:

  • Sains Komputer
  • Pembangunan Sistem Maklumat
  • Pengurusan Maklumat dan Sistem
  • Sistem Jaminan dan Keselamatan Maklumat dan Sistem Maklumat
  • Pengurusan Projek Teknikal
Tarikh Akhir Kemaskini Nov 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Baca lebih lanjut

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Baca Ringkas
New York , Brookville + 1 Lagi Kurang