Menjadi Pemasar Digital dengan menguasai kemahiran untuk strategi pemasaran digital dan perancangan pemasaran, UX, pemasaran kandungan, pemasaran masuk, pemasaran e-mel, pengoptimuman enjin carian (SEO), pemasaran enjin carian (SEM), generasi utama, media sosial, e-dagang , pengurusan reputasi dalam talian, dan pemasaran sekutu.

Tarikh bermula Tempoh Pilihan Belajar Tuisyen Kejayaan Sekarang Purata Gaji
15 Januari 2020 12-18 Bulan Nomad atau Online $ 5,400 pendapatan 15% selama dua tahun
atau $ 18k di depan
Bayar hanya jika anda mendapat pekerjaan $ 70K - $ 110K USD

Program Ijazah Sarjana dengan Fokus Keprihatinan

Master of Digital Marketing direka untuk membantu anda mengembangkan pemahaman yang lebih maju tentang konsep-konsep asas yang menyokong pemasaran dan penjualan digital. Selain memperoleh kemahiran praktikal yang diperlukan untuk melaksanakan dan mengurus strategi pemasaran digital yang berkesan, anda juga akan mengembangkan pengetahuan pakar kritikal melalui penyelidikan dan pembangunan Projek Tesis Master anda. Proses ini mengesahkan satu pedagogi pendidikan dalam program - dengan hasil pembelajaran berstruktur, dan kriteria penilaian yang sesuai untuk kegunaan.

Kelayakan Master ini akan mengukuhkan status anda sebagai pakar digital yang berpengalaman dan berpengaruh. Setelah selesai program, anda akan dapat menggunakan kepakaran digital anda untuk mengemudi sebarang cabaran dalam kerjaya anda.

Pelajar akan mengambil 10 kursus dalam tempoh 1 tahun. Selain kursus teras, Contech menawarkan Pembangunan Peribadi bukan kredit

Anda akan mengambil bahagian secara aktif dalam Program Praktikum di mana anda akan mempunyai peluang untuk menggunakan kemahiran anda yang bekerja pada masalah yang mencabar dengan data sebenar yang dikongsi dari organisasi penaja. Praktikum menjangkau tujuh bulan dan memuncak dengan laporan tahap peringkat eksekutif dan persembahan kepada organisasi majikan.

122280_MSDM.png

Proses permohonan

Langkah 1 Permohonan

Isi borang permohonan. Ia hanya mengambil masa beberapa minit.

 • Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan Atau mana-mana Ijazah Sarjana Muda dengan pengalaman 2 tahun dalam Pentadbiran Perniagaan atau industri berkaitan Pengurusan.
 • Akaun CV atau Linkedin.
 • IELTS 6.0 atau TOEFL 550 / Bukti yang pernah dikaji dalam bahasa Inggeris selama sekurang-kurangnya tiga tahun.

Pilihan Langkah 2

Lembaga akademik kami akan menyemak permohonan anda, dan anda akan diminta untuk menyerahkan dokumen sokongan. Anda juga mungkin dipanggil untuk temu bual untuk keputusan muktamad.

Langkah 3 Pendaftaran

Selepas pemilihan, anda boleh menyelesaikan proses permohonan anda dengan membayar yuran permohonan dan tuisyen dan menandatangani perjanjian pendaftaran anda.

2 cara untuk belajar

Jelajah Dunia Nomad

122569_NomadWorldTour.png

Pelajar Nomad Contech mengambil kesempatan hidup dan belajar di empat bandar raya dunia yang berbeza, San Francisco, New York, Berlin

Pelajar Nomad Contech mendapat manfaat daripada:

 • Mengalami budaya yang berbeza
 • Memenuhi majikan tempatan
 • Mewujudkan ikatan seumur hidup dengan rakan sekelas anda
 • Menyesuaikan gaya hidup nomad

Online Pilih Bandar Anda

122570_OnlineOption.png

Untuk pelajar separuh masa, pelajar Contech ditawarkan dengan 9 bulan kajian dalam talian dan 3 bulan pengajian dalam pilihan anda di bandar. Penyampaian program ini berstruktur dalam talian dengan itu, anda biasanya dikehendaki menghadiri kuliah pada empat petang seminggu dan bengkel hujung minggu dalam format arahan dalam talian, bengkel, 1-1 mentoring dan kajian kes kumpulan.

hand, commercial, science and technology4832970 / Pixabay

Skillset Pemasaran Digital Anda

Dapatkan kemahiran yang dicari oleh industri:

 • Kepakaran pengiklanan media sosial yang dibayarkan
 • Kemahiran jualan
 • Kepakaran saluran pemasaran khusus
 • Keupayaan untuk berfikir secara objektif
 • Keupayaan untuk melaksanakan dan menganalisis kempen pemasaran titisan
 • Satu gabungan kreativiti dan kebolehan analitikal
 • Salinan yang baik dan kemampuan bercerita visual
 • Keperibadian yang disukai
 • Cerdas promosi diri
 • Memahami keringkasan
 • Keupayaan untuk menganalisis metrik yang boleh diukur
 • Kemahiran mendengar
 • Ketangkasan
 • Kemahiran reka bentuk asas

Pemasaran digital telah menjadi sebahagian penting dari pengurusan pemasaran praktikal mana-mana syarikat dalam setiap industri. Master Dalam Talian dalam Digital Marketing bertujuan untuk mendidik pelajar dan memastikan mereka bersedia menghadapi cabaran ekonomi antarabangsa yang berubah secara digital yang memerlukan kemahiran multitasking, keupayaan untuk belajar dan menyesuaikan diri dengan cepat, fleksibel, dan bersambung.

Master of Digital Marketing memberikan pelajar kemahiran yang diperlukan dalam industri pemasaran digital dan mengajar mereka untuk menguruskan sistem bersepadu pelbagai saluran komunikasi, platform, alat, dan model pemasaran digital di pasaran antarabangsa yang berbeza. Sarjana Pemasaran Digital membantu pelajar menemui bidang pemasaran digital yang dinamik dan kompleks dan menyediakan pengetahuan teori dan praktikal.

Bidang utama yang diliputi dalam program ini ialah pengurusan laman web, UX, pemasaran e-mel, strategi pemasaran digital dan perancangan pemasaran, pengoptimuman enjin carian (SEO), pemasaran kandungan, generasi peneraju, pemasaran masuk, pemasaran enjin carian (SEM) webinar, pemasaran sekutu, media sosial, dan e-dagang.

Graduan Master of Digital Marketing akan dapat bekerja dengan pelbagai peranti elektronik di pasaran antarabangsa yang berbeza. Mereka akan memperoleh kemahiran analitik dan tahap kepakaran yang tinggi dalam analisis data yang besar, kemahiran komunikasi, dan kecerdasan kebudayaan, semangat keusahawanan, dan penyelesaian masalah yang inovatif, serta kemahiran pengurusan dan kepimpinan yang lebih maju. Pelajar Master Dalam Talian dalam Pemasaran Digital mempelajari pemasaran digital dan konsep dan strategi e-dagang dan meletakkan teknologi untuk digunakan melalui bengkel, kajian kes, dan simulasi praktikal. Sarjana Pemasaran Digital pelajar menjalani pengalaman yang berubah-ubah pada tahap peribadi dan profesional dan memasuki dunia inovasi dan peluang kerjaya baru dalam persekitaran pemasaran digital antarabangsa. Belajar dari aplikasi digital berteknologi tinggi yang kami ada di kampus online, rangkaian dengan profesional dalam industri, dan projek pemasaran digital dunia nyata membantu pelajar mengembangkan kemahiran mereka.

Program diajar dalam:
 • English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Contemporary Technology University »

Tarikh Akhir Kemaskini Oktober 13, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus, Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Start Date
Jan 15, 2020
Duration
12 - 18 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
5,400 USD
$ 5,400 Pendapatan 11% selama tiga tahun atau $ 18k di depan.
Deadline
Dis 15, 2019
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Jan 15, 2020
End Date
Dis 2020
Tarikh tutup permohonan
Dis 15, 2019

Jan 15, 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
Dis 15, 2019
End Date
Dis 2020