Sarjana Sains dalam Perakaunan - Post LIU

Umum

Penerangan Program

Mengenai

Sarjana Sains dalam Perakaunan dengan tumpuan dalam Perakaunan Profesional akan menyediakan anda kerjaya dalam perakaunan awam, tetapan korporat, atau perusahaan kerajaan. Program yang dihormati ini menawarkan kursus pengajaran yang ketat yang diajar oleh pakar cukai dan perakaunan teratas dengan kepakaran dalam pelbagai topik.

Ditubuhkan pada tahun 1974, Sekolah Perakaunan Profesional LIU Post memegang peranan yang membanggakan sebagai sekolah bebas pertama dalam bidang perakaunan profesional di negara ini.

Belajar dari ahli fakulti yang merupakan perintis terbukti dalam bidang mereka dan membawa pengalaman dunia nyata ke dalam bilik darjah, dan mengkaji kurikulum yang menggabungkan teknologi terkini dan aplikasi perisian dalam bidang perakaunan dan cukai digital.

Rangkaian dengan firma terkemuka NYC menerusi program latihan kami yang luas, dan memenuhi profesional perakaunan bersemuka semasa acara kampus kami. Graduan kami direkrut oleh firma perakaunan global "Big Four" serta syarikat perakaunan, korporat, dan agensi kerajaan antarabangsa, kebangsaan, serantau dan tempatan.

MS dalam Perakaunan didaftarkan oleh Jabatan Pendidikan Negeri New York untuk melayakkan pengurangan satu tahun keperluan pengalaman untuk lesen CPA. Ia bertujuan untuk individu yang telah melengkapkan ijazah sarjana dalam perakaunan di kolej atau universiti yang diiktiraf dan yang ingin memenuhi keperluan 150 jam.

Kenyataan Misi

Bertekad untuk akses dan kecemerlangan, Kolej Pengurusan menawarkan pembelajaran yang berasaskan amalan inovatif dan menggalakkan biasiswa yang relevan dan memberi kesan kepada memperkasakan pelajar dengan kecekapan fungsian, pemikiran kritikal, pengetahuan global, dan nilai-nilai etika untuk menjadi profesional yang berjaya dalam perusahaan dan masyarakat. (8 April 2016)

Keperluan Kemasukan

Pemohon untuk Sarjana Sains dalam Perakaunan mesti memenuhi syarat-syarat berikut untuk kemasukan.

 • Permohonan Kemasukan
 • Yuran permohonan: $ 50 (tidak boleh dikembalikan)
 • Salinan rasmi transkrip sarjana dan / atau siswazah anda dari mana-mana kolej atau universiti yang telah anda hadiri.
 • Ijazah Sarjana Muda dari kolej yang diiktiraf dengan sekurang-kurangnya 3 mata purata gred kumulatif dalam kajian sarjana muda atau berjaya menyelesaikan ijazah sarjana lain. Seorang pemohon yang menghadiri institusi di luar Amerika Syarikat mesti memegang ijazah setara dengan ijazah sarjana muda AS. Perakaunan utama dalam bidang perakaunan diperlukan untuk program MS in Accountancy.
 • Seorang pemohon yang berada di dalamnya tahun kanan di institusi siswazah boleh memohon kemasukan, tetapi penerimaan adalah bergantung kepada penyerahan gred akhir dan penerimaan gelar sarjana muda. Semua kerja kursus terdahulu akan dinilai oleh penasihat perakaunan siswazah. Pelajar yang tidak mengambil prasyarat yang diperlukan boleh dimasukkan ke dalam program tertakluk kepada penyiapan prasyarat dengan B atau lebih baik sebagai sebahagian daripada program pengajian mereka. Kriteria berikut telah ditetapkan sebagai yang paling kritikal dalam penilaian permohonan:
 1. Pencapaian skolastik dan keinginan untuk cemerlang sebagai bukti oleh karya akademik terdahulu;
 2. Aptitude untuk pengajian siswazah seperti yang ditunjukkan oleh markah pada GMAT;
 3. Potensi kepemimpinan dan kedewasaan sebagai bukti pengalaman kerja terdahulu, kegiatan ekstrakurikuler, dan tanggapan terhadap pertanyaan bentuk permohonan.
 • Ujian terperinci berikut boleh digunakan untuk kemasukan ke program MBA: GMAT, GRE, dan LSAT. Nilai GMAT (Ujian Pengakuan Pengurusan Siswazah) minimum 400 diperlukan untuk kemasukan penuh. Skor yang lebih tinggi diperlukan sekiranya IPTS keseluruhan adalah antara 2.5-2.7499. Ujian GRE diterima jika diambil menggunakan skala 130-170 (Ogos 2011 hingga sekarang) dengan skor setara setara GMAT sebanyak 400. Jadual Penukaran GRE-GMAT boleh didapati di http://www.ets.org/gre/ institusi / kira-kira / mba / comparison_tool /. Peperiksaan LSAT yang diambil dalam tempoh lima (5) tahun yang lalu dengan skor minimum 141 juga diterima. Calon pelajar dikecualikan daripada ujian standard jika mereka memenuhi kriteria berikut: memegang lesen CPA, atau sama ada JD, doktor, atau Ijazah Sarjana dalam kepekatan Kejuruteraan (paling).
 • Pelajar yang belum mencapai kelayakan ujian standard dipelawa untuk mendaftar dalam Program Pengayaan Peribadi sebagai pelajar yang tidak bermastautin dan boleh mendaftar untuk maksimum dua (2) mata pelajaran teras MBA 500. Pelajar dijangka berjaya melepasi salah satu ujian seragam yang disenaraikan tidak lewat daripada kursus kedua untuk meneruskan program MBA mereka.
 • Dua surat rekomendasi profesional dan / atau akademik yang menangani potensi pemohon dalam profesion dan keupayaan untuk melengkapkan program siswazah
 • Pernyataan Peribadi yang membahas sebab anda berminat dalam mengejar pekerjaan siswazah dalam bidang pengajian ini
 • Résumé semasa.
 • Pelajar yang berbahasa Inggeris adalah bahasa kedua mesti mengemukakan keputusan ujian rasmi Ujian Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing (TOEFL). Skor TOEFL yang boleh diterima minimum adalah: 85 berasaskan Internet (213 berasaskan komputer atau 550 kertas berasaskan) atau skor IELTS minimum: 7.0.
Tarikh Akhir Kemaskini Nov 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Baca lebih lanjut

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Baca Ringkas
New York , Brookville + 1 Lagi Kurang