Sarjana Sains dalam Reka Bentuk dan Inovasi Perniagaan

Umum

Penerangan Program

Carthage menawarkan ijazah Sarjana Sains dalam bidang Reka Bentuk dan Inovasi Perniagaan yang berkembang. Lebih disasarkan daripada program MBA, ia boleh disiapkan dalam tempoh 10 bulan.

Reka bentuk adalah pendekatan yang kreatif untuk menyelesaikan masalah yang rumit. Para eksekutif perniagaan mencari reka bentuk yang semakin bernilai, tetapi strategi boleh digunakan untuk hampir mana-mana bidang.

Susunan Usaha Reka Bentuk dan Inovasi Perniagaan (BDI) dimodelkan pada program pemenang anugerah di universiti seperti Gothenburg (Sweden), Aix-Marseille (Perancis), Negeri Carolina Utara dan Case Western Reserve (Cleveland). Belajar dari pakar fakulti dan ulama lawatan yang membawa pengalaman bertahun-tahun profesional.


BDI menyediakan graduan untuk:

  • Memimpin dan menguruskan pasukan bersilang prestasi tinggi.
  • Reka bentuk penyelesaian inovatif.
  • Membangunkan strategi dan program yang berkesan untuk sektor swasta, bukan keuntungan dan kerajaan.


Garis masa

Program BDI Carthage membolehkan pelajar mendapatkan ijazah tuan mereka dalam masa 10 bulan sahaja. Program ini disampaikan gaya kohort, di mana pelajar mengambil enam kursus asas pada musim gugur, memulakan latihan mereka pada bulan Januari, menyelesaikan lima kursus reka bentuk dan inovasi perniagaan pada musim bunga, dan menyelesaikan projek batu permata pada bulan Mei. Sepanjang 10 bulan ini, pelajar juga akan mengambil bahagian dalam lapan kursus hujung minggu intensif. Kursus hujung minggu ini akan menampilkan cendekiawan dan pensyarah tetamu termasuk fakulti Carthage dan pakar-pakar tempatan, serantau, kebangsaan dan antarabangsa yang terkemuka di seluruh sektor dan industri yang terlibat dalam kerja / penyelidikan, inovasi, dan penyelidikan kelestarian.


Sesi Maklumat

Sesi maklumat ini akan menampilkan persembahan oleh Prof. Jennifer Madden, pengarah program, dan John Weiser, penyelaras kemasukan Pejabat Pengajian Berterusan. Ia juga akan menampilkan sesi soalan dan jawapan.


Proses permohonan

Sebelum calon boleh dipertimbangkan untuk kemasukan, mereka mesti mengemukakan:

  • Permohonan, penyataan peribadi, dan yuran permohonan.
  • Transkrip rasmi semua kerja kolej.
  • Resume up-to-date.
  • Dua surat cadangan.
  • Skor ujian GRE atau GMAT (disyorkan, tetapi tidak diperlukan).
  • Temubual dengan Pengarah Program.


Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Founded in 1847, Carthage College is a four-year, private college of the liberal arts and sciences in Kenosha, Wisconsin. Carthage combines an environment of reflection and self-discovery with a cultu ... Baca lebih lanjut

Founded in 1847, Carthage College is a four-year, private college of the liberal arts and sciences in Kenosha, Wisconsin. Carthage combines an environment of reflection and self-discovery with a culture of high expectation so our students uncover and ignite their true potential. Baca Ringkas